- Konu Sahibi defnebusra
-
canım hangi kremi kullanırsan kullan sadece acını hafifletiyor.benimde 1 aylık kızım var .tek çare silikonlu göğüs ucu.en azından yarası geçiyor ve daha rahat emziriyorsun.arada bir de bebeğim göğsümden soğumasın diye de silikonsuz veriyorum.2 gün silikonsuz veriyorsam 5 gün silikonla veriyorum.hem yara olmuyor hem de bebeğim memeyi bırakmıyor.valla ben şimdi çok rahatım.bunu yaparken de hani şu yıkamadan da kullanabileceğin kremler varya onlardan sür iyileşme sürecin hızlanır.
canım hangi kremi kullanırsan kullan sadece acını hafifletiyor.benimde 1 aylık kızım var .tek çare silikonlu göğüs ucu.en azından yarası geçiyor ve daha rahat emziriyorsun.arada bir de bebeğim göğsümden soğumasın diye de silikonsuz veriyorum.2 gün silikonsuz veriyorsam 5 gün silikonla veriyorum.hem yara olmuyor hem de bebeğim memeyi bırakmıyor.valla ben şimdi çok rahatım.bunu yaparken de hani şu yıkamadan da kullanabileceğin kremler varya onlardan sür iyileşme sürecin hızlanır.
fito kremi bana doktorum bebğin pişiğini geçirsin diye verdi.ama baktım içinde yazıyor çatlaklarada iyi gelir diye.ama bu ilaç sonuşta.bunu sürüpte bebği amziremezsin.
lansinoh al.onu silmenede gerek yok emzirirken.kime sorsan bilir.en iyi krem budur canım.madenm çok hassa göğüs ucun.sürekli kullanıcaksın bu kremi.bu doğal.araştır netten.
canım Purelan 100 diye bi krem kullanıyorum,silmen de gerekmiyor hem,Lansinoh ile hemem hemen aynı...
lansinoh tavsiye ederim
defnecim sürekli bepanten krem bolca sürüyosun göğüs uçlarına, emzirmeden önce mutlaka yıkıyorsun sadece suyla , göğüs ucun sürekli ıslak kalmasın kuru tutmayada çalış. ben bir haftada bu yöntemle geçirdim tabi slikon uçta kullandım ama günde bir iki defa, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?