- Konu Sahibi defnebusra
-
cnm bepantheneden daha iyi bi krem var madecasol krem. emzirmeden önce ılık suyun altına tutup yıkıyosun ondan sonra emziriyosun. bende herşeyi denemiştim hiçbiri iyi gelmemişti. iki gün bir göğsümü emzirmeyip sağmıştım hep. bide göğüs uçlarını kuru tut. mümkünse kremi sürdükten sonra gece yatarken açık bırak açık yara daha çabuk iyileşiyor. umarım iyi olusun cnm allah yardım etsin gerçekten göğüs yarası çok kötü doğumdan daha kötü diyebilirim çünkü doğumda anlık çekiyorsun ama göğüs yarası uzun bir süre geçmiyor felaket yani
Merhabalar, ben henüz doğum yapmadım ve de kullanmadım ama bir arkadaşımın önerisini paylaşmak istiyorum.
Arkadaşım ayva çekirdeklerini bir cezve içinde saf gül suyu ile kaynatmış ve göğüs uçlarına sürmüş. Çok iyi geldiğini söylemişti.
Hatta daha çatlak olmadan doğumdan sonra yapılırsa çatlamasını da önlüyormuş.
lonsinonh kızlar süper ben 14günlük anneyim emzirirkende kullanılıyo çatlaklarıda engelliyo
çok sağol cnm
lansinoh adlı kremi kullanıyorum inanılmaz iyi geldi tavsiye ederim..
bi ablam bana hamileyken eger meme ucun acır çatlarsa fılan kuru soğanla masaj yap demişti o zamanlar pek inanmamıştım ama çok fazla acıyınca denedim vede hakikaten gözle görülür derecede geçirdi acısını uclarımın...dene istersen...
ya kaçıncı söleyeşim yaa lansinoh ii gelmedi die yazdım nie hala lansinoh diyosunuz
mustela verdi benim doktorum süper bi krem 1 haftada tamam tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?