Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

KiLar gogsumun altinda sulanma var bunun icin ne yapabilirim batikol le pansuman yapsam duzelirmi baska hic bir sikintim yok diger meme alti cok guzel kapanmis oburku sulanmis anlamadim gitti
Önerileri nizi bekliyorum
Canım bence direk doktoruna görün gidip en azından için rahat olur

Benim 95b idi 75b yaptı ama şuan şiş sütyen takti sen 70b al bu bile büyük geldi sana dedi yani o derece Çok küçültmemis gibi düşünme 95B aslında normal bi beden ama benim vücuduma göre baya büyüktü ve şuanki halimden memnunum. Hiç korkulcak bişey yok ben 20 yaşımda olmama rağmen bu karari kendim verdim ve ameliyata kadarda hiç korkmadım ki ilk ameliyatımdı. Benden tavsiye hiç düşünmeden git ve ameliyat ol inanılmaz rahatlıyosun canım. Valla maliyete gelirsek özel biraz tuzlu oluyo devlet hastanelerinede kendimi emanet edemedim açıkçası...

Nekadar güzel anlatmissin sütyeni takarken agrin oldumu

hadi hayirlisi cnm guzel haberlerini bekliyoruZ insaAllah gonlune gore hayirlisi olsun

Devlet hastanelerinde bu kadar pahalı değil mi ya çünkü bi tanıdığım ist da özel estetik merkezinde 5000tl verdi devlet has 3000tl?

Samatya araştırma hastanesinde 4 -4.5 tutar demişlerdi bana ..önemli olan doktora ısınmak .guven vermesi doktorun. Mesela samatya hastanesinde bedava deseler bile yaptirmazdim sanırım çünkü doktor hiç ilgili değildi bilgi bile vermedi anlatmadi

Ankara bildiğiniz uygun bi hastane var mı peki?
Burda bi arkadaş keçiören eğitim ve araştırma hastahanesinde meme küçültme amelyatı oldu çok da memnundu biraz gerilere gidersen temmuz ayına falan görebilirsin ama amalyat olmadan önce herkes burdayken sonra kimse girmediği için ulaşamayabilirsin ama tüm bilgileri vardı yanlış hatırlamıyorsam :) ücretsiz oldu bu arada :)

Arkadaşlar dikişler iltihap oldu.antibiyotik tedavisi görüyorum şimdi,benim gibi olan varsa ne zaman geçer bu durum.amaliyat olalı bir ay oldu.herkez rahat geçti diyor ben neden sorunlu oldum anlamadım.burdaki yorumları amaliyattan önce hep takip ettim,inanın burdaki yorumlardan ikna oldum ve amaliyat kararı aldım.sanki biraz pişmanlık duydum çektiğim acılar yüzünden.benim gibi olanlar lütfen cevap yazarnısınız.bu tedavide sonuç vermezse eğer tekrar küçük bir operasyon geçirecem.inşallah hafıflerde gerek kalmaz.

Oncelikle cok gecmis olsun umarim baska bir operasyona gerek kalmadan atlatirsin.antibiyotik tedavisine baslamissan buyuk ihtimalle atlatirsin ameliyatin ilk gunlerinde benimde pismanligim vardi ama zamanla rahatladikca mutlu olmaya baslarsin insallah dikislerinde iltihap sebebiyle acilma yoksa daha kolay atlatirsin Allah hepimizin yardimcisi olsun umdugumuza kavusmayi nasip etsin...

Arkadaşlar selam, her iki memenizin büyüklüğü ve dolgunluğu aynımı yani hiç farkı olan varmı, ben ikinci ameliyatı oldum ama hala biri büyük

Arkadaşlar selam, her iki memenizin büyüklüğü ve dolgunluğu aynımı yani hiç farkı olan varmı, ben ikinci ameliyatı oldum ama hala biri büyük

Canım benim biraz büyük gibi bi tanesi diğerine göre ama ödem geçtikçe eşitleniyor galiba ilk zamanlar fark daha fazlaydı 1 ay 1 haftayı geçti amelyat olalı

Canım benim biraz büyük gibi bi tanesi diğerine göre ama ödem geçtikçe eşitleniyor galiba ilk zamanlar fark daha fazlaydı 1 ay 1 haftayı geçti amelyat olalı
ameliyat yaran nasil oldu benim 26 sinda bir ay olcak yaralarin kapandimi benim ust cizginin altinda sulanma vardi plastik gibi bisey cikdi ordan sanirim dikis cunku obur mememin ayni yerindede var ondan

İnşallah, yanlış bir karar aldığını sanıyor bazen insan.dediğiniz gibi zamanla iyiki yaptırmışım derim inşallah.Gerçi o kadar rahatladımki.sırt ağrılarım,kol ağrılarım geçti.dik duramazken kendiliğinden dikleşerek duruyorum.görsellikten çok sağlık için küçülttürdüm ben.belki iltihap olayını yaşamasaydım şimdiue kadar iyileşirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…