Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Leke kremi verdimi doktor,enfeksiyonlara ne dedi
Açılan yere yeniden dikiş attı böylede kapanır ama leke kalmasın dedi bana leke için Kenacort-A %0.1 pomad vermişti onu kullan dedi contraktubex istersen al ama alerji yapabilir sen bilirsin dedi.almayı düşünmüyorum. Kenacort 6 ay kullanicam. Zaten şu anda bile nerdeyse iz yok gibi bende ..doktorumun ellerine sağlık

Dikis atarken lokal anestezimi yapti?canin acidimi?umarim cabuk kapanir yaran,ben hala furacin kullaniyorum,cok yavas da olsa kuculuyor,buyumedigine sukrediyorum

Bir tanidigima doktoru bunu vermis internetten alirken boyutuna dikkat edin yara izlerinin yok olmasi icin yeni bir jelmis

Eklentiler

• image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 293
Epeydir girmiyorum ya nedense. Neler oldu ameliyat olmuşsun sonunda nasıl geçti nasılsın
Evet oldum 3 buçuk ay oldu :) iyiyim şükürler olsun dikiş izlerinin geçmesini bekliyorum biraz kabarıklıklar varmış bakalım belki doktorum lazer uyguluycak :) sen nasılsın uzun zaman oldu izler ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…