- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.481
Benim 5 hafta oldu ameliyat olalı doktorum bugün istediğin sutyeni takabilirsin dedi birşey olmaz dediBi sorun oldu mu peki şekil bozukluğu ya da başk bir şey
Hayir bugun tam 3 ayim doldu doktor sadece demizlerini cikart dedi okadar herhangi bir bozukluk yok ben tahammul edemedim sporcu sutyeneBi sorun oldu mu peki şekil bozukluğu ya da başk bir şey
PaRdon demirlerini cikart dedi demirli giymistim deHayir bugun tam 3 ayim doldu doktor sadece demizlerini cikart dedi okadar herhangi bir bozukluk yok ben tahammul edemedim sporcu sutyene
Benim 5 hafta oldu ameliyat olalı doktorum bugün istediğin sutyeni takabilirsin dedi birşey olmaz dedi
Leke kremi verdimi doktor,enfeksiyonlara ne dediBenim 5 hafta oldu ameliyat olalı doktorum bugün istediğin sutyeni takabilirsin dedi birşey olmaz dedi
Açılan yere yeniden dikiş attı böylede kapanır ama leke kalmasın dedi bana leke için Kenacort-A %0.1 pomad vermişti onu kullan dedi contraktubex istersen al ama alerji yapabilir sen bilirsin dedi.almayı düşünmüyorum. Kenacort 6 ay kullanicam. Zaten şu anda bile nerdeyse iz yok gibi bende ..doktorumun ellerine sağlıkLeke kremi verdimi doktor,enfeksiyonlara ne dedi
Dikis atarken lokal anestezimi yapti?canin acidimi?umarim cabuk kapanir yaran,ben hala furacin kullaniyorum,cok yavas da olsa kuculuyor,buyumedigine sukrediyorumAçılan yere yeniden dikiş attı böylede kapanır ama leke kalmasın dedi bana leke için Kenacort-A %0.1 pomad vermişti onu kullan dedi contraktubex istersen al ama alerji yapabilir sen bilirsin dedi.almayı düşünmüyorum. Kenacort 6 ay kullanicam. Zaten şu anda bile nerdeyse iz yok gibi bende ..doktorumun ellerine sağlık
Evet lokal yaptı pek acı olmadı. Korktugum kadar değilmiş .inş canım bu defa sorun olmaz.umarım sende en kısa zamanda duzelirsin.Dikis atarken lokal anestezimi yapti?canin acidimi?umarim cabuk kapanir yaran,ben hala furacin kullaniyorum,cok yavas da olsa kuculuyor,buyumedigine sukrediyorum
Tatlım görünmüyorlar emin misin yüklediğine eski fotoğrafların varKızlar meme amaliyatımın yedinci ayındaki son halinin fotosunu ekledim.
Bu arada eskilerden birini görmek güzel :) bende ameyatımı oldumKızlar meme amaliyatımın yedinci ayındaki son halinin fotosunu ekledim.
Düzelttim. Telekkürler. Senide tekrar görmek güzel. Neler yaptınTatlım görünmüyorlar emin misin yüklediğine eski fotoğrafların var
Nasil bakiliyor albumlere girdim albumu yok dedi fotolardada bulamadimKızlar meme amaliyatımın yedinci ayındaki son halinin fotosunu ekledim.
Şimdi bakabilirsinNasil bakiliyor albumlere girdim albumu yok dedi fotolardada bulamadim
Şimdi bakabilirsin
Merhaba Cfaa, nerden bakılıyor ben bilemedim, teşekkürler şimdidenŞimdi bakabilirsin
Bildiğin gibi sadece amelyat oldum işte 3 buçuk ay geçti falan öyle :)Düzelttim. Telekkürler. Senide tekrar görmek güzel. Neler yaptın
Ben de göremedim fotoları,hangi kremi kullandinŞimdi bakabilirsin
Epeydir girmiyorum ya nedense. Neler oldu ameliyat olmuşsun sonunda nasıl geçti nasılsınBildiğin gibi sadece amelyat oldum işte 3 buçuk ay geçti falan öyle :)
Evet oldum 3 buçuk ay oldu :) iyiyim şükürler olsun dikiş izlerinin geçmesini bekliyorum biraz kabarıklıklar varmış bakalım belki doktorum lazer uyguluycak :) sen nasılsın uzun zaman oldu izler ne durumda ?Epeydir girmiyorum ya nedense. Neler oldu ameliyat olmuşsun sonunda nasıl geçti nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?