Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Amelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
Benim 3 ay olcak az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda dedi. Ve istersen südyen degistirebilirsin dedi ama önerisi sporcu südyeni

Ben 1 ay dolduğunda sordum,6-8 hafta bitiminde tamamen normal sütyene geçebileceğimi söyledi,ama balensiz ve dikişler üzerine baskı yapmayan sütyen olmalıymış
Ya zaten balensiz sütyen bi tek sporcu sütyen ben onu takmak istemiyorum artık istediğim kıyafeti giyemiyorum

Ömür boyu sporcu sütyen takmamız gerekmiyor,ama özellikle ilk 6 ay dikişler toparlanıncaya kadar balensiz sütyen takmak bence çok da tahammülü zor bişey değil,biraz sabırlı olmamız gerek...

Ömür boyu sporcu sütyen takmamız gerekmiyor,ama özellikle ilk 6 ay dikişler toparlanıncaya kadar balensiz sütyen takmak bence çok da tahammülü zor bişey değil,biraz sabırlı olmamız gerek...
Tahammülle alakası yok canım zaten sadece istediğim kıyafeyi giydiğim gün diğer sütyenlerden kullanmak 3 buçuk ay önce amelyat olmuş birinin de hakkıdır diye düşünüyorum ki doktoruma tekrar gittiğimde 4 ayı geçmiş olucak sadece sizlerin neler yaptığını öğrenmek istedim

Ben evet ameliyat gunu biraktim bir bucuk aydir icmiyorum ama oncesinde icmem belki etkilemistir ozellikle sigara icilmemesi gerektigi heryerde yaziyormus ben gormemistim iyiki birqkmisim

Ya zaten balensiz sütyen bi tek sporcu sütyen ben onu takmak istemiyorum artık istediğim kıyafeti giyemiyorum
Alti metalsiz baska sutyen takabilirsiniz bana dr ameliyat sonrasi siradan bir sutyen giydirdi metalsiz ben kendim gittim sporcu aldim sizde balensiz alabilirsiniz hic sakincasi yok

Bence nadiren istedigin sutyeni birkacsaat takmak bir zarar vermez,zaten zarar verecek olursa vucudun hemen tepki verir

Bence nadiren istedigin sutyeni birkacsaat takmak bir zarar vermez,zaten zarar verecek olursa vucudun hemen tepki verir,alti balensiz ince askili sutyenler de var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…