- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 98
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.461
Benim 3 ay olcak az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda dedi. Ve istersen südyen degistirebilirsin dedi ama önerisi sporcu südyeniAmelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
Ya zaten balensiz sütyen bi tek sporcu sütyen ben onu takmak istemiyorum artık istediğim kıyafeti giyemiyorumBen 1 ay dolduğunda sordum,6-8 hafta bitiminde tamamen normal sütyene geçebileceğimi söyledi,ama balensiz ve dikişler üzerine baskı yapmayan sütyen olmalıymış
Yani istediğin südyeni kullan ama sporcu sütyen kullanman daha mı iyi dediBenim 3 ay olcak az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda dedi. Ve istersen südyen degistirebilirsin dedi ama önerisi sporcu südyeni
Normal südyen kullanabilirsin dedi ben tercih nasıl bisey olmalı dedim bu bizim taktımız degilde camasırcılarda satılan sporcu sünyenleri var onlardan kullan dediYani istediğin südyeni kullan ama sporcu sütyen kullanman daha mı iyi dedi
tcarzu06,açılan dikişlerin tamamen iyileştimi?Benim 3 ay olcak az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda dedi. Ve istersen südyen degistirebilirsin dedi ama önerisi sporcu südyeni
1bucuk ay sonra gectim benAmelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
Tahammülle alakası yok canım zaten sadece istediğim kıyafeyi giydiğim gün diğer sütyenlerden kullanmak 3 buçuk ay önce amelyat olmuş birinin de hakkıdır diye düşünüyorum ki doktoruma tekrar gittiğimde 4 ayı geçmiş olucak sadece sizlerin neler yaptığını öğrenmek istedimÖmür boyu sporcu sütyen takmamız gerekmiyor,ama özellikle ilk 6 ay dikişler toparlanıncaya kadar balensiz sütyen takmak bence çok da tahammülü zor bişey değil,biraz sabırlı olmamız gerek...
Bi sorun oldu mu peki şekil bozukluğu ya da başk bir şey1bucuk ay sonra gectim ben
Aman dikkat edin dikisler cok onemli esnemeyin agir kaldirmayin bisiler cekmeyin cok gecmis olsunAynen öyle size katılıyorum hiçte kolay değilmiş benimde 1 hafta oldu ben son derece aktif olmama rağmen hareket ettikçe ağrılarım oluyor
Evet bendede var bende onu kullaniyorum ama hic kuculmeye niyeti yok gibi gun asiri pansuman yapiyor doktorun ozellikle altlar fenaBenim dikisler alindiktan sonra doktor15 gun bepanthol plus verdi bu arada gogus ucunda enfeksiyon basladi,fucidin krem kullandim kuculdu bayagi
Ben evet ameliyat gunu biraktim bir bucuk aydir icmiyorum ama oncesinde icmem belki etkilemistir ozellikle sigara icilmemesi gerektigi heryerde yaziyormus ben gormemistim iyiki birqkmisimArkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun tekrar...ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir soru sormak istiyorum...dikişlerinde problem yaşayan arkadaşlar sigara kullanıyor mu? Yani sigarayla iyileşmemenin bir bağlantısı var mı?
Benim dr sorim bir senede meme kendine geliyor dedi simdilik takmiycaksibndedi sekil bozuklugu yapabilir dedi ama ne zaman baslanicak bir sorarimAmelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
Evet alti metalliler yasakNormal südyen kullanabilirsin dedi ben tercih nasıl bisey olmalı dedim bu bizim taktımız degilde camasırcılarda satılan sporcu sünyenleri var onlardan kullan dedi
Alti metalsiz baska sutyen takabilirsiniz bana dr ameliyat sonrasi siradan bir sutyen giydirdi metalsiz ben kendim gittim sporcu aldim sizde balensiz alabilirsiniz hic sakincasi yokYa zaten balensiz sütyen bi tek sporcu sütyen ben onu takmak istemiyorum artık istediğim kıyafeti giyemiyorum
Ah keşke bu mümkün olsa çalışmak zorundaysanız ve bir de çocuğunuz varsa çok zor oluyor bazı şeylerAman dikkat edin dikisler cok onemli esnemeyin agir kaldirmayin bisiler cekmeyin cok gecmis olsun
Çok sükür evet 3 ayda anca kapandıtcarzu06,açılan dikişlerin tamamen iyileştimi?
İyi olmana cok sevindim☺Çok sükür evet 3 ayda anca kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?