- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 98
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.441
bu iyiilesmis haliydi daha kötüydü sükürler olsun artık kapandıBunu görünce benimki çok ufak birşey çok şükür ki
Allah daha iyi etsin inş en kısa zamanda düzelirizBu
bu iyiilesmis haliydi daha kötüydü sükürler olsun artık kapandı
Off baya sorun yasamissiniz benimki bunun ynunda karinca kadar cok gecmis olsun
Acik yaralara kullanmiyorsunuz iyice duzelince kullanin bende beklemedeyim duzeliyim kullaicam cok eski yaralara bile kulaniyorlarCanım benim 1 ay oldu ameliyat olalı fayda edermi acaba .
Canım ben Özel Kadıoğlu hastanesinde, Baki Çokneşeli’ye oldum ameliyatımı, çok da memnun kaldım. Tam istediğim gibi oldu. Tecrübeli bir doktor, kesinlikle öneririm.Herkeze merhaba bugün okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde özay hanıma gittim ameliyat olmamı tavsiye etti sigorta karşılamıyor dedi 3.500TL karşılığında ameliyatı yapıcağını söyledi.... ve lütfen rica ediyorum istanbulda ameliyat olmuş yada olucak arkadaşlar doktor tavsiyesinde bulunmak bu kadarmı zor defalarca yazmama rağmen kimse cevap yazmıyor lütfen özel yada devlet farketmez lütfen.
Onden dugmeli goturursunuz pijama altida kolay giyip cikarilicak bol olsun keske aynu zamanda olmasa yuzukoyun yatamiycaksin yan yatamiycaksin belinden lipo olacaksan nasil uyuycaksin kardesim oldu lipo ayni anda silikon taktordi silikon rahat bir ameliyat ama meme kucultme baya sikintili keske ayri zamanlarda yaptirma imkanin olsa bende ikisini bir dusunuyordum kardesimi gorunce vazgectimarkadaşlar merhaba ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat sonrası nasıl pijamalar önerirsiniz? şimdi ben sırttan da lipo olacağım için çok fazla pijamaya ihtiyacım olacak sanırım...
Geçmiş olsun arkadasım Ankara Hacettepe de mi Sincan hast de mi ameliyat olmuştunuz anımsayamadım da?Bu
bu iyiilesmis haliydi daha kötüydü sükürler olsun artık kapandı
Walla benim iki çocuğum var ve bakacak kimsem yok.... Annem gelmişken ikisini de olayım dedim hatta doktor karnını da alırım dedi onu düşünüyorum... İlk konuşmamızda meme artı burun içindeki eğri kemiği düzelecekti ben dayanamam diye vazgeçtim burundan.... Onun yerine sırtımı alın dedim hatta karnımı da olur dedi doktorum ..... Biraz ağrı eşiğim yüksektir ona güveniyorum inşallah sıkıntı olmaz...Onden dugmeli goturursunuz pijama altida kolay giyip cikarilicak bol olsun keske aynu zamanda olmasa yuzukoyun yatamiycaksin yan yatamiycaksin belinden lipo olacaksan nasil uyuycaksin kardesim oldu lipo ayni anda silikon taktordi silikon rahat bir ameliyat ama meme kucultme baya sikintili keske ayri zamanlarda yaptirma imkanin olsa bende ikisini bir dusunuyordum kardesimi gorunce vazgectim
Aminn ins..Allah daha iyi etsin inş en kısa zamanda düzeliriz
Sağolun..Ankara sincan fatih devlet hastanesinde oldumGeçmiş olsun arkadasım Ankara Hacettepe de mi Sincan hast de mi ameliyat olmuştunuz anımsayamadım da?
Simdiden gecmis olsun hemen toparlanirsiniz insallahWalla benim iki çocuğum var ve bakacak kimsem yok.... Annem gelmişken ikisini de olayım dedim hatta doktor karnını da alırım dedi onu düşünüyorum... İlk konuşmamızda meme artı burun içindeki eğri kemiği düzelecekti ben dayanamam diye vazgeçtim burundan.... Onun yerine sırtımı alın dedim hatta karnımı da olur dedi doktorum ..... Biraz ağrı eşiğim yüksektir ona güveniyorum inşallah sıkıntı olmaz...
Aynen öyle size katılıyorum hiçte kolay değilmiş benimde 1 hafta oldu ben son derece aktif olmama rağmen hareket ettikçe ağrılarım oluyorYeni ameliyat dusunen arkadaslar iki lira fazla verin iyi bir doktorda ameliyat olun asimetri problemi bendede var asla hafife alinicak bir ameliyat degil cocuklarinizvarsa yaninizda muhakkak birisi olmasi sart sorunlardan kucultugume sevinemedim allahim biran once yaram iyilessin yamuklugu dusunmuyorum bile
Benim dikisler alindiktan sonra doktor15 gun bepanthol plus verdi bu arada gogus ucunda enfeksiyon basladi,fucidin krem kullandim kuculdu bayagiDikis acilmasi icin o ne ise yararki su anda durumunuz nedir duzeldinizmi
Pardon pardon,,fucidin degil,furacin merhem olacak,yanlis yaazmisimArkadaslar merhaba,dün 1.ay doldu bugun kontrola gittim,doktor leke kremi contratubex verdi,3 hafta sonra normal sutyene gecebilecegimi soyledi,bende de 3 noktada ufak enfeksiyonlar var,bunlar normalmis,vücut yabanci madde olan dikis ipine tepki verip disari atmaya calisiyormus,enfeksiyonlu bolgelere fucidin devam dedi.3 hafta sonra tekrar kontrola gel dedi.hepimize acil sifalar diliyorum
Ben sigara kullanmıyorum ama yinede sorunlar olduArkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun tekrar...ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir soru sormak istiyorum...dikişlerinde problem yaşayan arkadaşlar sigara kullanıyor mu? Yani sigarayla iyileşmemenin bir bağlantısı var mı?
Ben 1 ay dolduğunda sordum,6-8 hafta bitiminde tamamen normal sütyene geçebileceğimi söyledi,ama balensiz ve dikişler üzerine baskı yapmayan sütyen olmalıymışAmelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?