Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar merhaba ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat sonrası nasıl pijamalar önerirsiniz? şimdi ben sırttan da lipo olacağım için çok fazla pijamaya ihtiyacım olacak sanırım...

Canım ben Özel Kadıoğlu hastanesinde, Baki Çokneşeli’ye oldum ameliyatımı, çok da memnun kaldım. Tam istediğim gibi oldu. Tecrübeli bir doktor, kesinlikle öneririm.

arkadaşlar merhaba ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat sonrası nasıl pijamalar önerirsiniz? şimdi ben sırttan da lipo olacağım için çok fazla pijamaya ihtiyacım olacak sanırım...
Onden dugmeli goturursunuz pijama altida kolay giyip cikarilicak bol olsun keske aynu zamanda olmasa yuzukoyun yatamiycaksin yan yatamiycaksin belinden lipo olacaksan nasil uyuycaksin kardesim oldu lipo ayni anda silikon taktordi silikon rahat bir ameliyat ama meme kucultme baya sikintili keske ayri zamanlarda yaptirma imkanin olsa bende ikisini bir dusunuyordum kardesimi gorunce vazgectim

Walla benim iki çocuğum var ve bakacak kimsem yok.... Annem gelmişken ikisini de olayım dedim hatta doktor karnını da alırım dedi onu düşünüyorum... İlk konuşmamızda meme artı burun içindeki eğri kemiği düzelecekti ben dayanamam diye vazgeçtim burundan.... Onun yerine sırtımı alın dedim hatta karnımı da olur dedi doktorum ..... Biraz ağrı eşiğim yüksektir ona güveniyorum inşallah sıkıntı olmaz...

Simdiden gecmis olsun hemen toparlanirsiniz insallah

Aynen öyle size katılıyorum hiçte kolay değilmiş benimde 1 hafta oldu ben son derece aktif olmama rağmen hareket ettikçe ağrılarım oluyor

Arkadaslar merhaba,dün 1.ay doldu bugun kontrola gittim,doktor leke kremi contratubex verdi,3 hafta sonra normal sutyene gecebilecegimi soyledi,bende de 3 noktada ufak enfeksiyonlar var,bunlar normalmis,vücut yabanci madde olan dikis ipine tepki verip disari atmaya calisiyormus,enfeksiyonlu bolgelere fucidin devam dedi.3 hafta sonra tekrar kontrola gel dedi.hepimize acil sifalar diliyorum

Pardon pardon,,fucidin degil,furacin merhem olacak,yanlis yaazmisim

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun tekrar...ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir soru sormak istiyorum...dikişlerinde problem yaşayan arkadaşlar sigara kullanıyor mu? Yani sigarayla iyileşmemenin bir bağlantısı var mı?

Amelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?

Ben sigara kullanmıyorum ama yinede sorunlar oldu

Amelyat olan arkadaşlarım benim 3 buçuk ay oldu doktoruma sormayı unuttum normal südyene ne zaman geçtiniz siz ? Ya da doktorunuz ne dedi ?
Ben 1 ay dolduğunda sordum,6-8 hafta bitiminde tamamen normal sütyene geçebileceğimi söyledi,ama balensiz ve dikişler üzerine baskı yapmayan sütyen olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…