Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiç olsun canım daha büyük yaraları olanlar vardı gerçekten atlattılar sanıım sen de hemen doktoruna gitmelisin gitmediysen

Arkadaşlar 5 şubatta ameliyat oldum. Meme başından meme altına doğru olan dikişimde sanırım 1cm kadar açılma var. Daha önce başına gelen oldu mu, bu nasıl geçer? Doktor tekrar mi dikiş atacak? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Salı günü doktora gidicem.

Benim daha fazlaydı ilk pomad verdi kapanmayinca dikti ama sizin pomadla kapanır korkmayın önemli değil diyor doktor ona olabiliyor böyle şeyler

Merhaba arkadaşlar, ben de çok yaptırmak istiyorum ama sonra korkup vazgeçiyorum. süt bezleri ile ilgili endişelerim var, bir de ne kadar zaman sonra düzelir çalışıyorum bir de 5 yaşında bir oğlum var, hepsiyle başedebilir miyim bilmiyorum. sizce en doğru zaman nedir? kışın yaptırmak daha mı doğru oolur? Son olarakta doktor tavsiye eder misiniz, istanbul için. Teşekkürler şimdiden, sevgiler.

kızlar merhaba..ben göğüs dikleştirme olma ameliyatı olmak istiyorum.bekarım..siz ne dusunuyorsunuz bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim daha önce karın germe ameliyatı oldum..izlerim halen duruyor 6 ay oldu yavas yavas azalacak..meme konusunda cok cekıngelerım var.hem izler hem de doğum yapmamıs olmam ilerde sorun yasar mıyım bilemiyorum..bir de herkes dikleştirmede protez taktırmazsan cok kuculur ıyı sonuc alamazsın diyor siz ne dıyorsunuz?fikirleriniz benim için çok önemli.ağrı sızı cok oluyor mu dıklestırme de ve ızler ne surede geçiyor protezli mi yaptırsam yoksa sadece dikleştirme mi?dikleştirme ameliyatı olan varsa aranızda ızlerını gosterme ımkanı varsa cok sevinirim..

Cok bunalimdayim oldugum olacagima bin pisman oldum allahim ya yaram iyilesmiyor

canım cok geçmiş oldun ne ameliyatı oldun küçültme mi ve doktorun kimdi?olan çok insanla görüştüm genelde çabuk iyileştiğini söylediler senin neden iyileşmedi ki.bende bu ameliyata hiç cesaret edemiyorum çok korkuyorum...

Benim 1 ay 7 gun oldu,3.haftadan beri ben de bu kucuk dikis acilmalariyla ugrasiyorum,cok buyumedigi icin sorun yok,doktorum normal diyor,furacin kullaniyorum 1 hafta icinde kapaniyor,moralini sakin bozma ve pansumanlarini ihmal etme,eriyen dikis oldugu icin bazi noktalardan vucut disari atmaya calisiyormus

Dr bugun sporcu sutyenimi begenmedi balensiz sutyen al memene baski yapiyor sekil almiyor dedi bende normal sutyen aldim demirini soktum Bu arada 38 e cup yan 38 d cup olmusum

Furacin baska bir antibiyotikmi bendeki fucidinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…