- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.501
Ben de iskenderunda yaşıyorum cnmBen iskenderun gelişim hastanesinde olacagım ins Allahın izniyle
BakabilirsinBen de göremedim fotoları,hangi kremi kullandin
Umarım en kısa zamanda yaraların iyileşir ve bugünleri unutursunCok bunalimdayim oldugum olacagima bin pisman oldum allahim ya yaram iyilesmiyor
Nasıl bir yara acaba .allah şifa versin
Ne amaliyatı oldun? Hangi yara Geçmiyor? Ancak, Yazarsan ve foto koyarsan YARANA merhem olabiliriz... Geçmiş olsunCok bunalimdayim oldugum olacagima bin pisman oldum allahim ya yaram iyilesmiyor
Benim daha fazlaydı ilk pomad verdi kapanmayinca dikti ama sizin pomadla kapanır korkmayın önemli değil diyor doktor ona olabiliyor böyle şeylerArkadaşlar 5 şubatta ameliyat oldum. Meme başından meme altına doğru olan dikişimde sanırım 1cm kadar açılma var. Daha önce başına gelen oldu mu, bu nasıl geçer? Doktor tekrar mi dikiş atacak? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Salı günü doktora gidicem.
Cok bunalimdayim oldugum olacagima bin pisman oldum allahim ya yaram iyilesmiyor
Benim 1 ay 7 gun oldu,3.haftadan beri ben de bu kucuk dikis acilmalariyla ugrasiyorum,cok buyumedigi icin sorun yok,doktorum normal diyor,furacin kullaniyorum 1 hafta icinde kapaniyor,moralini sakin bozma ve pansumanlarini ihmal etme,eriyen dikis oldugu icin bazi noktalardan vucut disari atmaya calisiyormusArkadaşlar 5 şubatta ameliyat oldum. Meme başından meme altına doğru olan dikişimde sanırım 1cm kadar açılma var. Daha önce başına gelen oldu mu, bu nasıl geçer? Doktor tekrar mi dikiş atacak? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Salı günü doktora gidicem.
Gun asiri gidiyorum biliyorum cok kotu olanlar var benim stresim yurtdisina cikicam mikrop kaparsam diye uc haftadir kapanmiyor malesefGeçmiç olsun canım daha büyük yaraları olanlar vardı gerçekten atlattılar sanıım sen de hemen doktoruna gitmelisin gitmediysen
Furacin baska bir antibiyotikmi bendeki fucidinmisBenim 1 ay 7 gun oldu,3.haftadan beri ben de bu kucuk dikis acilmalariyla ugrasiyorum,cok buyumedigi icin sorun yok,doktorum normal diyor,furacin kullaniyorum 1 hafta icinde kapaniyor,moralini sakin bozma ve pansumanlarini ihmal etme,eriyen dikis oldugu icin bazi noktalardan vucut disari atmaya calisiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?