- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.561
Olabiliyor böyle durumlar canını sıkmaTşkr ederim aradım foto da yolladım gel dedi ama çalışıyorum ofiste kimse yok yarın gidebilecem ancak
Dr git vakit kaybetmeden dikis ipi galiba alerjimi yapiyor bendede ipler alininxa oldu gecmis olsun aman dikkat etEki Görüntüle 1787693Kızlarrr acill yardım lütfen!!! Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu,kendiliğinden eriyen dikiş kullanıldı son 2 gündür durum böyle dikişte açılma yok ama kanama ve iltihaplı akıntı mevcut
Bi çok arkadaşımızın başına geldiğini biliyorum o yüzden hazırlıklıydım aslında bu duruma,hatta bunu doktoruma da söylemiştim ,böyle birşeyin olmayacağını söylemişti.şimdi çok şaşkınım hepsinden kötüsü iyileşme süresi çok uzun diye biliyorum aylarca sürebiliyor muşOlabiliyor böyle durumlar canını sıkma
Zaten benim allerjik bir bünyem var ve tüm talihsizlikler de beni buldu bu ameliyatta 2 hafta oldu ve ben hala aksilikler silsilesi yaşıyorumDr git vakit kaybetmeden dikis ipi galiba alerjimi yapiyor bendede ipler alininxa oldu gecmis olsun aman dikkat et
ufak tefek açılmalar hepimizde oluyor,moralini bozma,benim yarın 6 haftam doluyor,bende 1 tane kaldı ama iyiye gidiyor,bunlar olağan şeylerBi çok arkadaşımızın başına geldiğini biliyorum o yüzden hazırlıklıydım aslında bu duruma,hatta bunu doktoruma da söylemiştim ,böyle birşeyin olmayacağını söylemişti.şimdi çok şaşkınım hepsinden kötüsü iyileşme süresi çok uzun diye biliyorum aylarca sürebiliyor muş
Bugün gittim kendisiyle hem burun hem meme küçültme hemde lazer lipoliz hepsini görüştüm .yaptigi meme ve burunlari gosterdi gayet başarılı buldum 15 martda burun ameliyati icin gun aldim bakalim seneyede eğer cesaret edersem meme küçültme olcam tek sorun meme küçültme değermi bilemedim cunku suanYasenil muaynehaneye mi gazı ye mi gideceksin
Siz sühan hocayami olacaksiniz ?Görüşünce fiyat bilgisi yazarmısınız? Ben Gazi'de poliklinik te muayene oldum orda olucam ameliyatı ...ücret alınmayacağı söylendi bana...
Ben özel muannanesine gittimdeSiz sühan hocayami olacaksiniz ?
Gazli bezle suyla temizle ben sabunla silip duruluyorum antibiyorik krem kulaniyoeum uc haftadir yara duzelmediEki Görüntüle 1787693Kızlarrr acill yardım lütfen!!! Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu,kendiliğinden eriyen dikiş kullanıldı son 2 gündür durum böyle dikişte açılma yok ama kanama ve iltihaplı akıntı mevcut
moralinizi bozmayin yalniz degilsiniz en azindan burda birbirimize destek oluyoruz sagolsun arkadaslarin verdigi bilgilerle yaram biraz daha iyi bugunZaten benim allerjik bir bünyem var ve tüm talihsizlikler de beni buldu bu ameliyatta 2 hafta oldu ve ben hala aksilikler silsilesi yaşıyorum
Mem basi dugme yeri dimi arkadasim sen once bir kucultmeyi atlatta ucu mucu kalsin benimde ucunu kucultcekti allahtan elletmemisim birde orayla ugrassam yikilirdim cok buyuk qmeliyat ustune basa basa soyluyorum hafife almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?