Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Dr git vakit kaybetmeden dikis ipi galiba alerjimi yapiyor bendede ipler alininxa oldu gecmis olsun aman dikkat et

Olabiliyor böyle durumlar canını sıkma
Bi çok arkadaşımızın başına geldiğini biliyorum o yüzden hazırlıklıydım aslında bu duruma,hatta bunu doktoruma da söylemiştim ,böyle birşeyin olmayacağını söylemişti.şimdi çok şaşkınım hepsinden kötüsü iyileşme süresi çok uzun diye biliyorum aylarca sürebiliyor muş

Dr git vakit kaybetmeden dikis ipi galiba alerjimi yapiyor bendede ipler alininxa oldu gecmis olsun aman dikkat et
Zaten benim allerjik bir bünyem var ve tüm talihsizlikler de beni buldu bu ameliyatta 2 hafta oldu ve ben hala aksilikler silsilesi yaşıyorum

ufak tefek açılmalar hepimizde oluyor,moralini bozma,benim yarın 6 haftam doluyor,bende 1 tane kaldı ama iyiye gidiyor,bunlar olağan şeyler

Moralini bozma canım. Doktoruna git. Benim ablamın dikişi açılmış on gün öyle kalmıştı. Korkma git. Bu arada ben lokman hekim e gittim ameliyattan sonra gel biz izler için karışım hazırlıyoruz korkma gel dedi.

Ha ablam bilememiş açılması rahatlığa bak hiç BİRŞEY olmadı. İzi fazla oldu. Ben çok tırsıyorum. 15 yıldır istiyorum. Korkuyorum.ama siz z cesaret veriyorsunuz

Hanimlar iyi aksamlar ameliyat olali 4 ay oldu. Hersey normal gozukuyor. Agir bi hareket yaparsam inceden bir agri hissettigim oluyor. Doktor kontrillerine 2 aydan sonra gidemedim bi turlu her gitmede iki saat iki cocukla bekliyodum zorsundum. Kontrillerine devam eden varmi daha ne kadar gidilecek. Gitmelimiyim sizce?

Yasenil muaynehaneye mi gazı ye mi gideceksin
Bugün gittim kendisiyle hem burun hem meme küçültme hemde lazer lipoliz hepsini görüştüm .yaptigi meme ve burunlari gosterdi gayet başarılı buldum 15 martda burun ameliyati icin gun aldim bakalim seneyede eğer cesaret edersem meme küçültme olcam tek sorun meme küçültme değermi bilemedim cunku suan

Tek sorun suan zaten c kap kullanıyorum b kap olcakmis onun icin bu sıkıntiya degermi bilemedim onu zaman gostercek yoksa ameliyat ettigi hastalarin gayet izi falan kalmamis cok basarili

Gazli bezle suyla temizle ben sabunla silip duruluyorum antibiyorik krem kulaniyoeum uc haftadir yara duzelmedi
Zaten benim allerjik bir bünyem var ve tüm talihsizlikler de beni buldu bu ameliyatta 2 hafta oldu ve ben hala aksilikler silsilesi yaşıyorum
moralinizi bozmayin yalniz degilsiniz en azindan burda birbirimize destek oluyoruz sagolsun arkadaslarin verdigi bilgilerle yaram biraz daha iyi bugun

Korkuyorum ya herkes kolay diyor. Gazide bir asistan 15gün rapor yeterli olur dedi. Sanki kendini o kadar kesmişler gibi konuşuyor. Hem de erkek. Yengem iki yıl el değmiyor dedi doğru mu acıyormuş. Eski olanlar artık girmiyor ki sorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…