- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.541
Ben korkuyorim islanicak yara nemli kalirsa kirimaz diye uc gune bir yapiyodum bende hergun alim bari serum verdi gazli bezle suriyorum gunluk sirayla fucidin doku onarici sprayim e vitamini metacasolmi ole bir krem daha ne yapim bilemedim bugun cikardim sutyeni hava alsin diye ole yatiyorum dahiliye dr soyledi birde onu deniyelim
Hiç korkma ve ayrıca sütyenini Çıkarma meme şeklin bozulur doktorum kesinlikle çıkarmayın Demişti. Biraz dayan ve Sabırlı ol daha herşey çok yeni.Ben korkuyorim islanicak yara nemli kalirsa kirimaz diye uc gune bir yapiyodum bende hergun alim bari serum verdi gazli bezle suriyorum gunluk sirayla fucidin doku onarici sprayim e vitamini metacasolmi ole bir krem daha ne yapim bilemedim bugun cikardim sutyeni hava alsin diye ole yatiyorum dahiliye dr soyledi birde onu deniyelim
Yarin kendisiyle gorusmeye gidecegim siz gorustunuzmu?Kızlar ankarada sühan ayhan adında prof dr var onun hakkında bilgisi olan varmı?
Ben gunde 1 kere furacin ve sargibezi ile pansumanla kapatiyorum hava almiyor ama iyiye gidiyor,suanda bir yerde kaldi,digerleri kapandi,ilk gogusucunda baslamisti,orasi kapandi simdi gogusucuna contratubex kullanmaya basladim.Canim senin pansuman acik hava aliyormu benim dr iyice ustunu bastiriyor bugun dahiliye de gittim acibademe o ac hava alsin diyo ne yapcami sasirdim arkadasim
Süpermiş bende 10 gün sonra giidcem inşallah kurtulucam 4 ay 1 hafta olucak :)Ameliyat sonrası sütyeninden normal sütyene geçiş dönemi için Ayyıldız 266 kod nolu sütyenini aldım denedim rahat gözüküyor,doktoruma göstereceğim,2 ay dolunca ameliyat sütyenini artık takmam gerekmiyecekmiş
Görüşünce fiyat bilgisi yazarmısınız? Ben Gazi'de poliklinik te muayene oldum orda olucam ameliyatı ...ücret alınmayacağı söylendi bana...Yarin kendisiyle gorusmeye gidecegim siz gorustunuzmu?
bekletme derim ben hemen doktorunu ara allah acil şifa versinEki Görüntüle 1787693Kızlarrr acill yardım lütfen!!! Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu,kendiliğinden eriyen dikiş kullanıldı son 2 gündür durum böyle dikişte açılma yok ama kanama ve iltihaplı akıntı mevcut
Tşkr ederim aradım foto da yolladım gel dedi ama çalışıyorum ofiste kimse yok yarın gidebilecem ancakBe
bekletme derim ben hemen doktorunu ara allah acil şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?