Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben korkuyorim islanicak yara nemli kalirsa kirimaz diye uc gune bir yapiyodum bende hergun alim bari serum verdi gazli bezle suriyorum gunluk sirayla fucidin doku onarici sprayim e vitamini metacasolmi ole bir krem daha ne yapim bilemedim bugun cikardim sutyeni hava alsin diye ole yatiyorum dahiliye dr soyledi birde onu deniyelim

Hiç korkma ve ayrıca sütyenini Çıkarma meme şeklin bozulur doktorum kesinlikle çıkarmayın Demişti. Biraz dayan ve Sabırlı ol daha herşey çok yeni.

Ben de olmak istiyorum. Ankarada fiyatlar ne. Bir doktorla görüştüm. Lolipop dedi ama. Meme ucunu daha sonra lokal küçültecekmiş. Kafam karışık. Hiç duymadım böyle. Siz ne dersiniz. 75 d kullanıyorum. 75 b istiyorum

Canim senin pansuman acik hava aliyormu benim dr iyice ustunu bastiriyor bugun dahiliye de gittim acibademe o ac hava alsin diyo ne yapcami sasirdim arkadasim
Ben gunde 1 kere furacin ve sargibezi ile pansumanla kapatiyorum hava almiyor ama iyiye gidiyor,suanda bir yerde kaldi,digerleri kapandi,ilk gogusucunda baslamisti,orasi kapandi simdi gogusucuna contratubex kullanmaya basladim.

merhaba arkadaşlar bugünde samatya eğitim araştırma hastanesine gittim sevgi hanıma bu gittiğim 4 doktor ve sadece sevgi hanım bana böyle güzel açıklamalar yaptı 1-2 sene sonra tekrar hamilelik düşündüğüm için kesinlikle ameliyat olmamı önermedi 2.opersayon yapmamız gerekir dedi sarkma olucak gebelik süresince büyüyece için dikişlerinde açılma olabilir dedi saolsun samimi ve açık konuştu şimdilik askıya aldım artık 2 bebekten sonra kurtulamadım yani :) cevap veren arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada çok teşekkür ederim görüşmek üzere :)

merhaba arkadaşlar bugünde samatya eğitim araştırma hastanesine gittim sevgi hanıma bu gittiğim 4 doktor ve sadece sevgi hanım bana böyle güzel açıklamalar yaptı 1-2 sene sonra tekrar hamilelik düşündüğüm için kesinlikle ameliyat olmamı önermedi 2.opersayon yapmamız gerekir dedi sarkma olucak gebelik süresince büyüyece için dikişlerinde açılma olabilir dedi saolsun samimi ve açık konuştu şimdilik askıya aldım artık 2 bebekten sonra kurtulamadım yani :) cevap veren arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada çok teşekkür ederim görüşmek üzere :)

Ameliyat sonrası sütyeninden normal sütyene geçiş dönemi için Ayyıldız 266 kod nolu sütyenini aldım denedim rahat gözüküyor,doktoruma göstereceğim,2 ay dolunca ameliyat sütyenini artık takmam gerekmiyecekmiş

Süpermiş bende 10 gün sonra giidcem inşallah kurtulucam 4 ay 1 hafta olucak :)

Kızlarrr acill yardım lütfen!!! Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu,kendiliğinden eriyen dikiş kullanıldı son 2 gündür durum böyle dikişte açılma yok ama kanama ve iltihaplı akıntı mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…