Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şimdi öncelikle dikiş konusunda şunları söyleyeyim; doktorum bana dikiş izleri Hakkı'nda bi garanti vermedi. Senin cilt yapına bağlı, temiz bir ciltse evet izler toparlanır Dedi. Kuzenimin izleri hala böyle hafif kırmızı. Bende ise iz yok denecek kadar az. Bıçak değen yerlerde olan o hafif izden var tabiki ilk hali gibi kusursuz bi ten olmuyor ama bendeki öyle morumsu kızarık ya da çok belli izlerden değil çok şükür. Ben kendimce şunlara bağlıyorum 1. Kesinlikle kilo almadım, çok kilo alınca dikiş açılabilir. 2. Çok sağlıklı beslendim. Elim yüzüm şişmesin diye tuzu kestim ki 1 kase çorbaya 2-3 çay kaşığı tuz Atan tuhaf bi insadım(ameliyata 94kg girdim, 3 ay sonra 74kg idim) 3. günde 1 saat yürüyüş yaptım 4. Yüzüstü yatmadım bi süre 5. Ve hala arada banyodan çıkınca kantaron yağı sürerim ben muhteşem birşey o iz konusunda.
Simetri konusunda evet biri cok az daha büyük ama cok dikkatli incelersen, o da cıplakken. Kıyafette öyle bi fark gözükmüyor ki zaten bir göğüs, bir göz falan diğerinden birazcık daha büyük olurmuş. Bence Zaman kaybetmeyin derim :)

Teşekkür ederim canım. Ben de biraz kilo verip ameliyata girmek istiyorum ki sonradan deforme olmasın diye. Çok şükür sigaram içkim yok inşallah yaraların iyileşmesi kısa sürer ve izler en az şekilde olur hepimiz için.

Burda elimden geldiğince yardım etmek isterim sizlere. Kimse beni karşısına alıp uzun uzun güzel güzel konuşup anlatmamıştı bu işleri. Üstüne bi de köstek olan ekip vardı. Vay efendim Nasıl emzireceksin vay efendim 22 yaşındasın bu estetik merakı ne! İnsanlar beni hiç anlamadı. Estetik, görüntü olarak istediğimi zannettiler. Ben doktoruma ilk gün demiştim ki "isterseniz hepsini alın cok sıkıldım bunlardan" ve bunları Nasıl ağlaya ağlaya söylediğim bi an bile aklımdan çıkmaz. Emzirme konusunda doktorum bana %3 ila %5 emzirememe riskin var demişti ki zaten o büyük göğüslerle çocuğun kafasını görüp de emziremezdim :)
Ben küçüklükten beri çok şükür hiç düşüp bi yerimi kırmadım ya da yarmadım. Alçı nedir dikiş nedir bilmem ve beni kan tutar. Ben ona rağmen istedim bu ameliyatı. Kulağımı kötü sözlere tıkadım, asla ameliyat videoları izlemedim, sürekli kendime telkinlerde bulundum ve tek bir an bile bundan pişman olmadım.
Ben sizleri cok iyi anlıyorum ve lütfen lütfen lütfen kendinize bunu yapmayın. Korkmayın. Hemen bugün bi randevu alın :) bu süreci uzatmayın :)
Bu arada göğüs küçültme sonrası meme kanseri olma riskiniz de azalıyor. Büyük göğüslerde bu risk fazla.

İnşAllah siz de en iyi, en rahat ve en kısa sürede atlatırsınız :) öyle bi deforma olayı ben yaşamadım ama tabi kilo verip de ameliyat olmak cok daha iyi.

20 kg vermek,göğüslerinde deformasyon ve sarkma yapmadı mı?ben de ameliyattan önce 7 kg vermiştim ve devam ediyorum 6 kg daha vermem lazım

Arkadaşım tecrübeli bir insan olarak o kadar güzel anlatmışşsın ki ben hepsine katılıyorum,benim de çok yakınım olan bir insan 15 sene önce bu ameliyatı olmuş ve göğüs uçları tutmamıştı ve halen de yok,ben o korkudan dolayı gençliğimi o koca memelerle yaşadım,hep bir beden büyük gömlekler giydim ve korkumdan ameliyat olmadım,ama hepsi geride kaldı artık,teknoloji o kadar ilerlediki artık bu ameliyatlar çok sıradan hale geldi,tamam iyileşme dönemi biraz uzun ve zahmetli oluyor ama eninde sonunda iyileşiyorsun,kimse memesiz kalmıyor:)Ben 49 yaşımdayım ve ancak gözümü karartabildim,kamburu çıkmış bir yaşlanma süreci yaşamak istemedim,kesinlikle sağlık için bu ameliyat estetikle ilgisi yok,ameliyat olmayı düşünenler benim yaşıma kadar beklemesinler ve biran önce olsunlar,gençliğin tadını çıkarsınlar,ben çıkaramadım ve yıllar önce olmadığıma çok çok pişmanım,yıllarca örtünmek için giyindim ama bu yaz artık giyineceğim:)

20 kg vermek,göğüslerinde deformasyon ve sarkma yapmadı mı?ben de ameliyattan önce 7 kg vermiştim ve devam ediyorum 6 kg daha vermem lazım
Yok herhangi bi deformasyon olmadı zaten kilo alıp vermede göğüs, en son küçülen ve en son büyüyen Organlardanmış. Ben günde 1 saat yürüyüş yaptım sadece sıkılaşmak için herhangi bi spor yapmadım. Alet çalışmadım.

Çok güzel özetlemişsiniz :)
Beni o konuda da korkuttular. Yok meme ucun düşerse görürsün. Yok his kaybın olacak falan filan. Zaten ülkemizde yaşayan insanların %80i doktor, maşAllah her konuda bi fikirleri var
Ya Aslı'na bakarsanız bana çok acı çekeceksin, memen düşecek, hissizleşecek, emzirme sıfır falan diyenlerin hiçbiri de (altını çizerek söylüyorum) bu ameliyatı olmus insanlar değiller Valla hissizleşme falan da olmadı. Hatta Bnm ameliyat öncesi meme ucum dümdüzdü. Asıl öyle Emziremezdim. Ameliyat sonrası meme uçlarım da çıktı.

Özgür hoca diyorlar ama asistan benim bildiğim... Ölçtü biçti sizinkini devlet karşılıyor dedi... Ben 85 d takıyorum b kup yaparız dedi...
Ben sırt için lipo istedim aynı zamanda o ücretli olacak sadece...
Ayhan bey ne kadar istedi meme için onu merak ettim

Merhaba hemşehrim yazdıklarınızı okuyunca halime şükrettim valla bende kendimi bahtsız Bedevi diye ilan etmiştim,,sizin durumunuz benden daha vahim miş ama neyse ki atlatmışsınız ,bende ameliyatımı Adana'da oldum Aşkım Tüfekçi devlet hastanesinde Dr.Niyazi Şimdivar'dı benim doktorum.benim kanamayla ilgili bir problemim oldu fakat benimkisi fizyolojik bir durumdu.buna rağmen ilk gün itibariyle hep kendi yemeğimi kendim yedim,kendi banyomu kendim yaptım,ilk geceden itibaren wc ye tek başıma gittim.öyle pek ağrı sızım olmadı benim ama kanama beni strese soktu çok sıkıntılı bir süreç oldu (drenler yüzünden) bana aynı zamanda protez de takıldı üstelik

Canım ben metin beyde sıraya girmeme rağmen 2 aydan sonra zor araya aldılar 2-3 kere gittim. 2 aydan önce sanmıyorum arasınlar

ufak tefek açılmalar hepimizde oluyor,moralini bozma,benim yarın 6 haftam doluyor,bende 1 tane kaldı ama iyiye gidiyor,bunlar olağan şeyler
Bugün doktora gittim ve mutlu döndüm neyse ki dikişlerde açılma yokmuş benim drenler 9 gün takılı kalınca banyom gecikmişti ve eriyen dikişlerin üzerine yapıştırılan stripler uzun süre kalınca doktor bana siz çekmeyin banyo yapınca düşecek demişti ama öyle bir yapışmışlar ki bi türlü düşmediler sonra kendim çekip çıkardım o iltihap benzeri akıntıda stripten dolayı olmuş nemli kaldığı için o bölgede sıvı birikmiş ilaç vermedi sadece steril gazlı bez kullanıcam

Herşey normale dönüyor yavaş yavaş çok sevindim canım

Aynen öyle S skarabolen bunun yaşı yok düşünen herkes yaptırsın

Dönsün artık ya lütfen öncesi fotolarımı da aldım doktordan ama paylaşmaya utanıyorum
Neden utanıyorsun?bende yükledim öncesi ve sonrasını sonuçları daha güzel görüyoruz hadi yükle bakalım bizde

Dönsün artık ya lütfen öncesi fotolarımı da aldım doktordan ama paylaşmaya utanıyorum
Utanıyorsan paylaşma canım. Şimdiki hali gayet güzel zaten. Öncesi halin bikinili filan varsa onu yükle,çıplak olması gerekmiyor illaki bence. Bende öncesini bikinili ekledim

:) çok tesekkr ederim. Ya Bnm direnlerle hiç sorunun olmadı. Taburcu olduğum gün gelip çıkarmıştı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…