- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.821
Ben de gorebilir miyim?Kızlar fotoğraf eklemeye çalıştım ama olmuş mu bakar mısınız :)
Yok canım ben sadece göğüs küçültme ameliyatı oldumcnm gördüm resimleri bayıldım, bende biran önce olmak istiyorum,
mşllah sana, karına bir şey yaptıramadını di mi
Canım Sağolasın, resimlerini gördüm harikasın maşallah, şöyle bir 15 güne daha ihtiyacımız var düne göre bugün daha iyiyim dediğin gibi biraz sabır, sürekli olmamak kaydıyla yan yatıyorum göğsümde hala ödem var, bacağımızı bir yere çarpıyoruz kaç gün acıyor bu kadar saat süren bir operasyon geçirdik eh o kadar olucak bu süreçte geçecek inşallahAynen canım bunlar iyileşme belirtileri bence iyi olursun inşallah tatilin de güzel geçer bence sıkma kendini ya biraz dikkat etsen yeter tatilin tadını çıkar derimben de şu an dikişlerimi bepanthol sürüp yağlı tutmaya çalışıyorım canım aynen kabuklar bi an önce çıksın istiyorum bakalım hayırlısı
beni de izlemeye alır mısınız, bende inş 4 haziranda göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olucam
D DreamLover cnm benide izlemeye alirmısın bende karın germe meme küçültme olucam haziranda resimleri göremiyorum cok merak ediyorum teşeşkürlerCnm karin germe vd gögüs kücultme ayni anda ben oldum☺
Aynen canım her gün ilerleme kaydediyoruz bugün iyice soyuldu kabuklarım yumuşuyor krem sürdükçe. Süreç zor sanır gerekiyor ama bugün gidip mağazadan askılı bluz aldım hep hayalini kurduğum görüntüyü görnce cok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım Sağolasın, resimlerini gördüm harikasın maşallah, şöyle bir 15 güne daha ihtiyacımız var düne göre bugün daha iyiyim dediğin gibi biraz sabır, sürekli olmamak kaydıyla yan yatıyorum göğsümde hala ödem var, bacağımızı bir yere çarpıyoruz kaç gün acıyor bu kadar saat süren bir operasyon geçirdik eh o kadar olucak bu süreçte geçecek inşallah
Teşekkürler canım :)
D DreamLover merhaba, göğüsdeki ödem ne Zaman gidiyor, benim bir ay olmak üzere ama ameliyattan sonraki görüntü ile aynı, Dr Um pek küçülmez dedi ben biraz daha küçülse Mutlu olacağım gerçi 80 b ölçüm, ideal kabul edilen, işyerinde 8 bayan var ama ben şimdiye kadar Nasıl kamufle ettiysem hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı
D DreamLover merhaba, göğüsdeki ödem ne Zaman gidiyor, benim bir ay olmak üzere ama ameliyattan sonraki görüntü ile aynı, Dr Um pek küçülmez dedi ben biraz daha küçülse Mutlu olacağım gerçi 80 b ölçüm, ideal kabul edilen, işyerinde 8 bayan var ama ben şimdiye kadar Nasıl kamufle ettiysem hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı
ortanca canım arkadaşım...bence çok ideal ölçü olmuş.. iyi kamufle etmişsin demekki... bende hep şal takıyordm iyi kamufle ediyordum( 80 dd olmasına ragmen) .... sen kendini iyi hissediyorsun ya bu yeter canım benim...bu arada sütyenimi gecede çıkarmıyorum sende öylemisin ne zaman gece takmamaya başlayacağız bilgin varmı....D DreamLover merhaba, göğüsdeki ödem ne Zaman gidiyor, benim bir ay olmak üzere ama ameliyattan sonraki görüntü ile aynı, Dr Um pek küçülmez dedi ben biraz daha küçülse Mutlu olacağım gerçi 80 b ölçüm, ideal kabul edilen, işyerinde 8 bayan var ama ben şimdiye kadar Nasıl kamufle ettiysem hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı
ne kadar güzel ya . imreniyorum okudukçaortanca canım arkadaşım...bence çok ideal ölçü olmuş.. iyi kamufle etmişsin demekki... bende hep şal takıyordm iyi kamufle ediyordum( 80 dd olmasına ragmen) .... sen kendini iyi hissediyorsun ya bu yeter canım benim...bu arada sütyenimi gecede çıkarmıyorum sende öylemisin ne zaman gece takmamaya başlayacağız bilgin varmı....
dün kontrole gittim cnm ama hiç iz kremini sormadım, bandajım vardı solda onu çıkardılar, tekrar sprey ve batikon sürdüler. Ay banyo yaptııım :))) medikal sütyene gerek yok penye bi sporcu sütyeni al yeter dedi. Tabi ben dayanamadım gittim 2 tane süngerli dantelli 85B sütyen aldım kendime banyodan sonra bantları kurut üzerindem batikon sür dedi sadece. Haftaya tekrar kontrol var. Biraz stres yaşadık ama çok güzel toparlandın, 3 asistan doktora büyük deneyim oldu nasıl müdahele edeceklerini gördüler bi daha nerde görecekler dedi :) ay bana denk gelmeseydi iyiydi dedim, komplikasyonsuz hastalara göre daha iyisin şimdi dedi, ameliyatta hiçbir asimetri farkı olmadı sadece sol tarafın daha şiş ödemin geçmesi zaman alır 1 aya baya düZelme olur dediTatlım hayır yeni banyo yapmıyorm 3. Günden beri banyo yapıyorum devamlı yanlış anladın krem sür öyle gir banyoya dedi doktorumyumuşasın diye yani. Yoksa saçımı bile boyadım ben aynen canım ameliyat bişe değil iyileşme kısmı sabır gerektiriyor büzgü olayı bende de vardı düzeliyor merak etme ben hala iz kremine başlamadım ama sanki gec kalıyorum gibime geliyor ama doktorum öyle dedi sen ne zaman başlıcaksın iz kremine canım belli mi?
aldım cnmBispa ve nesepalamudu1 benide izlemeye alırmısınız?
teşekkürler cnm, doktorum banada karın germe yapalım dedi de ben istemedim , zaten vermem gereken 14 kilom var. Zayıflayıp sarkan deriyi toplatmayı düşünüyorum ben sen nasıl yaptırdın? Benide izlemeye alır mısın cnm ben görmek isterim.
cnm nasıl geçti iyileşme süreci bir de fotolarını görebilir miyimCnm karin germe vd gögüs kücultme ayni anda ben oldum☺
Canım benim Sağolasın, yok okuduklarından en az 8 hafta hiç çıkmıyor benimde zaten hiç öyle bir niyetim yok, daha güvende hissediyorumortanca canım arkadaşım...bence çok ideal ölçü olmuş.. iyi kamufle etmişsin demekki... bende hep şal takıyordm iyi kamufle ediyordum( 80 dd olmasına ragmen) .... sen kendini iyi hissediyorsun ya bu yeter canım benim...bu arada sütyenimi gecede çıkarmıyorum sende öylemisin ne zaman gece takmamaya başlayacağız bilgin varmı....
Birbirimizin güzel haberlerini aldıkça Mutlu oluyoruz inşallah hepimiz Mutlu sağlıklı sonuçlar alırız. Bana iz kremine bir ay sonra başlayacağız dedi alt kabuklar düşecek ondan sonra benim bu hafta 1 ay kontrolüm var detayları paylaşırım inşallahdün kontrole gittim cnm ama hiç iz kremini sormadım, bandajım vardı solda onu çıkardılar, tekrar sprey ve batikon sürdüler. Ay banyo yaptııım :))) medikal sütyene gerek yok penye bi sporcu sütyeni al yeter dedi. Tabi ben dayanamadım gittim 2 tane süngerli dantelli 85B sütyen aldım kendime banyodan sonra bantları kurut üzerindem batikon sür dedi sadece. Haftaya tekrar kontrol var. Biraz stres yaşadık ama çok güzel toparlandın, 3 asistan doktora büyük deneyim oldu nasıl müdahele edeceklerini gördüler bi daha nerde görecekler dedi :) ay bana denk gelmeseydi iyiydi dedim, komplikasyonsuz hastalara göre daha iyisin şimdi dedi, ameliyatta hiçbir asimetri farkı olmadı sadece sol tarafın daha şiş ödemin geçmesi zaman alır 1 aya baya düZelme olur dedi
aldım cnm
Benide alabilirmisinAldım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?