- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.841
EvetBispa çok güzel olmuş ortancaa ile aynı dr a yaptırdınız dimi ameliyatı?ikinizinkide çok güzel.ve göğüs arasını güzel ayarlamış.yalnız ben ankaradayım nasıl olcak bilmiyorum .kontroller ne kadar sıklıkla oluyo
Ayy hemde nasıl cnm yaa, merakla bekliyorum güzel haberlerini, benim acayip kaşınmaya başladı of ki ne of yanii :) bana ödemin inmesi zaman alır 1ayı bulur dedi ama bakalım morluklarım toparlanmaya başladı ama hala solum daha şiş yarın tam 1 hafta olacakBirbirimizin güzel haberlerini aldıkça Mutlu oluyoruz inşallah hepimiz Mutlu sağlıklı sonuçlar alırız. Bana iz kremine bir ay sonra başlayacağız dedi alt kabuklar düşecek ondan sonra benim bu hafta 1 ay kontrolüm var detayları paylaşırım inşallah
Çok teşekkür ederim cnm, evet aynı dr, p.be ameliyat oldum salı kontrole gittim, haftaya salı yine gidicem. Heralde haftada 1 sonra ayda 1 falan olur duruma göre. Benim biraz komplikasyonlu oldu ama dr tecrübesi ile fazla sorun olmadan atlattım. Üniv hastanesi olduğu için asistan drlarda var illaki onlarda ameliyatta oluyor. Çok kurcalamıyorum ben hayalime kavuştum çok şükür iyiyimde. Bundan sonraki iyileşme ilgilendiriyor beniBispa çok güzel olmuş ortancaa ile aynı dr a yaptırdınız dimi ameliyatı?ikinizinkide çok güzel.ve göğüs arasını güzel ayarlamış.yalnız ben ankaradayım nasıl olcak bilmiyorum .kontroller ne kadar sıklıkla oluyo
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, ben 21 nisan da ameliyat oldum hiç sıcağa rastgelmedi bence eğer dikişlerinde sorun olursa açılma vb ancak ter sorun olur diye düşünüyorum o Zamanda Dr Un müdahale eder ona göre merhem sprey ile terinden korur diye düşünüyorum forumda bir arkadaş terinin yaktığını söylemişti ameliyattan sonra kesilerin üstünde bantlar oluyor ve çabucak kaynıyor (tabi sigara içmiyor iseniz) ben de 42 yaşındayım çabucak atlattım sonuçta bir-iki gece sıkıntı var.belki hemen karar verirseniz daha sıcaklara kalmadan güzelce atlatırsınız.fiziksel boyutlarınıza göre iri sayılır gerçekten büyük rahatlık bu ameliyat.Merhaba kızlar
Ben de 41 yaşımdayım. Evliyim ama doğum yapmadım daha dogrusu yapamadım olmadi yani. Uzun süredir araştırma yapıyordum. Bütün forumu baştan sona tekrar tekrar okudum. Operasyonu başarı ile atlatanlari tebrik ediyorum. Artık cesaretim geldi çünkü emzirme yada çocuk olayina veda ettiğim için endişelenmemi gerektirecek durum kalmadı.youtube kanalından birçok küçültme ve dikleştirme ameliyatı izledim. Büyük göğüsler için ve küçük göğüsler için neler yapıldığını öğrendim. Veee ben de kararimi verdim küçültme ve dikleştirme için. Boyum 155cm ve kilom52. 80 DD kullanıyorum.boyun fıtığı oldum sayılır üstelik sırt ağrısı da cabası. İzmir'de gazi de olacağım Aslı hanimda. Yalnız havalar isindigi için terlemeye bağlı sıkıntı yaşar mıyım acaba? Sizlerden de öneri almak istedim. Hatice Bispa Ortanca siz yeni oldunuz geçmiş olsun. Ne dersiniz?
nerde oldunuz ameliyatı? bir de doğum sonrasında risk olabileceği söylendi mi? ben o yönden tedirginim.Kızlaaar ben 7 ay once oldum gogus küçültme ameliyatı 95 d den 90 b ye duştum 24 yasındayım toplam 400 400 800 g yağ alındı devamı dıklestırme varsa sorularınız yardımcı olabılırım
Merhaba Nazen345 bende 1 hafta oldu ameliyat olalı, terleme ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım henüz, o kdr dışarıda gezdim dolaştım ama, Zaten şu anda sert oldukları için dik duruyorlar, saatlerce güneş altında kalmak lazım ki şapır şapır terleyesin. Ama ilerki tarihlerde ne olur bilmiyorum. Henüz kavrucu bi sıcak yaşamadık. Sizde olacaksanız çok sıcaklar bastırmadan olun derim. Ha bide ben doktora sormuştum bak yeni geldi aklıma. Yurtdışından gelen hastalarımız oluyor. Öğrenci öğretmen yaza gelip ameliyat olurlar hasta için sakıncası yok genelde hekimler yazın yapmak istemez takip açısından tatile denk gelir falan diye demiştiMerhaba kızlar
Ben de 41 yaşımdayım. Evliyim ama doğum yapmadım daha dogrusu yapamadım olmadi yani. Uzun süredir araştırma yapıyordum. Bütün forumu baştan sona tekrar tekrar okudum. Operasyonu başarı ile atlatanlari tebrik ediyorum. Artık cesaretim geldi çünkü emzirme yada çocuk olayina veda ettiğim için endişelenmemi gerektirecek durum kalmadı.youtube kanalından birçok küçültme ve dikleştirme ameliyatı izledim. Büyük göğüsler için ve küçük göğüsler için neler yapıldığını öğrendim. Veee ben de kararimi verdim küçültme ve dikleştirme için. Boyum 155cm ve kilom52. 80 DD kullanıyorum.boyun fıtığı oldum sayılır üstelik sırt ağrısı da cabası. İzmir'de gazi de olacağım Aslı hanimda. Yalnız havalar isindigi için terlemeye bağlı sıkıntı yaşar mıyım acaba? Sizlerden de öneri almak istedim. Hatice Bispa Ortanca siz yeni oldunuz geçmiş olsun. Ne dersiniz?
Bispa çok teşekkür ederim sana da canım. Tekrar geçmiş olsun. Zaten öğretmen olduğum için tatile denk getirmeye çalışıyorum. Okul zamanında mümkün değil olamam. İlkokul öğretmeniyim ve 2. Sınıfları okutuyorum. Hepsi günde kaç kere sarılıyor. Lise ya da ortaokul olsa kolaydı uzak durabilirdim çocuklardan. 1 ay kaldı okulun kapanmasına. Ardından 2 hafta seminer ve tatil başlar. Operasyon olunca yazın denize giremem. Demekki kısa bir deniz faslı yapıp ardından ameliyatı olmak lazım.eski mayolara elveda yeni bikinilere Merhaba derim. Bu arada 1 haftalık durumun nasıl? Senin resmin varsa görebilir miyim?
Çok tesekkur ederim cok gecmis olsun canim evet çarsamba gunu bende ameliyata giriyorum bazi saglik sorunlarimdan dolayi ertelenmisti ama artik istedigim seyin olmasina sayili gunler kaldi gerci sagolsun Kubilay hocada cok ilgilendi bu arada cok cesaretlendirdi artik bekliyorum. Bende ameliyattan sonra senin gibi olmak isterim tekrar cok gecmis olsun canimMerhaba suan benim ameliyat olali 3 gunum seni kisaca soyle bilgilendireyim hayatinda olmayi ertelememen gereken bir ameliyat ve gercekten hurafe seklinde anlatilan cok agrili falan diye kesinlikle agri yok zaten ameliyattan sonra yuksek dozda agri kesici yapiliuor sadece kesi yerleri biraz aciyor ve korse sıkıyor samimiyetle soyluyorum korkma ve hemen yaptir 3 gun oldu geziyorum sadece tansiyon sikintim var oda normal dedi doktor
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
nazen canım benim, evet sıcaklara kalabilirsin.. buna göre karar vermek için doktorunlada görüş bence.. inan bana ameliyat olup bitiyor anlamıyorsun önemli olan ameliyat sonrası iyileşme süreci... 2 ay dikkat etmen gerekiyor... ama sonuç hariika benimde 80 dd idi ve bende 41 yaşındayım.. keşke daha önce ameliyat olsydım diyorum..o kadar hafifledimki... allahım izi ile sende bu duyguyu yaşayacaksın... bana sorarsan geç kalma derim... bir an önce ol ve kurtul güzelim.bugün 24. günüm kaşınıyorlar bazı zaman o kadar kaşınıyorki çarşıda gezerken farkında olmadan kaşıyorum...inan bana bu ameliyatı olabilmek adına denize girmemeyi ve terlemeyi göze aldım iyikide almışım yeni memişlerime baktıkça buna değdiğini düşünüyorum. önümüz hafta içi kontrolüm var deniz ve terleme işini doktoruma soracağım ona görede bilgilendirrim seni...
Yarım tam bir ay olacak ama 2-3 gündür daha da iyiyim, vucudun adapte oluyor unutup gidiyorsun sizi izlemeye aldım, 15 günlük bir fotoğrafım var tatil dönüşü yine çekip koyacağımOrtancaa3 teşekkür ederim cevapladigin için. İyileşme süreci sanırım 2 ay kadar. Yani dikislerin tam olarak kaynamasi bu kadar sürer diye düşünüyorum. Terleme bantlarin altında olacağı için yakma olabilir çünkü nihayetinde tuzlu birşey.Ayrıca ter bantlarin açılmasına da sebep olabilir diye korkuyorum. Senin 2 gün sonra 1 ay oluyor ameliyatın olali. Şu an ne durumdasin? Resmin var mı görebilir miyim acaba?
Cnm şişlerin indi mi senin? Bütün bu bantlar ne zaman çıkacak soyulma zamanı ne zaman oluyor acaba. Dikişlerdeki siyahlıklar nasıl gidecek? Birazcık banyı kaldırıp bakayım dedim göğüs ucu çevresindez kabuk gibi kalkacak oldu geri kapattım. Benim morluklar dağılıyor yavaş yavaş ama hala sol taraf daha şişYarım tam bir ay olacak ama 2-3 gündür daha da iyiyim, vucudun adapte oluyor unutup gidiyorsun sizi izlemeye aldım, 15 günlük bir fotoğrafım var tatil dönüşü yine çekip koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?