Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bispa çok güzel olmuş ortancaa ile aynı dr a yaptırdınız dimi ameliyatı?ikinizinkide çok güzel.ve göğüs arasını güzel ayarlamış.yalnız ben ankaradayım nasıl olcak bilmiyorum .kontroller ne kadar sıklıkla oluyo

Strontium meraba nasıl oldun izlerin nasıl?ben hala olamadım kızım 13 aylık bu yıl sonu gibi istiyorum

Evet BiSpA da ben de Prof.dr Mustafa keskin e olduk, bispa ile benimkisi arasında ciddi boyut farkı vardı ama sonuçta ikimizin ki de aynı boyutta güzellikte oldu, asıl başarı bu bence

Ayy hemde nasıl cnm yaa, merakla bekliyorum güzel haberlerini, benim acayip kaşınmaya başladı of ki ne of yanii :) bana ödemin inmesi zaman alır 1ayı bulur dedi ama bakalım morluklarım toparlanmaya başladı ama hala solum daha şiş yarın tam 1 hafta olacak :*

Çok teşekkür ederim cnm, evet aynı dr, p.be ameliyat oldum salı kontrole gittim, haftaya salı yine gidicem. Heralde haftada 1 sonra ayda 1 falan olur duruma göre. Benim biraz komplikasyonlu oldu ama dr tecrübesi ile fazla sorun olmadan atlattım. Üniv hastanesi olduğu için asistan drlarda var illaki onlarda ameliyatta oluyor. Çok kurcalamıyorum ben hayalime kavuştum çok şükür iyiyimde. Bundan sonraki iyileşme ilgilendiriyor beni

Merhaba kızlar
Ben de 41 yaşımdayım. Evliyim ama doğum yapmadım daha dogrusu yapamadım olmadi yani. Uzun süredir araştırma yapıyordum. Bütün forumu baştan sona tekrar tekrar okudum. Operasyonu başarı ile atlatanlari tebrik ediyorum. Artık cesaretim geldi çünkü emzirme yada çocuk olayina veda ettiğim için endişelenmemi gerektirecek durum kalmadı.youtube kanalından birçok küçültme ve dikleştirme ameliyatı izledim. Büyük göğüsler için ve küçük göğüsler için neler yapıldığını öğrendim. Veee ben de kararimi verdim küçültme ve dikleştirme için. Boyum 155cm ve kilom52. 80 DD kullanıyorum.boyun fıtığı oldum sayılır üstelik sırt ağrısı da cabası. İzmir'de gazi de olacağım Aslı hanimda. Yalnız havalar isindigi için terlemeye bağlı sıkıntı yaşar mıyım acaba? Sizlerden de öneri almak istedim. Hatice Bispa Ortanca siz yeni oldunuz geçmiş olsun. Ne dersiniz?

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, ben 21 nisan da ameliyat oldum hiç sıcağa rastgelmedi bence eğer dikişlerinde sorun olursa açılma vb ancak ter sorun olur diye düşünüyorum o Zamanda Dr Un müdahale eder ona göre merhem sprey ile terinden korur diye düşünüyorum forumda bir arkadaş terinin yaktığını söylemişti ameliyattan sonra kesilerin üstünde bantlar oluyor ve çabucak kaynıyor (tabi sigara içmiyor iseniz) ben de 42 yaşındayım çabucak atlattım sonuçta bir-iki gece sıkıntı var.belki hemen karar verirseniz daha sıcaklara kalmadan güzelce atlatırsınız.fiziksel boyutlarınıza göre iri sayılır gerçekten büyük rahatlık bu ameliyat.

Kizlar karin germe ne oluyor..bende gogus kucultme ameliyati olacam ama simdi hamileyim.bebek dogup emzirme isi bittikden sonra..goguslerim suan 95 b lohusslik donemi emzirme derken 100 105 olur...cok moralim bozuk nefret ediyorum goguslerimden..ankarada ameliyat olan var mi?kime ve fiyat ne kadar ogrenebilir miyim?

Kızlaaar ben 7 ay once oldum gogus küçültme ameliyatı 95 d den 90 b ye duştum 24 yasındayım toplam 400 400 800 g yağ alındı devamı dıklestırme varsa sorularınız yardımcı olabılırım
nerde oldunuz ameliyatı? bir de doğum sonrasında risk olabileceği söylendi mi? ben o yönden tedirginim.

Merhaba Nazen345 bende 1 hafta oldu ameliyat olalı, terleme ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım henüz, o kdr dışarıda gezdim dolaştım ama, Zaten şu anda sert oldukları için dik duruyorlar, saatlerce güneş altında kalmak lazım ki şapır şapır terleyesin. Ama ilerki tarihlerde ne olur bilmiyorum. Henüz kavrucu bi sıcak yaşamadık. Sizde olacaksanız çok sıcaklar bastırmadan olun derim. Ha bide ben doktora sormuştum bak yeni geldi aklıma. Yurtdışından gelen hastalarımız oluyor. Öğrenci öğretmen yaza gelip ameliyat olurlar hasta için sakıncası yok genelde hekimler yazın yapmak istemez takip açısından tatile denk gelir falan diye demişti

Ortancaa3 teşekkür ederim cevapladigin için. İyileşme süreci sanırım 2 ay kadar. Yani dikislerin tam olarak kaynamasi bu kadar sürer diye düşünüyorum. Terleme bantlarin altında olacağı için yakma olabilir çünkü nihayetinde tuzlu birşey.Ayrıca ter bantlarin açılmasına da sebep olabilir diye korkuyorum. Senin 2 gün sonra 1 ay oluyor ameliyatın olali. Şu an ne durumdasin? Resmin var mı görebilir miyim acaba?

Bispa çok teşekkür ederim sana da canım. Tekrar geçmiş olsun. Zaten öğretmen olduğum için tatile denk getirmeye çalışıyorum. Okul zamanında mümkün değil olamam. İlkokul öğretmeniyim ve 2. Sınıfları okutuyorum. Hepsi günde kaç kere sarılıyor. Lise ya da ortaokul olsa kolaydı uzak durabilirdim çocuklardan. 1 ay kaldı okulun kapanmasına. Ardından 2 hafta seminer ve tatil başlar. Operasyon olunca yazın denize giremem. Demekki kısa bir deniz faslı yapıp ardından ameliyatı olmak lazım.eski mayolara elveda yeni bikinilere Merhaba derim. Bu arada 1 haftalık durumun nasıl? Senin resmin varsa görebilir miyim?

Hala antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum sabah akşam. Yan yatmaya başladım çok abartmadan. Şişim hala var, bende morluklarda oluştu ama renkleri açılmaya başladı bile. O minik bantlarla banyo yapıyorum saç kurutma makinasıyla kurutuyorum ama, pamukla baticon sürüyorum her gün o bantların üzerinden. Ben çok yatmıyorum yaa dün koca istocu talan ettim o sıcakta. Sıkıntı olmadı ama çok yoruldum. Kayınvalidemde kalıyorum 2 çocuğumla, dayanamam ben bide ister istemez ortalığı topla falan derken fazla yoruyorum kendimi. Dün hafif ev bile süpürdüm bana fazla bırakmasalarda. Takibe alıyorum sizi. Profilimde görebilirsiniz.

Çok tesekkur ederim cok gecmis olsun canim evet çarsamba gunu bende ameliyata giriyorum bazi saglik sorunlarimdan dolayi ertelenmisti ama artik istedigim seyin olmasina sayili gunler kaldi gerci sagolsun Kubilay hocada cok ilgilendi bu arada cok cesaretlendirdi artik bekliyorum. Bende ameliyattan sonra senin gibi olmak isterim tekrar cok gecmis olsun canim

Son düzenleme:

Selaaaaaam guzellerrrrr
Bu ameliyyati olan arkadaslarima kecmis olsun, adiniza cok sevindim, ben yillardir arasdiriyorum, memislerim çok buyuk, buyuk memeler cok kuculduyunnde ameliyat sonrasinda patlamalar oluyor, resimleri gordum kalbim agridi isterseniz sizinle paylasa bilirim, cok korkuyorum, burda olubda paylasan arkadaslari okudukcka icime su serpiliyor sanki,
112DD buyuklugunde olubda küçük limon kadar kuculden arkadaslar varmi? Yadaki cook buyuk memeni kuculdub sonrada patlamalar olan varmi?
Lütfen bilen varsa yazsin

Yarım tam bir ay olacak ama 2-3 gündür daha da iyiyim, vucudun adapte oluyor unutup gidiyorsun sizi izlemeye aldım, 15 günlük bir fotoğrafım var tatil dönüşü yine çekip koyacağım

Benim E cup dan B ye düştü henüz 9.günüm bantlar çıkarılmadı daha, şişim ve morluklarım var. Dikişlerle birebir tanışmadık henüz :) hatice07051975 cnm benimde çok kaşınıyor daha şimdiden, hani sağlam olsa kaşımaktan yırtarım derimi o derece

Yarım tam bir ay olacak ama 2-3 gündür daha da iyiyim, vucudun adapte oluyor unutup gidiyorsun sizi izlemeye aldım, 15 günlük bir fotoğrafım var tatil dönüşü yine çekip koyacağım
Cnm şişlerin indi mi senin? Bütün bu bantlar ne zaman çıkacak soyulma zamanı ne zaman oluyor acaba. Dikişlerdeki siyahlıklar nasıl gidecek? Birazcık banyı kaldırıp bakayım dedim göğüs ucu çevresindez kabuk gibi kalkacak oldu geri kapattım. Benim morluklar dağılıyor yavaş yavaş ama hala sol taraf daha şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…