Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Artık bu rahatlatmayla seni kimse tutamaz 1_2 aya kalmadan fıstık gibi olursun ki zaten çok tatlı fıstık gibisin maşallah...
Çok teşekkür ederim cnm benim. Mutlaka sende güZelce atlatacaksın. Mustafa keskinle birlikte kontrollerime Mustafa Sütçü de geldi hep. Dün keskin olmayınca Sütçü geldi 2 kere kontrole. Bilmiyorum ameliyata girdimi. Hasan bey vardı asistan dr. Sanırım çok ilgilendiler saolsunlar

Ben fotoğrafa nerden bakabiliirm acaba göremedimde

sağol cnm bende karnımı ceker yollarım sana fikrin önemlibenim için yapılan karınlara bakıyorumda benimkinden az değiller
rejimdeyim hala bakalım ne verebilirsem 19 kilo gitti zaten şükür 110 dumda
80 olsam süper olucak ama hayırlısı artık boyum 1.74 cnm boydan kazanıyorum birazcık iste .öperim çok çok geçmiş olsun darısı başıma inşl.

cnm ne mutlu sana suan ki ölçü kaç onu merak ettim bende bikini üsttü aldım ölçü için doktorum gögüzlerini istediğin kadar küçültürüm sorun yok dedi sükür ay bende böyle okudukca nasıl heycanlanıyorum sormayın valla rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin inşl amin cümlemize inşl.keşke burda konuştuğum herkesle iyileştik den sonra toplaşıp kahve içsek ne güzel olurdu değil mi :) keşke ama hayat belli mi olur bakarsınız istbl da ise çoğunluk ben geliceğim zaman ayarlar toplaşırız ay ne güzel olur ahah valla acar acar gösteririz birbirmize düşünseniz ya cafede hatunlar wcye toplu giriyor ahahah

Hahahahah valla ya ne güzel olur, gelirim valla ben. Ameliyatta takılan sütyen 90B ölçüsü. Baya sıktılar iyiceki şişmeyi engellesin diye. MaşaAllah baya vermişsin cnm. Baya varmış boyın ama kaldırır kilonuda. Ben güdük necmiyim bacım tombalak oluyorum kilo alınca. Bende geçen sene 13 kilo vermiştim 6 kiloyu gerş aldım. Ama vericem şnşaAllah yine. Mutlaka resimlerini bekliyorum. Az kaldı senin kurtulmanada. Ne kdr verirsen o kdr iyi.

günaydın cnm bu sabah 90 gördüm tartıda vermeler başladı yine 2 hafta sabittim haydı hayırlısı olsun .valla istblda isen ben geliyorum tatillerde görüşelim valla burdan organize ederiz gelen olur eminim ben ay cok mutlu kalktım sabah aay sabah tartıya bir vıktım 85.8 o neee dedim eşimi kaldırdım gel tartıl bu tartıda bi anormallik var evet varmiş ahaha pili çıkartıp taktık 90 gördüm bıda süperr gidicek bu misafirler ahah çok öperim tatlim oh ne güzel iyileştin bile sen darısı başıma amin ..

selam kızlar marmara pendik eğitim araştıma da ameliyat olan var mı ?

nerde olmuştunuz ameliyatı

yazın tatil planı yapıp mayo bikini bulamamak berbat bi duygu sinirlerim bozuldu yine

Üzülme canım çaresi var ol ameliyatı kurtul gitsin....
bekar olduğum için erteliyordum hep ama yaş 28 oldu belki evlilik çocuk olmayacak boşa beklediğimi düşünüyorum. araştırmaya başladım bakalım.

bekar olduğum için erteliyordum hep ama yaş 28 oldu belki evlilik çocuk olmayacak boşa beklediğimi düşünüyorum. araştırmaya başladım bakalım.
Ameliyat çocuk için engel değil canım, ayrıca bende zamanında senin gibi yaptım hep erteledim şimdi çok pişmanım çocuklarla daha zor inan...hayallerini erteleme hiç birşey için hemde....

cnm nasıl oldun ?
iyimisin merak ettim seni inşl daha iyi huzurlu bir gece geçirirsin öperim tatlişkom seni kocaman

Merhaba ameliyat olalı 20 gün oldu henüz :) şimdilik memnunum iyileşme sürecindeyim :)
N Nesepalamudu1 sendeki gelişmeler nasıl? 20 gün olduğunda ne gibi gelişmeler oluyor? Ben bugün sütyeni çıkarıp baktım biraz da. İnce bantlardan var ama siyah bir çizgi gibi dikişler belli oluyor. Banyo yapınca geçiyor mu? Benim dikişlerim alınmayacakmış, kendi eriyecek heralde. Ay ödem falan ne zaman geçecek çok merak ediyorum.

cnm nasıl oldun ?
iyimisin merak ettim seni inşl daha iyi huzurlu bir gece geçirirsin öperim tatlişkom seni kocaman
ailemm şaka gibiyim ben yaaa öğlenden akşama kdr alışveriş merkezinde gezdim bugün. Görümcemin istemesi var. Yat yat sıkıldım, alışkın değilim ben. Bi elbise bile denedim 42 beden göbekten dar oldu bu sefer memişler sorun olmadı. Ama ödemde var ya almadım. Sol göğsümden çok az bi sıvı geldi, aradım hemen sordum doktoruma içeride kalan serum sızmıştır korkulacak bi durum yok merak etme, salı kontrole geleceksin bakarız dedi. Süryeni çıkarıp ayna ile baktım. Sağ taraf süper sadece dikiş izleri var. Ama sol daha şiş biraz bide diren çıktığı için altına gazlı bez koymuşlardı. Sol tarafında da morluk var. Zamanla emecek vücudun onu demişti dr. Onun dışında bugün çok daha iyiydim yatarken kalkarken. Dimdikler ve minnacık. Tek sorun sütyen biraz sıkıyo. Dr bilerek sıkıyorum şişmesine mani olur dedi. Bende seni öpüyorum kocaman

Son düzenleme:

Bak bak maşallah arkadaşım süpersin hatun maşallah hastenden cıkmıştaa alışverişlere maşallla maşallah saanaaa ay darısı başıma ben hemen alışverişe cıkama sanırm karında olucam ya eyvah eyvah ahah dun sabh 90.8 ahah kilolar gitsin de rahat rahat oluverem ameliyatlarımı inşl.cnm bnm .ne mutlu sana sen yazdıkca benim içim ferahlıyor maşallah dahada iyi olucaksın sen ben girene kadar ameliyata inşl. yaın olsaydık beklerdim hastneye ama izmirde olucam
hakkımda hyırlısı olsun bakalım ben ne tecrübeler paylaşıcam sizlerle öperim ben de daha da kocaman senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…