Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm yeni halini koysana resmini çok merak ediyorum ben yaa ..az kaldı banada heycan merak bastı

Yarın kontrolde bandajım çıkarsa eklerim profilime cnm. ailemm Benim istanbul Medipol Mega Üniversite Hastanesi Bağcılar Prof.Dr.Mustafa Keskin 8.000tl kredi kartına 4 taksit yaptırdım(testler ve voe medikal sütyen dahil fiyat, 2 gece kaldım) Yrd.Doç.Mustafa Sütçü 6.000tl Ben Keskin e oldum ama kontrollerimde Sütçü de vardı. Hatta ameliyat sonrası günde sadece Sütçü geldi kontrole. İkiside güvenilir doktorlar tavsiye ederim. 5.günüm benim çok şükür gayet iyiyim. Alışverişede gittim, kuaföre gittim saçımı yıkattım. Kolları çok yormayacaksınız o kdr. Ağır kaldırmayın, uzanmayın.ç, ani hareket etmeyin yeter

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 184
Canım bugün ikinci kontrolüme gittim 24. Günüm bugün. Doktorum artık nemlendirci krem sürüp banyo yap ve yumuşasın kabukları soyulsun düşsün artık dedi soyulunca da iz kremime başlamamı söyledi iz kremim scarex yazdı doktorm en etkilsi bu dedi bakalım. Şimdilik böyle ağrı sızı bişey yok biliyorsun sen de deneyim ettin şu an kabukları düşürmeye çalışıyoruz bu arada göğüslerim yumuşadı artık formunu alıyor o şişliği ve sertliği gitti BiSpA

Ay nasıl yaniiii 24 gün banyo yapmadın mı? Ben bugün kuaförde saçımı yıkatttım ama silinip dursamda rahat edemiyorum yaaa o kdr nasıl bekliycem ben 3. Günü Hastaneden çıktım, yarın 6.günüm kontrole gidicem, bi dahaki kontrol c.tesi 10. günü, ilk hafta böyle heralde haftada 2 gün. Sonra hafta da bir gün kontrole geliceksin dedi. Tam 1 aya normale dönmeye başlıyo sanırım. Benimde şimdi şiş ve sert. Ah dikişler ve bi yerde görebildiğim büzgü normale döner inşaAllah. MaşaAllah sana dahada çabuk iyileşirsin umarım. Valla ameliyat bişey değilmiş mesele iyileşme süresi. Sabır ya sabır...

Tatlım hayır yeni banyo yapmıyorm 3. Günden beri banyo yapıyorum devamlı yanlış anladın krem sür öyle gir banyoya dedi doktorumyumuşasın diye yani. Yoksa saçımı bile boyadım benaynen canım ameliyat bişe değil iyileşme kısmı sabır gerektiriyor büzgü olayı bende de vardı düzeliyor merak etme ben hala iz kremine başlamadım ama sanki gec kalıyorum gibime geliyor ama doktorum öyle dedi sen ne zaman başlıcaksın iz kremine canım belli mi?

Kızlar benden haberlerde şöyle 4 hafta olmak üZere ama geçen hafta en alttaki bant tamamen çıkarıldığından beri biraz Ağrım var sanki o tutup destekliyormuş,uçlarında ilk günden beri hiç his kaybı olmadı, bir haftadır areola çevresinde de hafif batmalar hissediyorum, sanırım iyileşme içerisinde oluşan değişiklikten oluyor aşağı inen çizgi nerdeyse belirsiz ama benimde altında hafif bir büzgü var bana da geçicek merak etmeyin dedi, o büZgü kısmında kabuklar var bana bir hafta yalnız o kısma antibiyotikli krem sür, üst kısmı yağlı nemli tut yeter dedi, bu bir hafta dolduktan sonra iz kremine geçeceğim iz kreminin mantığıda aynı dedi önemli olan o yağlılığı sağlamak dedi, denize girebilirsin dedi ama istekli olacağımı zannetmiyorum(23 mayıs da Antalya dayım)

BiSpA bu senmisin? İnanılır gibi değil canım ya maşallah,

Aynen canım bunlar iyileşme belirtileri bence iyi olursun inşallah tatilin de güzel geçer bence sıkma kendini ya biraz dikkat etsen yeter tatilin tadını çıkar derim ben de şu an dikişlerimi bepanthol sürüp yağlı tutmaya çalışıyorım canım aynen kabuklar bi an önce çıksın istiyorum bakalım hayırlısı

ortanca, iyileşme süreci daha uzun geçiyor..hemen iyileşmek istiyoruz dimi.....benim göğüs altı kesi yerim uzun olduğundan hala yan yatmakta zorlanıyorum... bende doktora gidince denize ve havuza girme işini soracağım...

24 yaşındayım ve bekarım. Bundan 6 yıl önce gittiğim doktor eğer küçültme ameliyatı olursam bunun bana hamilelik döneminde sorun yaşatacağını ve süt kanallarımda sorun olacağını söyledi. 170 cm boyundayım ve 63 kg'yum. Ancak 90D sütyen takıyorum ve şimdiden boynumda fıtığa doğru bir gidişat var. Göğüslerim de büyük ve sarkık, bununla gelen psikoloji de beni mahvediyor. Daha önce benim durumumda olan ve bu ameliyatı olmuş olan birisi varsa tecrübelerini dinlemeyi çok isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…