Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar yeni albümüm yayında, zar zor eski resmimi de buldum en kötü yandan gözükeni koydum şu an önden gayet iyi ama göreceğiniz gibi alt keside büzüşüklük kabuklar var ama dert etmiyorum tatil sonrası kabuklar düşer büzüşüklük de inşallah çabucak düzelir, bu sabah denize girdim hiç sorun olmadı, tatil öncesi bikini almak çok keyifli idi ben Israrla 40 beden baksam da sonuçta kabullenip 38 beden Zeki triko bikini aldım, daha önce kullandıklarım zeki de 44 bedendi. O kadar güzel durdu ki anlatamam hızımı alamayım 3 bikini aldım bütün markalarda 38 beden oldu, sütyen ölçümde çok dolu olmayan 80B, şu an 57 kiloyum.

Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah merak etmeyin geçiyor bitiyor unutuluyor hepsi, sizi de izlemeye aldım inşallah beğenirsiniz size Moral olur

Cok sevindim senin adina arkadasim bu zamana kadar hep erteledim artik olup kurtulmak istiyorum hem heyecanliyim hem korkuyorum aslinda benim korkum engelli dunya tatlisi oglusum var insanin kafasindan hersey geciyo iste esim benden cok istiyo ameliyat olmami sitresten ona sarmaya basladim artik ameliyattan biray sonra normal hayatina donebilirsin dedi doktor cocugunu kucagina alabilirsin dedi biray sonrada turkiyeye gelicem nasil olucak hicbilmiyorum dualarinizi esirgemeyin benden

Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah merak etmeyin geçiyor bitiyor unutuluyor hepsi, sizi de izlemeye aldım inşallah beğenirsiniz size Moral olur
Cok tesekkur ederim hemen bakicam resimlere insallah bende sizler gibi oldu bitti diye guzel seyler yazarim

Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum

allah bir kolaylığını verir... sen niyetine girmişsin...tatlı oğluşunu çok öptüm...

ortanca canım senin resim yanınlama cesaretini görünce bende cesaret aldım yayınladım.. umarım yanlış anlamamışsındır.
Yok be Can'ım niye yanlış anlayayım ben bu forumu okurken bir resim bulayım diye çok baktım, yaptıran bir insan bulayım göreyim diye, inan tek amacım olacak olanlara bir fikir vermek burda yazan kişiler bana göre çok iri göğüslere sahip inan Nasıl sabretmişler üzülüyorum, bir faydam dokunursa ne ala bana. Canım sana da maşallah diyorum, şekli kıvamı gayet iyi olmuş, sen bana göre biraz daha esmersin, beyaz ten iyileşme sürecinde biraz daha avantajlıymış dediğimiz gibi 3 gün önce 3 gün sonra Allah'ın izni ile geçecek inşallah .

Ortancaa3 super gozukuyo inanamadim resmen massallah darisi bana nekadar olmustu ameliyat olali bu arada iyi tatiller
Hava biraz kapalı, biz tatilden döneceğiz hava açıyor hava durumuna göre yazıyorum buraya Antalya ya bir daha bu zamanda gelmeyeceğim, ama çok sakin tam dinlenme zamanı açıkçası ameliyat sonrası Ramazan öncesi iyi geldi Can'ım ben 21 nisan da oldum

havuza giriyormusun ortanca3... yoksa sadece denize mi girebileceksin...

Canım ben de seni izlemeye aldım fotolara bakabilirsin korkma herkeste aynı şey olmuyor o arkads doktor magduru olmus anladığm kadarıyla bence karar ve ve vazgcme :)

Kızlar kabuklar soyulurken göğüs ucumun alt kısmında hafif acıklık olustu minicik ama kafama taktım orası nası kapanıcak ya kapanmazsa dikiş falan gerekirse diye korkuyorum sizde var mı böyle bişey hiç?

Neşecim aynı şey bende de oldu açık gibi yarım milimetre eninde göğüs yuvarlağının tam altında ama sonra tamamen iyileşti hiç sorun olmadı kafana takma...bol bol fitokrem sürdüm enfekte olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…