- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.901
Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah merak etmeyin geçiyor bitiyor unutuluyor hepsi, sizi de izlemeye aldım inşallah beğenirsiniz size Moral olurBeklenen gun geldi persembe gunu ameliyatim var insallah carsamba gidicem cizimler olucakmis ben cok korkuyorum iyice sitrese girdim forumda da aydinda ameliyat olan arkadasin resmini gorunce suan vazgectim resmen resim yukluyen arkadslar benide izlemeye alirmisiniz bende gorsem bi resimlerinizi
Cok sevindim senin adina arkadasim bu zamana kadar hep erteledim artik olup kurtulmak istiyorum hem heyecanliyim hem korkuyorum aslinda benim korkum engelli dunya tatlisi oglusum var insanin kafasindan hersey geciyo iste esim benden cok istiyo ameliyat olmami sitresten ona sarmaya basladim artik ameliyattan biray sonra normal hayatina donebilirsin dedi doktor cocugunu kucagina alabilirsin dedi biray sonrada turkiyeye gelicem nasil olucak hicbilmiyorum dualarinizi esirgemeyin bendenhiç korkma arkadaşım olup geçicek.. biz ameliyat olanlar seninle aynı şeyleri yaşadık çok korktuk stres yaptık... ben ameliyat günü odada beklerken ameliyat önlüğünü getirdiler giymem için.... işte o an çok afedersiniz öğürmeye başladım mideme vurdu stresim o kadar yani....eşim ben önlüğümü giydikten sonra bana istersen vazgeçebilirsin dedi ...ben yinede vazgeçmedim..(hem öğürdüm stresten hemde vazgeçmedim ameliyattan.. korkumu ise anlatamam...) iyiki vazgeçmemişim bugün işe başladım. ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım kilo verdiğimi sandı....bu duyguyu yaşamak çok güzel inan buna...
Cok tesekkur ederim hemen bakicam resimlere insallah bende sizler gibi oldu bitti diye guzel seyler yazarimHayırlısı ile atlatırsınız inşallah merak etmeyin geçiyor bitiyor unutuluyor hepsi, sizi de izlemeye aldım inşallah beğenirsiniz size Moral olur
süper ortaca canım arkadaşım ... tatilin tadını çıkar keyfince.. yeni bikini ve göğüslerinle...Cok tesekkur ederim hemen bakicam resimlere insallah bende sizler gibi oldu bitti diye guzel seyler yazarim
Cok gecmis olsun arkadim kacgun olmustEki Görüntüle 1836740 27 . günüm
Gecmis olsun arkadasim okudugum kadariyla ameliyat olali cok fazla olmamisti sana cok iyi gozukuyor massallahEki Görüntüle 1836740 27 . günüm
ortanca canım senin resim yanınlama cesaretini görünce bende cesaret aldım yayınladım.. umarım yanlış anlamamışsındır.süper ortaca canım arkadaşım ... tatilin tadını çıkar keyfince.. yeni bikini ve göğüslerinle...
allah bir kolaylığını verir... sen niyetine girmişsin...tatlı oğluşunu çok öptüm...Cok sevindim senin adina arkadasim bu zamana kadar hep erteledim artik olup kurtulmak istiyorum hem heyecanliyim hem korkuyorum aslinda benim korkum engelli dunya tatlisi oglusum var insanin kafasindan hersey geciyo iste esim benden cok istiyo ameliyat olmami sitresten ona sarmaya basladim artik ameliyattan biray sonra normal hayatina donebilirsin dedi doktor cocugunu kucagina alabilirsin dedi biray sonrada turkiyeye gelicem nasil olucak hicbilmiyorum dualarinizi esirgemeyin benden
Yok be Can'ım niye yanlış anlayayım ben bu forumu okurken bir resim bulayım diye çok baktım, yaptıran bir insan bulayım göreyim diye, inan tek amacım olacak olanlara bir fikir vermek burda yazan kişiler bana göre çok iri göğüslere sahip inan Nasıl sabretmişler üzülüyorum, bir faydam dokunursa ne ala bana. Canım sana da maşallah diyorum, şekli kıvamı gayet iyi olmuş, sen bana göre biraz daha esmersin, beyaz ten iyileşme sürecinde biraz daha avantajlıymış dediğimiz gibi 3 gün önce 3 gün sonra Allah'ın izni ile geçecek inşallah .ortanca canım senin resim yanınlama cesaretini görünce bende cesaret aldım yayınladım.. umarım yanlış anlamamışsındır.
Hava biraz kapalı, biz tatilden döneceğiz hava açıyor hava durumuna göreOrtancaa3 super gozukuyo inanamadim resmen massallah darisi bana nekadar olmustu ameliyat olali bu arada iyi tatiller
havuza giriyormusun ortanca3... yoksa sadece denize mi girebileceksin...Hava biraz kapalı, biz tatilden döneceğiz hava açıyor hava durumuna göreyazıyorum buraya Antalya ya bir daha bu zamanda gelmeyeceğim, ama çok sakin tam dinlenme zamanı açıkçası ameliyat sonrası Ramazan öncesi iyi geldi Can'ım ben 21 nisan da oldum
Canım ben de seni izlemeye aldım fotolara bakabilirsin korkma herkeste aynı şey olmuyor o arkads doktor magduru olmus anladığm kadarıyla bence karar ve ve vazgcme :)Cok sevindim senin adina arkadasim bu zamana kadar hep erteledim artik olup kurtulmak istiyorum hem heyecanliyim hem korkuyorum aslinda benim korkum engelli dunya tatlisi oglusum var insanin kafasindan hersey geciyo iste esim benden cok istiyo ameliyat olmami sitresten ona sarmaya basladim artik ameliyattan biray sonra normal hayatina donebilirsin dedi doktor cocugunu kucagina alabilirsin dedi biray sonrada turkiyeye gelicem nasil olucak hicbilmiyorum dualarinizi esirgemeyin benden
Peki seni de aldım küsmeyinBeni izlemeye almayın küstüm ...ben de foto yükleyecektim ....
Yok Canım ben normalde de havuza hiç girmem o yüzden sormadım bile, ama Deniz suyu iyi gelirmiş zaten sadece güneş kremi sürüp öyle giyiniyorumhavuza giriyormusun ortanca3... yoksa sadece denize mi girebileceksin...
Neşecim aynı şey bende de oldu açık gibi yarım milimetre eninde göğüs yuvarlağının tam altında ama sonra tamamen iyileşti hiç sorun olmadı kafana takma...bol bol fitokrem sürdüm enfekte olmasın diyeKızlar kabuklar soyulurken göğüs ucumun alt kısmında hafif acıklık olustu minicik ama kafama taktım orası nası kapanıcak ya kapanmazsa dikiş falan gerekirse diye korkuyorum sizde var mı böyle bişey hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?