Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur sizi izlemeye aldım

çok teşekkür ederim. Doktordan yeni geldim bugün sargılarım çıktı ancak çok fazla şiş nekadar sürede attınız siz ödemi?
Şiş ve mor olması gayet doğal meraklanmayın şişlerin tamamen inmesi bir buçuk ayı buluyor
Sizi izlemeye aldım fotodaki beyaz atletli olanlar şişken çekilen fotolardı...ödem için yeşil çay için ve yatmayın hareketli olun...

Kizlar yarin sabah dokuz on gibi ameliyata alincam ameliyat olan arkadaslarimin resimlerini gordukce heyecanlandim korkularim hafifledi yerini guzel bi heyecan sardi hepinize cok tesekkur ederim sayenizde cok iyi motive oldum bugun hastanede randevum vardi sipsak cizimler yapildi ama bi sok yasadim resmen doktorum iki bucuk kilo kadar alicam senden dedi tamam memelerim buyuk ama okadar alinacak kadarda degilki ee geriye ne kalcak merak ettim sanirim zor bi ameliyat olcak ama korkmadan pozitif enerjiyle gircem lutfen benim icin dua edin guzel haberler vermek icin sabirsizlaniyorum size

Arkadaşlar ameliyattan çiktim hastanedeyim bu gece hastanede kaliyorum yarin taburcu olacagim. Biraz korkuyordum bitti işte. Gercekten korkulacak birsey yokmus. Şuan biraz agrilarim var ama surekli agri kesici yapiliyor. Sizinle paylasmak istedim iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz ve destek verdiginiz icin biraz duzelince size hepsini yazacagim.

Çok gecmis olsun canim simdiden bende bugun ameliyat oldum korkma sakin inan hersey o kadar hizli geciyorki anlamiyorsun suan hastanedeyim daha sonra tekrar haberlesiriz

Benide benide[/QUOTE
super çok sevindim ilk gün ağrılar gayet normal bence en önemlisi ameliyattan çıkmak gerisi kolay Allah'ın izniyle...drenler çıkınca daha da rahatlayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…