- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.941
Hadi bakalım hayırlı ameliyatlar ... Hiç korkma tıp çok ilerledi...Çok tesekkur ederim canim uyku tutmadi yarin saat 11.00 de giriyorum. Evet artik mutluyum yeni halimi dusunuyorum. Ameliyattan ciktiktan sonra anlatirim
aldım canımHatice07051975 beni de izlemeye alır mısın canım? Senin de durumunu merak ediyorum
dualarım seninle ..... heyecanla ameliyat sonrası yazılarını bekliyorum...Çok tesekkur ederim canim uyku tutmadi yarin saat 11.00 de giriyorum. Evet artik mutluyum yeni halimi dusunuyorum. Ameliyattan ciktiktan sonra anlatirim
Öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur sizi izlemeye aldımO Ortancaa3 merhaba bende uzun araştırmalar sonucu nihayet 18 mayısta dr Ergin Er'e ( Tuğrul Bey ile görüşüyorduk ancak maalesef kendisini kaybettik -üstelik kaza haberini sanırım ilk alan kişiyim ve asistanıda benden öğrendi)ameliyat oldum. sizlerin yorumlarınızı okudum ve gerçekten bu ameliyata karar vermemde büyük etkileriniz oldu öncelikle herkese teşekkür ederim:) rica etsem benide izlemeye alır mısınız.
Dualarımız seninle canım, inşallah herşey kolay olurYarin ameliyata giriyorum sonunda artik bitiyor heycanli bekleyiş bana sans dileyin lutfen
Kızlar Nasıl albüm ekliyorum
çok teşekkür ederim. Doktordan yeni geldim bugün sargılarım çıktı ancak çok fazla şiş nekadar sürede attınız siz ödemi?Öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur sizi izlemeye aldım
Şiş ve mor olması gayet doğal meraklanmayın şişlerin tamamen inmesi bir buçuk ayı buluyorçok teşekkür ederim. Doktordan yeni geldim bugün sargılarım çıktı ancak çok fazla şiş nekadar sürede attınız siz ödemi?
Yükledim görebilirsiniz
Merhaba benide takibe alabilir misiniz!Yükledim görebilirsiniz
Benide benidealdım canım
Canım foto eklediysen ben de görebilir miyim :)aldım canım
ekledim canım..Benide benide
Çok gecmis olsun canim simdiden bende bugun ameliyat oldum korkma sakin inan hersey o kadar hizli geciyorki anlamiyorsun suan hastanedeyim daha sonra tekrar haberlesirizKizlar yarin sabah dokuz on gibi ameliyata alincam ameliyat olan arkadaslarimin resimlerini gordukce heyecanlandim korkularim hafifledi yerini guzel bi heyecan sardi hepinize cok tesekkur ederim sayenizde cok iyi motive oldum bugun hastanede randevum vardi sipsak cizimler yapildi ama bi sok yasadim resmen doktorum iki bucuk kilo kadar alicam senden dedi tamam memelerim buyuk ama okadar alinacak kadarda degilki ee geriye ne kalcak merak ettim sanirim zor bi ameliyat olcak ama korkmadan pozitif enerjiyle gircem lutfen benim icin dua edin guzel haberler vermek icin sabirsizlaniyorum size
Benide benide[/QUOTE
super çok sevindim ilk gün ağrılar gayet normal bence en önemlisi ameliyattan çıkmak gerisi kolay Allah'ın izniyle...drenler çıkınca daha da rahatlayacaksın...Arkadaşlar ameliyattan çiktim hastanedeyim bu gece hastanede kaliyorum yarin taburcu olacagim. Biraz korkuyordum bitti işte. Gercekten korkulacak birsey yokmus. Şuan biraz agrilarim var ama surekli agri kesici yapiliyor. Sizinle paylasmak istedim iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz ve destek verdiginiz icin biraz duzelince size hepsini yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?