Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar merhaba,
Ben de burayi yaklasik bir aydir takip ediyorum ama uye olmadigim icin yazamiyorum. Kayit oldum mail gelmedi. Bu sabah eski uyeligimin sifresini deneyim derken sonunda oldu

Ben uc gun once esteticha da meme kucultme ameliyati oldum. Ameliyatim sorunsuz gecti. Ancak su an sirt ustu yatma durumu yuzunden uyuyamiyorum. Ne kadar surecek bu azap

Tecrubeli arkadaslara ev isleri konusunda danismak istiyorum. Ne zaman basladiniz? Doktora sormaya unuttum da

Öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur sizi izlemeye aldım
Sizin fotograflarinizi ben dr merak ettim Beni de izlemeye alir misiniz?
Benim su an gogsumun ustu cok sis ancak alti sis olmadigi icin meme basi asagi bakiyor gibi. Doktorla konustum zamanla o ustteki sislik asagi inecek dedi. Beklemedeyim

çok geçmiş olsun... hayat yeniden başlıyor sanki..... öyle geliyor insana......

hayırlısı ile atlatacaksın dualarım seninle.. haberlerini bekliyoruz..

ameliyat olalı 1 ay oldu doktora gittim bugün estetik dikişlerim erimeye başlamış gayet iyiymiş, bazı dikişleri aldı... denize ve havuza girebilirmişim... iz kremine başlayacağım ve günde iki defa süreceğim.. geceleri için ne zaman daha iyi hissedersem o zaman sütyenimi çıkarmaya başlayacağım ama gündüzleri takmaya devam..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, ameliyat olalı bugün 18.günüm. Dün doktora gittim ve bantları aldı.herşeyin gayet iyi ilerlediğini ve t şeklinde dikişlerin tam birleşme noktasında açılma olabilir sıkıntı endişe yapma dedi. 1ayı tamamladığımda tekrar gidicem.
Akademisyenim ve ameliyattan 4gün sonra işe başladım. Rapor almak istemedim. 4. Günden sonra ev işlerine başladım bile, çamaşır asmak Nasıl olacak diye düşünürken bunuda yapabildim.üstelik 4.günde. Ev işleri yürüyüş gezme toplantılar araba kullanmak oğlumun özbakımı ödevleri vs....normal hayat sürecine çok çabuk döndüm. Ancak kendi tercihimle hala sırt üstü yatmaktayım.1ayı bu şekilde tamamlamayı düşünüyorum.
Sırt üstü yatmanın memelerin form kazanmasında ve iç dokudaki dikişlerin kaynaması yönünde daha olumlu olduğunu düşünüyorum.Siz de dayanabildiğiniz kadar bu şekilde yatmaya çalışın,yatakta taraf değiştirin yada farklı yönde yatın ama sırt üstü yatmaya özen gösterin.
Tekrar geçmiş olsun....

Rabbim yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz.şimdiden geçmiş olsun...

1 aya yakın sürecek sırt üstü yatıyorsun...fakat hemen yan yatamayacaksın zaten hafif hafif yan yatıyomuş gibi denemeler yapmaya başlayacaksın kendini iyi hissettikçe yatıyosun... beni sorarsan evet yan yatıyorum ama kısa sürüyor bu yatış.. yan yatınca bir tane büyük yastığa sarılıyorum rahat oluyor benim için... hiç sıkıntı yapma güzelim zamanla herşey daha iyi olacak....

Ayyyy nakadar güzellllĺlll, hayirli haberlerle ınşallah güzelim, sizde sutyen kac numara? Bende 90DD göğüs üstü 11,2sm, alt 94, sanki nefesim daraliyor
Aynen bende istiyorum 2-3kilo benden cikartsinlar, o günü iple cekiyorum
Ameliyat sonrasindaki patlamalardan korkuyorum, kendinizi iyi hiss edince lütfen yazin, mumkunse resimde paylaşın lütfen

Selammmmm kizlar ameliyyat olan arkadaşlarima yeni memişleriniz hayirli uğurlu olsun, sanki ben olmuşum qibi coòok sevindim sizin adiniza, dün kocam ilk kez bana ınşallah bu yilin sonu sana ameliyyat yaptiracam, aaaaa cok sevindim, kocamda sonunda fark etdi nakadar izdirab cekdiyimi, kendim Russiyada yasiyorum, ben yillar öncə kalpden amelliyat olmuşdum, sezeryenlede 2 cocuk dogurdum, cooook küçük istiyorum memislerim olsunlar, ameliyyat yaptigima deysin, birde bende koltuk alti meme var, yani koltuklarimin altinda sisler var, benim qibi olan varsa lutfen yazsin

Ayy maşallah hayirli uğurlu olsun canimmm, sizden nekadar doku alindi?
Allah yardimciniz olsun inşallah

Cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun evi supurmek istiyorum cunku iyi hissediyorum ancak tedirginligim devam ediyor. O kadar bekledik bugun icin sonu guzel olsun:)

Araba kullanmayi iki hafta yasakladi bana doktor. Neyseki az kaldi. Umarim su surec cabucak gecer ve sporuma da baslarim

Tesekkur ederim cevap icin:))

O zaman yapacak bir sey yok sirt ustu yatisa devam

evi elektrikli süpürgeyle süpüreceğinden kendini zorlarsın çünkü yeni ameliyat oldun.. bence süpürme işini başka biri yapsın...daha iyi olur...ben hala süpürme işini yapmıyorum yükseklere uzanmıyorum çok ağır bişey kaldırmıyorum ...diğer tüm işlerimi yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…