- 13 Nisan 2016
- 50
- 39
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.961
Cok gecmis olsun canim yarin insallah bende yazarim olduda bitti massallah diyeÇok gecmis olsun canim simdiden bende bugun ameliyat oldum korkma sakin inan hersey o kadar hizli geciyorki anlamiyorsun suan hastanedeyim daha sonra tekrar haberlesiriz
Sizin fotograflarinizi ben dr merak ettimÖncelikle geçmiş olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur sizi izlemeye aldım
Arkadaşlar ameliyattan çiktim hastanedeyim bu gece hastanede kaliyorum yarin taburcu olacagim. Biraz korkuyordum bitti işte. Gercekten korkulacak birsey yokmus. Şuan biraz agrilarim var ama surekli agri kesici yapiliyor. Sizinle paylasmak istedim iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz ve destek verdiginiz icin biraz duzelince size hepsini yazacagim.
aynen öyle...yaaaaa...
Kizlar yarin sabah dokuz on gibi ameliyata alincam ameliyat olan arkadaslarimin resimlerini gordukce heyecanlandim korkularim hafifledi yerini guzel bi heyecan sardi hepinize cok tesekkur ederim sayenizde cok iyi motive oldum bugun hastanede randevum vardi sipsak cizimler yapildi ama bi sok yasadim resmen doktorum iki bucuk kilo kadar alicam senden dedi tamam memelerim buyuk ama okadar alinacak kadarda degilki ee geriye ne kalcak merak ettim sanirim zor bi ameliyat olcak ama korkmadan pozitif enerjiyle gircem lutfen benim icin dua edin guzel haberler vermek icin sabirsizlaniyorum size
Hatice07051975 sen ne zaman ameliyat oldun?hayırlısı ile atlatacaksın dualarım seninle.. haberlerini bekliyoruz..
27.04.2016 ameliyat oldumHatice07051975 sen ne zaman ameliyat oldun?
Belki benim sorularima cevap verebilirsin:)
Geçmiş olsun, ameliyat olalı bugün 18.günüm. Dün doktora gittim ve bantları aldı.herşeyin gayet iyi ilerlediğini ve t şeklinde dikişlerin tam birleşme noktasında açılma olabilir sıkıntı endişe yapma dedi. 1ayı tamamladığımda tekrar gidicem.Arkadaslar merhaba,
Ben de burayi yaklasik bir aydir takip ediyorum ama uye olmadigim icin yazamiyorum. Kayit oldum mail gelmedi. Bu sabah eski uyeligimin sifresini deneyim derken sonunda oldu
Ben uc gun once esteticha da meme kucultme ameliyati oldum. Ameliyatim sorunsuz gecti. Ancak su an sirt ustu yatma durumu yuzunden uyuyamiyorum. Ne kadar surecek bu azap
Tecrubeli arkadaslara ev isleri konusunda danismak istiyorum. Ne zaman basladiniz? Doktora sormaya unuttum da
Rabbim yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz.şimdiden geçmiş olsun...Kizlar yarin sabah dokuz on gibi ameliyata alincam ameliyat olan arkadaslarimin resimlerini gordukce heyecanlandim korkularim hafifledi yerini guzel bi heyecan sardi hepinize cok tesekkur ederim sayenizde cok iyi motive oldum bugun hastanede randevum vardi sipsak cizimler yapildi ama bi sok yasadim resmen doktorum iki bucuk kilo kadar alicam senden dedi tamam memelerim buyuk ama okadar alinacak kadarda degilki ee geriye ne kalcak merak ettim sanirim zor bi ameliyat olcak ama korkmadan pozitif enerjiyle gircem lutfen benim icin dua edin guzel haberler vermek icin sabirsizlaniyorum size
Arkadaslar merhaba,
Ben de burayi yaklasik bir aydir takip ediyorum ama uye olmadigim icin yazamiyorum. Kayit oldum mail gelmedi. Bu sabah eski uyeligimin sifresini deneyim derken sonunda oldu
Ben uc gun once esteticha da meme kucultme ameliyati oldum. Ameliyatim sorunsuz gecti. Ancak su an sirt ustu yatma durumu yuzunden uyuyamiyorum. Ne kadar surecek bu azap
Tecrubeli arkadaslara ev isleri konusunda danismak istiyorum. Ne zaman basladiniz? Doktora sormaya unuttum da
Kizlar yarin sabah dokuz on gibi ameliyata alincam ameliyat olan arkadaslarimin resimlerini gordukce heyecanlandim korkularim hafifledi yerini guzel bi heyecan sardi hepinize cok tesekkur ederim sayenizde cok iyi motive oldum bugun hastanede randevum vardi sipsak cizimler yapildi ama bi sok yasadim resmen doktorum iki bucuk kilo kadar alicam senden dedi tamam memelerim buyuk ama okadar alinacak kadarda degilki ee geriye ne kalcak merak ettim sanirim zor bi ameliyat olcak ama korkmadan pozitif enerjiyle gircem lutfen benim icin dua edin guzel haberler vermek icin sabirsizlaniyorum size
Geçmiş olsun, ameliyat olalı bugün 18.günüm. Dün doktora gittim ve bantları aldı.herşeyin gayet iyi ilerlediğini ve t şeklinde dikişlerin tam birleşme noktasında açılma olabilir sıkıntı endişe yapma dedi. 1ayı tamamladığımda tekrar gidicem.
Akademisyenim ve ameliyattan 4gün sonra işe başladım. Rapor almak istemedim. 4. Günden sonra ev işlerine başladım bile, çamaşır asmak Nasıl olacak diye düşünürken bunuda yapabildim.üstelik 4.günde. Ev işleri yürüyüş gezme toplantılar araba kullanmak oğlumun özbakımı ödevleri vs....normal hayat sürecine çok çabuk döndüm. Ancak kendi tercihimle hala sırt üstü yatmaktayım.1ayı bu şekilde tamamlamayı düşünüyorum.
Sırt üstü yatmanın memelerin form kazanmasında ve iç dokudaki dikişlerin kaynaması yönünde daha olumlu olduğunu düşünüyorum.Siz de dayanabildiğiniz kadar bu şekilde yatmaya çalışın,yatakta taraf değiştirin yada farklı yönde yatın ama sırt üstü yatmaya özen gösterin.
Tekrar geçmiş olsun....
Cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun evi supurmek istiyorum cunku iyi hissediyorum ancak tedirginligim devam ediyor. O kadar bekledik bugun icin sonu guzel olsun:)Geçmiş olsun, ameliyat olalı bugün 18.günüm. Dün doktora gittim ve bantları aldı.herşeyin gayet iyi ilerlediğini ve t şeklinde dikişlerin tam birleşme noktasında açılma olabilir sıkıntı endişe yapma dedi. 1ayı tamamladığımda tekrar gidicem.
Akademisyenim ve ameliyattan 4gün sonra işe başladım. Rapor almak istemedim. 4. Günden sonra ev işlerine başladım bile, çamaşır asmak Nasıl olacak diye düşünürken bunuda yapabildim.üstelik 4.günde. Ev işleri yürüyüş gezme toplantılar araba kullanmak oğlumun özbakımı ödevleri vs....normal hayat sürecine çok çabuk döndüm. Ancak kendi tercihimle hala sırt üstü yatmaktayım.1ayı bu şekilde tamamlamayı düşünüyorum.
Sırt üstü yatmanın memelerin form kazanmasında ve iç dokudaki dikişlerin kaynaması yönünde daha olumlu olduğunu düşünüyorum.Siz de dayanabildiğiniz kadar bu şekilde yatmaya çalışın,yatakta taraf değiştirin yada farklı yönde yatın ama sırt üstü yatmaya özen gösterin.
Tekrar geçmiş olsun....
Tesekkur ederim cevap icin:))1 aya yakın sürecek sırt üstü yatıyorsun...fakat hemen yan yatamayacaksın zaten hafif hafif yan yatıyomuş gibi denemeler yapmaya başlayacaksın kendini iyi hissettikçe yatıyosun... beni sorarsan evet yan yatıyorum ama kısa sürüyor bu yatış.. yan yatınca bir tane büyük yastığa sarılıyorum rahat oluyor benim için... hiç sıkıntı yapma güzelim zamanla herşey daha iyi olacak....
evi elektrikli süpürgeyle süpüreceğinden kendini zorlarsın çünkü yeni ameliyat oldun.. bence süpürme işini başka biri yapsın...daha iyi olur...ben hala süpürme işini yapmıyorum yükseklere uzanmıyorum çok ağır bişey kaldırmıyorum ...diğer tüm işlerimi yapıyorum...Cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun evi supurmek istiyorum cunku iyi hissediyorum ancak tedirginligim devam ediyor. O kadar bekledik bugun icin sonu guzel olsun:)
Araba kullanmayi iki hafta yasakladi bana doktor. Neyseki az kaldi. Umarim su surec cabucak gecer ve sporuma da baslarim
Tesekkur ederim cevap icin:))
O zaman yapacak bir sey yok sirt ustu yatisa devam
sırtüstü yattığında kollarının altına küçük yatıklar koy ve kollarını aşağıya uzat daha rahat edeceksin...aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?