- 6 Kasım 2015
- 5
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.981
Bilmiyorum ki ben henüz şiş olduğu için nasıl olduğuhakkında bi fikrim yok umarım şişi indiğinde güzel bi şekil alırŞiş ve mor olması gayet doğal meraklanmayın şişlerin tamamen inmesi bir buçuk ayı buluyor
Sizi izlemeye aldım fotodaki beyaz atletli olanlar şişken çekilen fotolardı...ödem için yeşil çay için ve yatmayın hareketli olun...
Evet canim haklisin ama şuan biraz zor geciyor şu sargilardan kurtulursam daha iyi olacakçok geçmiş olsun... hayat yeniden başlıyor sanki..... öyle geliyor insana......
Canim ameliyattan ciktim evdeyim simdi konu açtim yazdim orda hepsini daha direnlerim var onlari takip ediyoruzCok gecmis olsun canim yarin insallah bende yazarim olduda bitti massallah diye
Insallah bu sargilar ve direnler ne zaman çikacaksuper çok sevindim ilk gün ağrılar gayet normal bence en önemlisi ameliyattan çıkmak gerisi kolay Allah'ın izniyle...drenler çıkınca daha da rahatlayacaksın...
Cnm çok geçmiş olsun zoru atlatmışsın bundan sonra kolayca atlatırsın inş geriye kalan süreciKizlar cok sukur oldu bitti sabah dokuzda aldilar aksam beste odadaydim bazi problemler yasamisim ameliyatta suan bile tam iyi olamadim oksijen aliyorum benim icin dua edin iyi olunca yazarim
Dr bana sporcu sütyeni al dedi yukarıdaki uygun mudur, tchibo dan 80B aldım yedek olarak yukarıdakini alsam mı
Ameliyat oncesi 85 G kullaniyodum olculer aklimda degil tam suanki beden c cup oldu birer kilo olmak uzere iki kilo alinmis benim bildigim buyuk goguslerde patlama oldugu kucuk goguslerde ilk kez duydum suan tek sıkıntim nefes almada zorluluk baska bisey hissetmiyorum daha iyi olunca tekrar yazarimAyyyy nakadar güzellllĺlll, hayirli haberlerle ınşallah güzelim, sizde sutyen kac numara? Bende 90DD göğüs üstü 11,2sm, alt 94, sanki nefesim daraliyor
Aynen bende istiyorum 2-3kilo benden cikartsinlar, o günü iple cekiyorum
Ameliyat sonrasindaki patlamalardan korkuyorum, kendinizi iyi hiss edince lütfen yazin, mumkunse resimde paylaşın lütfen
Geçmiş olsun bayaa uzun sürmüş ameliyatın henüz kendine gelememişsindir çünkü en fazla 2.5 saat sürüyor... Nefes probleminin sebebi ne acaba? Aci şifalar dilerim iyileşince süper olacaksın...Su
Ameliyat oncesi 85 G kullaniyodum olculer aklimda degil tam suanki beden c cup oldu birer kilo olmak uzere iki kilo alinmis benim bildigim buyuk goguslerde patlama oldugu kucuk goguslerde ilk kez duydum suan tek sıkıntim nefes almada zorluluk baska bisey hissetmiyorum daha iyi olunca tekrar yazarim
Su
Ameliyat oncesi 85 G kullaniyodum olculer aklimda degil tam suanki beden c cup oldu birer kilo olmak uzere iki kilo alinmis benim bildigim buyuk goguslerde patlama oldugu kucuk goguslerde ilk kez duydum suan tek sıkıntim nefes almada zorluluk baska bisey hissetmiyorum daha iyi olunca tekrar yazarim
Coooook coooooook qecmiş olsun canimmmmm, allah bol-bol şifalar versin sana, senin içhin dua edicem, allah tüm arkadaşlarimin yardimcisi olsun. AMİNNNNNN
Kizlar cok sukur oldu bitti sabah dokuzda aldilar aksam beste odadaydim bazi problemler yasamisim ameliyatta suan bile tam iyi olamadim oksijen aliyorum benim icin dua edin iyi olunca yazarim[/QUOTE
çok geçmiş olsun......düşünsene kocaman bir ameliyat atlattın bunuda atlatacaksın işallah... moralini hiç bozma ....
dikişlerinin üzerine geliyorsa ağrın olur sütyenin ayarlama yeriden varsa biraz bollaştır bence.... eski süteyenlerinden balensiz olan varsa onu bir dene... bu kadar sıkmaz... sütyenin bu kadar sıkması gerekmiyor ben ameliyattan önce kom un balensiz sütyenini kullanıyordum ameliyat olunca onu taktım (dokturumun onayı ile) tam kavradı ve sıkmadı ...bence sende deneMerhaba arkadaslar ben yeni uyeyim.. sormak istedigim ccok onemli bir soru var 20 gun once ameliyat oldum.. simdi daha iyiyim ama ameliyat sonrasi medikalden bana aldirdiklari sutyen inanilmaz sıkıyo beni.. dikis yerlerimin uzerine geldigi icinde rahatsizlik duyuyorum. Bukadar sıkması normalmi? Sizden tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?