Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

o zaman doktoruna danışsan daha iyi olur...

Bir de birkaç fotoğrafta önden düğmelisini gördüm markasını ya da nereden aldığınızı öğrenebilir miyim

Altan30 sen nasıl oldun canım. Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama üye değildim. Senin ikisi birden zor olmuştur. Beni izlemeye alır mısın rica etsem.

Arkadaslar uzun zamandir giremedim ben ameliyatimi aralikta olmustum . yeni ameliyat olan arkadaslar endiselenmesin zamanla hersey cok guzel oluyor artik hersey benim istedigim gibi oldu sekil aldi dikis izlerim daha belirgin ama kizarik seklinde bundan bile hic rahatsiz olmuyorum sirt agrilarim sihirli bir degnek deymis gibi azaldi kendimi cok iyi hissediyorum dikis kenarlarindaki buzuklukler zamanla geciyor ben en cok kafayi ona takmistim boyle bir sikinti yasayan arkadaslar varsa rahat olsunlar

SELAMLAAAR UZUN ZAMANDIR GIRMIYORDUM, AÇIKÇASI BAKAYIM DEDIM BILDIRIMLERDE GOREMEDIM GONDERININ KALDIRILDIGINI DÜŞÜNDÜM ÜSTELEMEDIM ŞUAN BAKTIM KI ÇOK MESAJLAR YAZMIŞSINIZ TAAA GERIYE GITMEYE ÜŞENDIM BANA ONCEDEN SORULAN SORULAR VARSA YANITLAYABILIRIM VE AMELIYAT OLCAKLARA SIMDIDEN IYI DILEKLERIMI SUNUYORUM OLMUŞLARADA GEÇMIŞ OLSUN DIYORUM :d

Kizlar bugun daha iyiyim nefes problemim duzeldi gibi. ucuncu gunumdeyim hastanedeyim hala .direnin teki birazdan cikicak digeride yarin cikicakmis oyle bi kan gelmedi zor gecti gercekten cok sukur atlattim sayilir

Bugun sargilarim acildi direnlerim cikmadi ama yaa daha tam cikacak durumda degil dedi doktorum. Bakalim herhalde pazartesi alinir
Geçmiş olsun,umarım keyfiniz ve moraliniz iyidir..
Merak ediyorum neden direnleri çıkarmayı uygun bulmadı doktorunuz.
Kaçıncı gün.

Ayy maşallah hayirli uğurlu olsun canimmm, sizden nekadar doku alindi?
Allah yardimciniz olsun inşallah
Merhaba, bende asimetrik durum vardı sağ göğsüm daha büyüktü. Toplamda 2kilo alındı çizimleri yaparken 4te 3ünü alıcağını söylemişti ve öylede oldu.

Geçmiş olsun,umarım keyfiniz ve moraliniz iyidir..
Merak ediyorum neden direnleri çıkarmayı uygun bulmadı doktorunuz.
Kaçıncı gün.
Canim bugun 3 gun fazla geliyormus bugun almiyalim dedi olcuyoruz surekli yarin doktorumla haberlesecegiz sanirim pazartesi akinacak. Onun disinda tabiki morelim iyi ama agrilarim oluyor tabiki bakalim pazartesi alirsa kurtulurum bunlardan daha cok rahatlarim

Benimki de ödemden dolayı sıktı beni ben sırt kısmına uzatıcı taktım rahatladım bayaa... Şişler azalınca çıkarttım uzatıcıyı

Altan30 sen nasıl oldun canım. Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama üye değildim. Senin ikisi birden zor olmuştur. Beni izlemeye alır mısın rica etsem.
Çok şükür çok iyiyim teşekkür ederim çok zor olmadı şükür çabuk toparladım tam 2 ay oldu zaten... Bu arada fotoyu kaldırdım ...

Hastanede dorduncu gunum drenin digeride bugun cikti cok sukur nefes tam rahat alamiyom ama iyiyim bide kollarim uyusuyo gece doktorum normal dedi memislere gelince inanin bisey hissetmedim cunki diger sorunlar daha agir basti aman aman bi agri olmuyo zaten sargi filan yok bende pansumanda yapilmiyo sadece sutyen var hemsire bes on dak sutyeni aciyo memisler hava alsin diye hepsi o kadar yani ne kadar yatarim bilmiyorum tansiyonum atesim normale dondu cok sukur yanimda 66 yasinda yatan teyze var memesini kucultturdu oda uc kilo alinmis seker hastasi oldugu icin direnleri birhaftadir var ama massallah cok iyi

Çok geçmiş olsun zor kısmı geçti herhalde
Ben karıştırıyorum yalnızca göğüsten mi ameliyat olmuştunuz
Göğüs de şu özel bantlardan da mı yok
Bir de kesi iziniz ters T şeklinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…