- 4 Nisan 2016
- 135
- 77
- 13
- 50
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.001
o zaman doktoruna danışsan daha iyi olur...Tesekkur ederim.. bir tane sporcu atleti gibi daha yumusak olandan almistim ama bana veren medikalci kadin israrla bunu takmami soyluyor.. voi die bi marka.. aksi halde gogusler toparlanmaz ve birlesmez die.. sıktigini soyluyorum ama gecer diyo.. sasirdim kaldim
Geçmiş olsun,umarım keyfiniz ve moraliniz iyidir..Bugun sargilarim acildi direnlerim cikmadi ama yaa daha tam cikacak durumda degil dedi doktorum. Bakalim herhalde pazartesi alinir
Merhaba, bende asimetrik durum vardı sağ göğsüm daha büyüktü. Toplamda 2kilo alındı çizimleri yaparken 4te 3ünü alıcağını söylemişti ve öylede oldu.Ayy maşallah hayirli uğurlu olsun canimmm, sizden nekadar doku alindi?
Allah yardimciniz olsun inşallah
Canim bugun 3 gun fazla geliyormus bugun almiyalim dedi olcuyoruz surekli yarin doktorumla haberlesecegiz sanirim pazartesi akinacak. Onun disinda tabiki morelim iyi ama agrilarim oluyor tabiki bakalim pazartesi alirsa kurtulurum bunlardan daha cok rahatlarimGeçmiş olsun,umarım keyfiniz ve moraliniz iyidir..
Merak ediyorum neden direnleri çıkarmayı uygun bulmadı doktorunuz.
Kaçıncı gün.
Benimki de ödemden dolayı sıktı beni ben sırt kısmına uzatıcı taktım rahatladım bayaa... Şişler azalınca çıkarttım uzatıcıyıMerhaba arkadaslar ben yeni uyeyim.. sormak istedigim ccok onemli bir soru var 20 gun once ameliyat oldum.. simdi daha iyiyim ama ameliyat sonrasi medikalden bana aldirdiklari sutyen inanilmaz sıkıyo beni.. dikis yerlerimin uzerine geldigi icinde rahatsizlik duyuyorum. Bukadar sıkması normalmi? Sizden tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum
Çok şükür çok iyiyim teşekkür ederim çok zor olmadı şükür çabuk toparladım tam 2 ay oldu zaten... Bu arada fotoyu kaldırdım ...Altan30 sen nasıl oldun canım. Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama üye değildim. Senin ikisi birden zor olmuştur. Beni izlemeye alır mısın rica etsem.
Çok şükür çok iyiyim teşekkür ederim çok zor olmadı şükür çabuk toparladım tam 2 ay oldu zaten... Bu arada fotoyu kaldırdım ...
Çok geçmiş olsun zor kısmı geçti herhaldeHastanede dorduncu gunum drenin digeride bugun cikti cok sukur nefes tam rahat alamiyom ama iyiyim bide kollarim uyusuyo gece doktorum normal dedi memislere gelince inanin bisey hissetmedim cunki diger sorunlar daha agir basti aman aman bi agri olmuyo zaten sargi filan yok bende pansumanda yapilmiyo sadece sutyen var hemsire bes on dak sutyeni aciyo memisler hava alsin diye hepsi o kadar yani ne kadar yatarim bilmiyorum tansiyonum atesim normale dondu cok sukuryanimda 66 yasinda yatan teyze var memesini kucultturdu oda uc kilo alinmis seker hastasi oldugu icin direnleri birhaftadir var ama massallah cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?