Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bayanlar biraz anlatır mısınız.

bedeniniz kaçtı .istediğiniz kadar küçüldü mü.memnun musunuz.

benimde estetik dikişlerim eriyor... banyoda lifle yavaş yavaş ovduğumda dökülüyor..bazende parmağımla kaşırken düşüyolar o kadar korkutucu değil gibi geliyor bana.. bende ipler açıklık yapmadı şükürler olsun ama inan o da geçer kremini düzgün kullanmaya çalış... contratubex kullanıyorum kokusu biraz kötü ve geç kuruyor fakat bana çok iyi geldi ..bir haftadan beri kullanıyorum...

Çok mutlu oldum sizin adınıza , kime ameliyat oldunuz ve nerede ?

ARKADAŞLAR BEN DE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZAYIM DEDİM.. .
GAZİ TIP FAK. ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VAR MI? DUYDUĞUM PROF. DR. İBRAHİM SEYHAN ÇENETOĞLU. AMA İNANILMAZ KARARSIZIM. AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARA DA HAYIRLI OLSUN DİYORUM. DARISI OLMAK İSTEYENLERİN BAŞINA..

Merhabalar bende meme kucultme olmak istiyorum ama drunuz narkozsuz yapiyormu birde nekadara yapiyor.ben 11 yil once olmustum ve su anda eski halindeler yani ikinci kez olucam ama uyutulmaktam korktugum icin sadasyonla istiyorum

Reactions: s u
Kızlar içim rahat etmedi bugün doktoruma göründüm gayet normal dedi bi sıkıntı yokmuş çok şükür bazı iplerin düşme süresi daha uzundur almaya gerek yok düşer onlar da bekleyelim dedi veee en güzeli artık normal sütyene geceblirmişim

Merhabalar bende meme kucultme olmak istiyorum ama drunuz narkozsuz yapiyormu birde nekadara yapiyor.ben 11 yil once olmustum ve su anda eski halindeler yani ikinci kez olucam ama uyutulmaktam korktugum icin sadasyonla istiyorum

neden eski haline döndü şoktayım..kilo mu aldınız da ne oldu.

eski haline döndüğünü bilmiyordum çok şaşırdım...

Merhaba muhtemelen ameliyat olmussunuzdur cok gecmis olsun nasil memnunmusunuz.hangi dra ameliyat oldunuz fiyat uygunmuydu acaba 11 sene once olmustum senesine ayni.buyukluge ulastilar mecburen tekrar olucam
neden eski haline döndü şoktayım..kilo mu aldınız da ne oldu.

eski haline döndüğünü bilmiyordum çok şaşırdım...

Soyle soyliyim 3 meme kucultme olan kisi taniyorum benim sanssizligim sanirim.fatih dagdelene bundan 11 sene once 4350tl ye ameliyat oldum eve ciktim hersey harika inanilmaz mutluyum tam nezaman basladi eski haline gelmeye hatirlamiyorum ama su anda toparlayici magic form 90 d kullaniyorum arastirmalarima dayanarak sunu anladim kizim emmeyi birakali 2 hafta olmustu bana bir 6 ay gecsib eski haline gelsin memeleriniz demedi ve daha sut bezlerim doluyken iki hafta sonra ameliyata aldi bence sebebi bu.6 ay bekleyelim dese belkide hastayi kaciracagini dusundu ama simdide hakkimi helal etmiyorum bunca yildir ayni sikintilari bana yasattigi icin tekrar ve inanilmaz korkuyorum uyutulmaktan ozamanda aglayarak girmistim korkudan.ustune birde bir yil kredi cekmistim ameliyat icin onu odedim hersey bosa gitti

bence dermatix kullanın

ben özel hastanede hemşireyim ve narkozsuz ameliyat olman guvenli olmaz ki, bence sedasyon olmaz,ben doktorumdan memnunum istersen msj atarsan bilgi veririm sana

Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim. Pazartesi günü küçültme ameliyatı oldum. Bugün sabah drenlerim çıktı ve taburcu oldum. Thiocilline diye bir merhem yazdı doktor. Gün aşırı pansuman yaptır pazartesi tekrar gel Dedi. İstedikleri şekilde sütyeni aldım. Hemen takmaya başlamalısın dedi doktor. Hem dikişlerim Hemde metal zımbalarım var bından dolayı çok korkuyorum çamaşırı giymeye. Bugünden itibaren süreç olarak neler yapmam lazım. Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

fatih dağdelen songül karlıya da ameliyat yapan doktor değil m.
songül karlı da 2 defa olmuş snaırım.ama o yeterince küçülmediği içindi yanlış hatırlamıyorsam.

işte bu yüzden doktor çok önemli.

Merhaba muhtemelen ameliyat olmussunuzdur cok gecmis olsun nasil memnunmusunuz.hangi dra ameliyat oldunuz fiyat uygunmuydu acaba 11 sene once olmustum senesine ayni.buyukluge ulastilar mecburen tekrar olucam

yok ben olmadım çok korkağım.ama korkum ameliyat değil doktor seçimi.seçsem hemen olurum..

Nasil msj atildigini bilmiyorum daha bugun uye oldum linki bulamadim sanirim.telimi atabilirim msj atarsaniz sevinirim bakmak isterim drunuza.05345752543

Muhtemelen songul karlinin meme boyutlarinida istedigi boyutta kucultmedigi icin tekrar olmustur.istendigi kadar kuculse insanlar neden tekrar bicak altina yatsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…