- 4 Nisan 2016
- 135
- 77
- 13
- 50
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.061
bayanlar biraz anlatır mısınız.
bedeniniz kaçtı .istediğiniz kadar küçüldü mü.memnun musunuz.
Ay canım ciddi misin o kadar kafamı taktım ki o iplere ve dediğim gibi ip oynuyor orası hafif acık gibi kötü bişe dicek die doktora gitmeye de cekiniyorum öyle üZülüyorum yanipeki ne zman gecti o ipler ve iplern yaptıgı acıklık nerdeyse 40 gün olcak benim Ben scarex kullanıyorum doktorum contratubex ten daha etkili oldugnu söylemişti sürer sürmez de orda kuruyor yapısı gayet iyi silikonlu bi krem zaten canım tavsiye ederim
Gazi tıp fakültesi..Gazi devlet mi Gazi tıp fakültesi mi?
Çok mutlu oldum sizin adınıza , kime ameliyat oldunuz ve nerede ?Merhabalar herkese
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki,bu başlık altında yazılan tüm deneyimler ameliyat olmayı düşünen kadınlar için büyük bir şans.beni cesaretlendiren burada yazılanlar oldu.
Uzun bir süre ameliyat için hazırlık araştırma vs yaptım.meme ucu ile boyun çukur kemiği arasındaki mesafenin 32cm Den fazla olması,boyunda kamburluk ve omuzda çukurluk raporda istenilen 3kriter arasındaki değerlerdi. Bu teşhisleri sağladıktan sonra devlet sizi hasta kabul edip ameliyatınızı gerçekleştiriyor.rapor süreci bu şekilde ilerliyor. Araştırma ve uygulama ,eğitim araştırma hastaneleri...yani 3.basamak sağlık tesislerinden alınan rapor....
Ameliyat için gün aldım,9mayısta oldum. Saat 14.30da girdim 18.30da çıktım.çok heyecan ve korku vardı. Bir tanecik oğlum var ve ameliyat öncesi kaygılarım çoktu ve ağlayarak gittim ameliyathaneye.ancak doktorum son derece deneyimli pozitif ve bu konuda hedefleri olan birisi olduğu için tüm kaygılar korku heyecan hepsi yok oldu ve çizimlere başladı ameliyat öncesi.hastayı masaya alabiliriz dedi ve sonrası yok...
Sonra odadaydım.sonda takılmadı.ameliyat sonrası bir serum ,antibiyotik ve ağrı kesici verildi.12 saat boyunca belli aralıklarla...
10 mayıs salı sabah 10.da evimdeydim. İlk 2 gün yatıp kalkmak yürümek elbetteki zorlayıcı oldu ama en ilginç şey ameliyat yerlerinde herhangi bir ağrı sızı yoktu.bu çok motive bir durum.
Ameliyattan sonra yani cuma günü okula işe gittim,öğrencilerimi sınav yaptım, araba kullandım,akşamda Veli toplantısına katıldım....
Bu kadar kısa bir sürede normal hayatıma döndüm..
Şimdi 15.gün oldu.ve herşey yolunda.
32yaşındayım,sigara alkol vs..kullanmıyorum ve iyileşme sürecinde 10 adım önde olduğumu belirtmişti doktorum. Geçen hafta muayene için gittim herşey süper dedi.iki hafta sonra gel bantları alıcağını söyledi.mevcut ince beyaz bantlar iyileşme sürecinde çok önemli olduğunu ifade etti doktorum.herhangi bir ağrı kesici antibiyotik krem vs kullanmadım taburcu olduktan sonra.
Şimdi nasılmıyım, çook mutluyum ....
Düşünen kişiler için korkmayın,insanlar kaç saat boyunca çok zor ameliyatlar geçiriyor....
Biraz cesaret...
Zaten bu ameliyatı düşünen kişi motive giriyor ve daha motive bir şekilde taburcu oluyor,dolayısıyla iyileşme sürecinde hızla ilerliyor.
Mutlulukla tavsiye ediyorum....
Merhabalar bende meme kucultme olmak istiyorum ama drunuz narkozsuz yapiyormu birde nekadara yapiyor.ben 11 yil once olmustum ve su anda eski halindeler yani ikinci kez olucam ama uyutulmaktam korktugum icin sadasyonla istiyorumSELAMLAAAR UZUN ZAMANDIR GIRMIYORDUM, AÇIKÇASI BAKAYIM DEDIM BILDIRIMLERDE GOREMEDIM GONDERININ KALDIRILDIGINI DÜŞÜNDÜM ÜSTELEMEDIM ŞUAN BAKTIM KI ÇOK MESAJLAR YAZMIŞSINIZ TAAA GERIYE GITMEYE ÜŞENDIM BANA ONCEDEN SORULAN SORULAR VARSA YANITLAYABILIRIM VE AMELIYAT OLCAKLARA SIMDIDEN IYI DILEKLERIMI SUNUYORUM OLMUŞLARADA GEÇMIŞ OLSUN DIYORUM :d
bu arada bugün doktordan ameliyat randevumu aldım.. 27.04.2016 çarşamba oluyorum ... küçük memişlere kavuşacağım ... bir yandanda korkuyorum.
Merhabalar bende meme kucultme olmak istiyorum ama drunuz narkozsuz yapiyormu birde nekadara yapiyor.ben 11 yil once olmustum ve su anda eski halindeler yani ikinci kez olucam ama uyutulmaktam korktugum icin sadasyonla istiyorum
neden eski haline döndü şoktayım..kilo mu aldınız da ne oldu.
eski haline döndüğünü bilmiyordum çok şaşırdım...
bence dermatix kullanınAynisi bende de olmustu nesecim
O misina gibi dikiş ipligi yok oldu sonra eridi gitti sanki
Krem surerkfn benimde elime geliyordu artik yoklar
Contratubex onermisti onu kullaniyorum izler icin
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz kizlar
Ben scarex alicam sanirim.bu tüp bitince
Jel yapisi geç kuruyor mfmnun degilim
Merhabalar bende meme kucultme olmak istiyorum ama drunuz narkozsuz yapiyormu birde nekadara yapiyor.ben 11 yil once olmustum ve su anda eski halindeler yani ikinci kez olucam ama uyutulmaktam korktugum icin sadasyonla istiyorum
Soyle soyliyim 3 meme kucultme olan kisi taniyorum benim sanssizligim sanirim.fatih dagdelene bundan 11 sene once 4350tl ye ameliyat oldum eve ciktim hersey harika inanilmaz mutluyum tam nezaman basladi eski haline gelmeye hatirlamiyorum ama su anda toparlayici magic form 90 d kullaniyorum arastirmalarima dayanarak sunu anladim kizim emmeyi birakali 2 hafta olmustu bana bir 6 ay gecsib eski haline gelsin memeleriniz demedi ve daha sut bezlerim doluyken iki hafta sonra ameliyata aldi bence sebebi bu.6 ay bekleyelim dese belkide hastayi kaciracagini dusundu ama simdide hakkimi helal etmiyorum bunca yildir ayni sikintilari bana yasattigi icin tekrar ve inanilmaz korkuyorum uyutulmaktan ozamanda aglayarak girmistim korkudan.ustune birde bir yil kredi cekmistim ameliyat icin onu odedim hersey bosa gitti
Merhaba muhtemelen ameliyat olmussunuzdur cok gecmis olsun nasil memnunmusunuz.hangi dra ameliyat oldunuz fiyat uygunmuydu acaba 11 sene once olmustum senesine ayni.buyukluge ulastilar mecburen tekrar olucam
ben özel hastanede hemşireyim ve narkozsuz ameliyat olman guvenli olmaz ki, bence sedasyon olmaz,ben doktorumdan memnunum istersen msj atarsan bilgi veririm sana
fatih dağdelen songül karlıya da ameliyat yapan doktor değil m.
songül karlı da 2 defa olmuş snaırım.ama o yeterince küçülmediği içindi yanlış hatırlamıyorsam.
işte bu yüzden doktor çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?