- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.241
Forum da birisi yazmıştı oldum ve rahat emzirdim diyeArkadaşlar dünde sormuştum ameliyat olup emzirebilen var mi aranizda
İnş benimde öyle olurForum da birisi yazmıştı oldum ve rahat emzirdim diye
Merhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.Merhaba kizlar bende 6 ay once kucultme ve diklestirme ameliyati oldum. Hayatimda verdigim en dogru karardi. Yaptiracak olan arkadaslar hic korkmayin emin olun aradaki farki goreceksiniz ve dunyanin en mutlu insani olacaksiniz. Bir bebisim olursa insallah gobisimide yaptirmayi dusunuyorum. Gecmis olsun hepinize
Hangi şehirdesiniz?Merhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar, Üç ay önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti . Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Tüm süreçte ve özellikle de ameliyat sonrasında gülen yüzünü ve desteğini esirgemeyen doktorum docent doktor Celalettin Sever. 7000 tlMerhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar, benim doktorum docent doktor Celalettin Sever.doktorunuzu öğrenebilir miyim.
Bende adanada yasiyorum. Doktorum burak yigenoglu cok memnun kaldim ben. Medline hastanesinde gorev yapiyo kendisi. 5000 tl ye mal oluyo toplamda canim.Merhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.
Canım bana ameliyattan çıkar çıkmaz voe markayı doktorum giydirmişti. Sol memede komplikasyon olunca sütyen çıkarıldı sargı yapıldı, hastanrden çıkarken doktorum sütyeni iyice sıkıyoruz dedi giydirirken. Daha fazla şişmesini önler ve daha sağlam tutar diye. Benim dikişlerim bi tık göğüsümün üzerinde tam göğüs altı değil o yüzden beni fahatsız etmedi. 1 ay oldu ameliyat olalı şu anda biraz bollaştı bile sütyen. 85B bedeniTesekkur ederim.. bir tane sporcu atleti gibi daha yumusak olandan almistim ama bana veren medikalci kadin israrla bunu takmami soyluyor.. voi die bi marka.. aksi halde gogusler toparlanmaz ve birlesmez die.. sıktigini soyluyorum ama gecer diyo.. sasirdim kaldim
Cnm benim drum ameliyattan çıkar çıkmaz giydşrmişti voe marka ben çok memnun kaldım, medikalcinin kartını vermişlerdi bana. Yedek temin etmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Bulursam yazarım sanaBir de birkaç fotoğrafta önden düğmelisini gördüm markasını ya da nereden aldığınızı öğrenebilir miyim
Valla bende şu anda ona takık durumdayım 1ay oldu bugün, iz kremine başladım , ama o büzgüler kafamda hep soru işaretiydi Allah razı olsunArkadaslar uzun zamandir giremedim ben ameliyatimi aralikta olmustum . yeni ameliyat olan arkadaslar endiselenmesin zamanla hersey cok guzel oluyor artik hersey benim istedigim gibi oldu sekil aldi dikis izlerim daha belirgin ama kizarik seklinde bundan bile hic rahatsiz olmuyorum sirt agrilarim sihirli bir degnek deymis gibi azaldi kendimi cok iyi hissediyorum dikis kenarlarindaki buzuklukler zamanla geciyor ben en cok kafayi ona takmistim boyle bir sikinti yasayan arkadaslar varsa rahat olsunlar
Canım çok geçmiş olsun, ilk günler banada çok küçük geldi benimde 85E Den B cup oldu. Bendende 1,5 kilo alındı .Ama şimdi acaba büyük mü oldu ya diyorum . Ödemler tam inmedi gerçi koca koca memelere alışınca insana tuhaf geliyo yeni minnaklar :)Almanya da oldum ameliyatimi 85 g cuptan 85 c cup oldu aslinda istedigim olcuydu ama birden bukadar kucuk gormek sis oldugu halde moralimi bozdu belkide gozum hep buyuk memislere alisti tuafima gidiyo hep kucuk olsun istedigim icin doktorum d cup yapiyim dedi istemedim buyuk olur yine diye demekki dinlemek lazim mis doktoru
Canım benim bugün 1 ay oldu bendr dr uma söyledim bantları tamamen çıkaralım dediğinde meme altında ufak bi ip var diye o kendi krndine düşer şimdi alsam canın yanar kanat gerek yok dedi. Drum yaraların iyileşmiş açıklık yok iz kremine başlayalım dedi ama benim gözüme minnak bi yer takıldı açıklık mı kaynar mı bilemedim bendr soracağım :/Kızlar benim 38. Günüm. Kabuklar tamamen döküldü kızarık şeklinde izlerim var sabah akşam iz kremi kullanıyorum. Benim dikişlerim eriyen dikişti bir tek dren yerlerimde iki dikiş alınmıştı. Ancak iki üç yerde ip var hala misina ipi gibi bir ip meme uclarının alt kısmında olanlar da sanki acıklık gibi duruyor hala kapanmadı. Sizce bu süreç normal mi sizlerde gelişmeler nasıl?
D DreamLover Benim doktorum Countractubex iyidir reklam ağı geniştir o yüzden duymuşsundur ama DermatixSi silikonlu çok daha iyi dedi. Bulamazsan silikonlu bir krem al mutlaka dedi. 15gr jel tüp 50tl :/ biraz peheli ama drum ne derse o :)Aynisi bende de olmustu nesecim
O misina gibi dikiş ipligi yok oldu sonra eridi gitti sanki
Krem surerkfn benimde elime geliyordu artik yoklar
Contratubex onermisti onu kullaniyorum izler icin
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz kizlar
Ben scarex alicam sanirim.bu tüp bitince
Jel yapisi geç kuruyor mfmnun degilim
Bende var cnm ama şu anda iyi şükür. Bu geçen haftaki haliydi bu hafta bantlar tamamen çıktı ve iz kremine başladım. Doktorum elinle ayırsan bile artık dikişlerin açılmaz dedi :)Merhaba,göğüs altındaki keside Tnin birleştiği yerde dikiş açılması olmayan ama deride açılan yara varmı sizde.
Benim sağ göğsümde böyle bir durum var ama endişe etmiyorum.doktor olabilir korkma dedi.
Peki bu durumda yalnızca iz kremimi kullanıyorsunuzBende var cnm ama şu anda iyi şükür. Bu geçen haftaki haliydi bu hafta bantlar tamamen çıktı ve iz kremine başladım. Doktorum elinle ayırsan bile artık dikişlerin açılmaz dedi :)
Canım memnun kalmadığın bi doktora 2. Ameliyatı neden oluyorsun. hatasınfan kaynaklıda olabilir. Uzman olmadığımız için ne deseler inanıyoruz. bence mutlqka başka bir cerraha gözük? fatih dağdelen miydi doktorun yurtdışındaydın galiba değil mi?Merhaba arkadaşlar ben gögüs kücültme amaliyati olali 6 ay oldu bu 6 ay icinde cok zor gunler gecirdim daha öncede yazmistim ve resimler paylasmistim benim gögus altlarimda acilma olmustu ve aylarca o derin yaralar iyilesmemisti ogunleri hatirlamak bile istemiyorum pisikoloji alt üst olmustu simdi ikinci bir amaliyat bir olacağım nedeni doktorum sağ gögsumun dekolte kisminda fazlalik birakması ve cok cirkin bir göruntu olmasi ayrica yan kisimlarimdada aynı fazlaliklar var bunun bedenini sordugumda doktorum biz bunu birakiyoruz cunki dikisler dekoltede cirkin görukur 6 ay sonra duzeltme yapilcak dedi henüz yeni iyilesmisken bu hafta yeniden amaliyat olacagım ;( cok stresliyim benim gibi olan varmi merak ediyorum yeni amaliyat olan tum arkadaslarada gecmis olsun ins sizler benim yasadiklarimi yasamazsiniz
Cnm bu geçen haftaki haliydi bu halin 1 hafta daha bantlı kaldı. Şu anda daha düzgğn ve toparlandı kurudu. İz kremine başlayabilirsin dedi doktorum. Bantlarıda çıkardıPeki bu durumda yalnızca iz kremimi kullanıyorsunuz
İstanbul Medipol Mega Üniversite Hastanesi Prof.Dr.Mustafa Keskin doktorum ameliyat öncesi testler ve voe medikal sütyen dahil 8.000tl ödedim. Yrd.doç.dr. Mustafa Sütçü de aynı hastanede hatta kontrollerimde bulundu kendisi 6.000tl ameliyat ücreti. Ben memnun kaldım, tavsiye ederimMerhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.
Öyle bantlıyken dışarıdan hiç müdahale etmiyorsun di mi krem batikon falanCnm bu geçen haftaki haliydi bu halin 1 hafta daha bantlı kaldı. Şu anda daha düzgğn ve toparlandı kurudu. İz kremine başlayabilirsin dedi doktorum. Bantlarıda çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?