Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.

Merhabalar bende olmak istiyorum ama iyi bir hekim tavsiye edbilirmisiniz bir de ameliyat fiyatları nedir ortalama şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar, Üç ay önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti . Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Tüm süreçte ve özellikle de ameliyat sonrasında gülen yüzünü ve desteğini esirgemeyen doktorum docent doktor Celalettin Sever. 7000 tl

Bende adanada yasiyorum. Doktorum burak yigenoglu cok memnun kaldim ben. Medline hastanesinde gorev yapiyo kendisi. 5000 tl ye mal oluyo toplamda canim.

Canım bana ameliyattan çıkar çıkmaz voe markayı doktorum giydirmişti. Sol memede komplikasyon olunca sütyen çıkarıldı sargı yapıldı, hastanrden çıkarken doktorum sütyeni iyice sıkıyoruz dedi giydirirken. Daha fazla şişmesini önler ve daha sağlam tutar diye. Benim dikişlerim bi tık göğüsümün üzerinde tam göğüs altı değil o yüzden beni fahatsız etmedi. 1 ay oldu ameliyat olalı şu anda biraz bollaştı bile sütyen. 85B bedeni

Bir de birkaç fotoğrafta önden düğmelisini gördüm markasını ya da nereden aldığınızı öğrenebilir miyim
Cnm benim drum ameliyattan çıkar çıkmaz giydşrmişti voe marka ben çok memnun kaldım, medikalcinin kartını vermişlerdi bana. Yedek temin etmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Bulursam yazarım sana

Valla bende şu anda ona takık durumdayım 1ay oldu bugün, iz kremine başladım , ama o büzgüler kafamda hep soru işaretiydi Allah razı olsun

Canım çok geçmiş olsun, ilk günler banada çok küçük geldi benimde 85E Den B cup oldu. Bendende 1,5 kilo alındı .Ama şimdi acaba büyük mü oldu ya diyorum . Ödemler tam inmedi gerçi koca koca memelere alışınca insana tuhaf geliyo yeni minnaklar :)

Canım benim bugün 1 ay oldu bendr dr uma söyledim bantları tamamen çıkaralım dediğinde meme altında ufak bi ip var diye o kendi krndine düşer şimdi alsam canın yanar kanat gerek yok dedi. Drum yaraların iyileşmiş açıklık yok iz kremine başlayalım dedi ama benim gözüme minnak bi yer takıldı açıklık mı kaynar mı bilemedim bendr soracağım :/

D DreamLover Benim doktorum Countractubex iyidir reklam ağı geniştir o yüzden duymuşsundur ama DermatixSi silikonlu çok daha iyi dedi. Bulamazsan silikonlu bir krem al mutlaka dedi. 15gr jel tüp 50tl :/ biraz peheli ama drum ne derse o :)

Bende var cnm ama şu anda iyi şükür. Bu geçen haftaki haliydi bu hafta bantlar tamamen çıktı ve iz kremine başladım. Doktorum elinle ayırsan bile artık dikişlerin açılmaz dedi :)

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 247
Canım memnun kalmadığın bi doktora 2. Ameliyatı neden oluyorsun. hatasınfan kaynaklıda olabilir. Uzman olmadığımız için ne deseler inanıyoruz. bence mutlqka başka bir cerraha gözük? fatih dağdelen miydi doktorun yurtdışındaydın galiba değil mi?

İstanbul Medipol Mega Üniversite Hastanesi Prof.Dr.Mustafa Keskin doktorum ameliyat öncesi testler ve voe medikal sütyen dahil 8.000tl ödedim. Yrd.doç.dr. Mustafa Sütçü de aynı hastanede hatta kontrollerimde bulundu kendisi 6.000tl ameliyat ücreti. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim

Cnm bu geçen haftaki haliydi bu halin 1 hafta daha bantlı kaldı. Şu anda daha düzgğn ve toparlandı kurudu. İz kremine başlayabilirsin dedi doktorum. Bantlarıda çıkardı
Öyle bantlıyken dışarıdan hiç müdahale etmiyorsun di mi krem batikon falan
Biliyordun ben daha yeni ameliyat oldum bantlarla gönderdi Dr üçüncü hafta çıkarıcaz yıkandıktan sonra iyice kurut dedi
Yeterli di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…