- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.261
Öyle bantlıyken dışarıdan hiç müdahale etmiyorsun di mi krem batikon falan
Biliyordun ben daha yeni ameliyat oldum bantlarla gönderdi Dr üçüncü hafta çıkarıcaz yıkandıktan sonra iyice kurut dedi
Yeterli di mi
Sağol cnmcanım nasılsın herşey yolundamı nemli bırakma sakın dikişlerinii
Sağol cnm
Bugün karındaki drenlerde çıktı hafta sonu banyo yapmayı dört gözle bekliyorum
Yorgunluk ve ameliyat sonrası Ağrı'lar mevcut sma şimdi dikişleri kuru tutup başıma iş almayayım diye stresim şimdi
Bantları çıkarma dedi Dr yıkan iyice kurut üçüncü hafta çıkarıcaz dediooo süper sevindim aman iyi ortak arkadaşımız yüzünden bende bir gerildim senin ameliyatın da :)))) dren çıkınca mink saniyelik bir acı olmuştu bende :))) aman en önemlisi bu dikkat et ve arada kontrol et açılma olmasın kuzum
Bantları çıkarma dedi Dr yıkan iyice kurut üçüncü hafta çıkarıcaz dedi
Cnm ben full bantla çıktım hastaneden hergün baticon sürdüm bantların üzerinden. Yıkandıktan sonra bende kurutuyodum doktorum demişti kurut diye banada. Her hafta gittim kontrolr bantlar değişti baticonla silindi dikişlerim ve su geçirmesin diye sprey sıkıldı sonra yeniden bantlandı. Bugün 1 ay oldu gittim kontrole, artık ayda 1 gelsen yeter dedi. Balensiz sütyen giyebilirsin artık dedi. Çok gerek olursa saatlerce olmamak kaydıyla balenlide giyebilirsin dedi. :)Öyle bantlıyken dışarıdan hiç müdahale etmiyorsun di mi krem batikon falan
Biliyordun ben daha yeni ameliyat oldum bantlarla gönderdi Dr üçüncü hafta çıkarıcaz yıkandıktan sonra iyice kurut dedi
Yeterli di mi
Bence üç ay medikal tak ben şahsen öyle yapıcam o kadar emek verdik boşa gitmesin şekli üç ayda oturuyomuş zaten ondan sonra giyeriz cicli bicili sütyenleri kim tutar biziAmeliyat olali 15. Gun oldu ilk kontrolume gittim bugun ev doktoruna dikis ustundeki kucuk bantlari cikardi bide uzun misina gibi ipleri kesti pansuman filan yapilmiyo burda zaten iki hafta sonra normal sutyen giyebilirsin dedi ameliyat yapan doktorumun asistanida medikal sutyeni 3 ay giyiceksin dedi kafam karisti doktorumdan iz kremi istedim vermedi gerek yok alti aya hic iz kalmiyacak dedi hemde o kremler saglikli degil dedi iyilesmeyi geciktiriyo dedi neyse sonuc itibariyle suan hersey yolunda cok sukur bitek sutyende kararsizim iste
İşte Dr um bana birşey yapmana gerek yok dedi duş al iyi kurut 3. Haftada bantları çıkarıcaz dedi sana iz kremi yazıcam sonrasında dediCnm ben full bantla çıktım hastaneden hergün baticon sürdüm bantların üzerinden. Yıkandıktan sonra bende kurutuyodum doktorum demişti kurut diye banada. Her hafta gittim kontrolr bantlar değişti baticonla silindi dikişlerim ve su geçirmesin diye sprey sıkıldı sonra yeniden bantlandı. Bugün 1 ay oldu gittim kontrole, artık ayda 1 gelsen yeter dedi. Balensiz sütyen giyebilirsin artık dedi. Çok gerek olursa saatlerce olmamak kaydıyla balenlide giyebilirsin dedi. :)
Bence üç ay medikal tak ben şahsen öyle yapıcam o kadar emek verdik boşa gitmesin şekli üç ayda oturuyomuş zaten ondan sonra giyeriz cicli bicili sütyenleri kim tutar bizi
Cnm ilk gün bence de sonda taktır çok acıtmayan birşey rahat eder o da sendeArkadaşlar merhaba. Dün annemi ameliyat ettirdik 4.5-5 saat kadar sürdü ameliyat. toplamda 3.5-4 kğ kadar meme dokusu çıkardım dedi dr. Annemin sancısı çok 6 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar tuvalete falan kalkamıyor altına sürgü veriyorum normal mi bu kadar ağrı olması ne zaman diner acaba ağrıları?
Benim iylesmesi 10 gun surdu benim.de vucudum yarayi ve yara izini cabuk geciriyormus ama ilk basta bende zorlandim temiz baktim ve hergun pansuman simdi cok iyiyim ama benimde sikintim istedigim kadar kucuk olmadi tekrar olucam gibi bu ameliyatiTeşekkür ederim başka bir plastik cerraha gittim vücudumun dikişleri kabul etmediğini söyledi rif'li bi pansuman verdi her gün yapıyorum bugün 26. Günüm ama hala pek bir şey değişmedi. Sizin iyileşmesi ne kadar sürmüştü?
Tekrar küçültme zor olmayacak mıBenim iylesmesi 10 gun surdu benim.de vucudum yarayi ve yara izini cabuk geciriyormus ama ilk basta bende zorlandim temiz baktim ve hergun pansuman simdi cok iyiyim ama benimde sikintim istedigim kadar kucuk olmadi tekrar olucam gibi bu ameliyati
Kolay geçsin inşmerhaba arkadaşlar bende nasipse cuma günü meme küçültme ameliyatı olucam cerrahpaşa tıp fakültesinde ücretsiz nerdeyse 1 aydır git gel heyet raporumuda aldım 1 ay sürmezdi ihmal ettim gitmeyi rapor imzalanır imzalanmaz da haftasına ameliyat günü verdiler çok şaşırdım bu kadar kısa zamanda beklemiyordum neyse sonunda olucam çok şükür çarşamba gidicem yatış işlemleri için ama daha nasıl olup biticek bilmiyorum herhalde o gün öğrenirim umarım istediğim gibi küçültürler bana dua edin herşey yolunda gitsin..
Evet bende ameliyat oldum benimde istedigim kadar kucuk olmadi ama hicdegilse toparlamdiBenim iylesmesi 10 gun surdu benim.de vucudum yarayi ve yara izini cabuk geciriyormus ama ilk basta bende zorlandim temiz baktim ve hergun pansuman simdi cok iyiyim ama benimde sikintim istedigim kadar kucuk olmadi tekrar olucam gibi bu ameliyati
Kolay geçsin inş
Ben geçen hafta göğüs küçültme karından oldum
Göğüslerim 80 E cup dı B ye indi
Sizin ölçüleriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?