Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bence Dr un eli çok önemli özelde yada kamu da olması değil
Bekarsan süt kanallarının korunması da çok önemli o konu Hakkı'nda mutlaka bilgi al
Bir çok Dr muayene ücreti almıyor onlara git istersen
siz de göğüs küçültme ameliyatı olmussunuz sanırım. peki sonuc nasıl su an memnun musunuz ıyı kı dıyor musunuz.. istediğimiz kadar küçültüyorlar mı bır de?

siz de göğüs küçültme ameliyatı olmussunuz sanırım. peki sonuc nasıl su an memnun musunuz ıyı kı dıyor musunuz.. istediğimiz kadar küçültüyorlar mı bır de?
Küçültme ölçüsüne Dr la birlikte karar verdik ben de araştırdım yaptıran arkadaşlara sordum
Benim 80 E cup dı şimdi 80 B cup döndü
Görenler beğeniyor ben hala adaptasyon sürecindeyim ameliyat sonrası bakımıma dikkat etmeye çalışıyorum
Henüz keyfini çıkaramama rağmen pişman değilim

yani ne kadar küçülmüş oluyor anlamadım doktorların kesin mudahalesinden korkuyorum da memelerimi aldırmak istiyorum o derece bıktım göğüslerimle dikkat cekmekten otobuste sokakta hoff. yani 85 90 bedenden 70 75 bedene küçültturmek ıstıyorum

O söylediklerin sırt ölçüsü harfler asıl göğüs büyüklüğünü belirtir ne marka sütyen kullanıyorsun

İnşallah ben de hiç sıkıntı çekmem ameliyat olmadım hiç ilk defa olunca baya stres oldum samatya eğitim araştırma hastanesinde Dinçer Altınel Diye bi doktora olacağım baya iyi bi doktormuş araştırdım

öğrenciyim ben faydalandıgım bir sigorta kurumu da yok. heyet raporuysa sanmıyorum bana çıkacagını.. nedenle ücretli olur benimki bence
sizin kadar heyecanlıyım ben de.. çünkü kesin kararlıyım bu ameliyat en kısa zamanda olacak hazır yaz tatiline girmişken.. dilerim istediğiniz gibi gecer ameliyat ve kendınızı daha da iyi hissedersiniz

sizin kadar heyecanlıyım ben de.. çünkü kesin kararlıyım bu ameliyat en kısa zamanda olacak hazır yaz tatiline girmişken.. dilerim istediğiniz gibi gecer ameliyat ve kendınızı daha da iyi hissedersiniz
Ben de öğreciyim 20 yaşındayım bakalım inşallah her şey güzel olur yine Yazarım olunca

AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) İSTANBULDA İSEN DOKTOR İSMİ VEREBİLİRİM

AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) BEN GATADAN DOKTOR CELALETTİN BEYE AMELİYAT OLDUM

AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) İSTANBULDA İSEN DOKTOR İSMİ VEREBİLİRİM

Çok iyi olur gerçekten doktor ve ücret hakkinda bilgi verirseniz :) evet istanbul dayım. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Arkadaşlar bugun randevum vardi muayeneye gittim çok mutluyum gayet iyi gidiyor iyleşiyorum artik sekilde guzel olmaya başladi toparliyor artik herkese tavsiye edebilirim çok korkuyordum ama gerçekten hepsi bitti

Canim ayni seyleri bende yasadim ama inan korkulacak birsey yokmus tabiki ilk zamanlar zor oluyor ama sonrasi rahatliyorsun ve mutlu oluyorsun bence sonrasini dusun birde doktorunu iyi secersen hersey cok iyi gidiyor. Bu gercekten cok onemli ben doktorumla arkadaş gibiyim istedigim zaman ariyabiliyorum gercekten çok ilgili bir doktor fiyat konusunda da cok yardimci oluyor gerçekten

Arkadaşlar bugun randevum vardi muayeneye gittim çok mutluyum gayet iyi gidiyor iyleşiyorum artik sekilde guzel olmaya başladi toparliyor artik herkese tavsiye edebilirim çok korkuyordum ama gerçekten hepsi bitti
Yaşasın
Ne zaman ameliyat olmuştın Dr kimdi
Brnde 4 haziranda ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…