- 19 Haziran 2016
- 13
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.301
siz de göğüs küçültme ameliyatı olmussunuz sanırım. peki sonuc nasıl su an memnun musunuz ıyı kı dıyor musunuz.. istediğimiz kadar küçültüyorlar mı bır de?Bence Dr un eli çok önemli özelde yada kamu da olması değil
Bekarsan süt kanallarının korunması da çok önemli o konu Hakkı'nda mutlaka bilgi al
Bir çok Dr muayene ücreti almıyor onlara git istersen
Küçültme ölçüsüne Dr la birlikte karar verdik ben de araştırdım yaptıran arkadaşlara sordumsiz de göğüs küçültme ameliyatı olmussunuz sanırım. peki sonuc nasıl su an memnun musunuz ıyı kı dıyor musunuz.. istediğimiz kadar küçültüyorlar mı bır de?
ücret ne kadar eğitim arastırma hastanelerinde acaba ben de eğitim arastırma dusunuyorum..Dinçer Altınel samatya eğitim ve araştırma hastanesinde olacağım
yani ne kadar küçülmüş oluyor anlamadımKüçültme ölçüsüne Dr la birlikte karar verdik ben de araştırdım yaptıran arkadaşlara sordum
Benim 80 E cup dı şimdi 80 B cup döndü
Görenler beğeniyor ben hala adaptasyon sürecindeyim ameliyat sonrası bakımıma dikkat etmeye çalışıyorum
Henüz keyfini çıkaramama rağmen pişman değilim
O söylediklerin sırt ölçüsü harfler asıl göğüs büyüklüğünü belirtir ne marka sütyen kullanıyorsunyani ne kadar küçülmüş oluyor anlamadımdoktorların kesin mudahalesinden korkuyorum da memelerimi aldırmak istiyorum o derece bıktım göğüslerimle dikkat cekmekten otobuste sokakta hoff. yani 85 90 bedenden 70 75 bedene küçültturmek ıstıyorum
mm bilmiyordumO söylediklerin sırt ölçüsü harfler asıl göğüs büyüklüğünü belirtir ne marka sütyen kullanıyorsun
D sanırım benimmm bilmiyordumpenti
Sigorta karşılıyor ücretsiz sırt ağrısından dolayıücret ne kadar eğitim arastırma hastanelerinde acaba ben de eğitim arastırma dusunuyorum..
İnşallah ben de hiç sıkıntı çekmem ameliyat olmadım hiç ilk defa olunca baya stres oldum samatya eğitim araştırma hastanesinde Dinçer Altınel Diye bi doktora olacağım baya iyi bi doktormuş araştırdımCnm korkma ben 15 gün önce hem göğüs küçültme hem de karından ameliyat oldum
Göğüsü hissetmedim bile karın biraz zorladı
İlk gece biraz zor geçiyor narkoz nedeniyle kustum o kadar
Ağrı kesiciler çok işe yarıyor
Ve hepsinden önemlisi oldukça hafiflemiş uyanıyorsun
Nerede hangi Dr a olacaksın
öğrenciyim ben faydalandıgım bir sigorta kurumu da yok. heyet raporuysa sanmıyorum bana çıkacagını.. nedenle ücretli olur benimki benceSigorta karşılıyor ücretsiz sırt ağrısından dolayı
sizin kadar heyecanlıyım ben de.. çünkü kesin kararlıyım bu ameliyat en kısa zamanda olacak hazır yaz tatiline girmişken.. dilerim istediğiniz gibi gecer ameliyat ve kendınızı daha da iyi hissedersinizöğrenciyim ben faydalandıgım bir sigorta kurumu da yok. heyet raporuysa sanmıyorum bana çıkacagını.. nedenle ücretli olur benimki bence
Ben de öğreciyim 20 yaşındayım bakalım inşallah her şey güzel olur yine Yazarım oluncasizin kadar heyecanlıyım ben de.. çünkü kesin kararlıyım bu ameliyat en kısa zamanda olacak hazır yaz tatiline girmişken.. dilerim istediğiniz gibi gecer ameliyat ve kendınızı daha da iyi hissedersiniz
AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) İSTANBULDA İSEN DOKTOR İSMİ VEREBİLİRİMyani ne kadar küçülmüş oluyor anlamadımdoktorların kesin mudahalesinden korkuyorum da memelerimi aldırmak istiyorum o derece bıktım göğüslerimle dikkat cekmekten otobuste sokakta hoff. yani 85 90 bedenden 70 75 bedene küçültturmek ıstıyorum
AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) İSTANBULDA İSEN DOKTOR İSMİ VEREBİLİRİMBen de öğreciyim 20 yaşındayım bakalım inşallah her şey güzel olur yine Yazarım olunca
AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) BEN GATADAN DOKTOR CELALETTİN BEYE AMELİYAT OLDUMarkadaslar merhaba 22 yasındyım ve gögüslerim yasıma ve bedenıme göre cok buyuk yıllardır psıkolojım bozuk göğüslerim yüzünden.estetik amelıyat olacagım sonunda en kısa zamanda ama guvenılır bir doktor bulamadım. bulduklarımda maddı olarak cok uçuk fiyatlar talep ediyorlar ona da durumum yok..tavsiyenizi alırım istanbuldayım bu arada
AYNI SIKINTILAR BENDE DE VARDI ,RAHATLADIM ARTIK :) İSTANBULDA İSEN DOKTOR İSMİ VEREBİLİRİMkartal da oturuyorum bostancı ve nişantaşında doktorlarla görüştüm kimisiyle görüşemedim bile muayeneler bile cok pahalı geldi. devlet hastaneleri estetik cerrahlarıyla görüşücem son olarak.. fiyatlar nasıldır devlet mi yoksa özel mi tercih edilmeli bilmiyorum.
sizin kadar heyecanlıyım ben de.. çünkü kesin kararlıyım bu ameliyat en kısa zamanda olacak hazır yaz tatiline girmişken.. dilerim istediğiniz gibi gecer ameliyat ve kendınızı daha da iyi hissedersiniz
Arkadaşlar bugun randevum vardi muayeneye gittim çok mutluyum gayet iyi gidiyor iyleşiyorum artik sekilde guzel olmaya başladi toparliyorartik herkese tavsiye edebilirim çok korkuyordum ama gerçekten hepsi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?