Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok sevindim gerçekten kendinizi emin ellerde hissetmenize :) hangi doktor acaba Nerede :) ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba

Yaşasın
Ne zaman ameliyat olmuştın Dr kimdi
Brnde 4 haziranda ameliyat oldum

Canim ben 25 Mayista ameliyat oldum 1 ay oluyor iste nerdeyse gercekten iyi hissediyorum kendimi Dr. Kubilay Özdil yapti ameliyatimi gerçekten çok ilgili her aradigimda cevap alabiliyorum çok samimi ben çok memnunum

Çok sevindim gerçekten kendinizi emin ellerde hissetmenize :) hangi doktor acaba Nerede :) ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba

Canim evet çunku zor bir karar insan gercekten zorlaniyor doktor secerken bence onemli olan doktoruna guvenmek gorusmeye gittigimde de cok ilgilenmişti bizim gorusmemiz tam 45 dk surdu butun sorularima cevap verdi. Ankarada Dr. Kubilay Özdil Estetik Plastik cerrah Kugulu parkin karsisinda muayenehanesi ben meme diklestirme ve protez oldum 6500 TL yapti ozel hastanede gece kalmam ve hersey dahildi

Çok iyi olur gerçekten doktor ve ücret hakkinda bilgi verirseniz :) evet istanbul dayım. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Ben Celalettin Severe , doçent doktor , ameliyat oldum ve yaklasık 6 ay oldu, d cup idim su anda b cup kullanıyorum, oldukca memnunum, üzerimden büyük bir yük kalktı :) bence kozmetik acıdanda oldukca guzel görünüyorlar,
özel hastane de ameliyat oldum, yalnıs hatırlamıyorsam 6500 tl idi, hastanede bir gece kaldım, benim hiç anlatıldıgı gibi agrım olmadı, ameliyat sonrasında 2. gunde bile kollarımı rahatca kullanabiliyordum... ancak 2 ay boyunca ozel sutyenimi kullandım, doktorumun internet sitesinde iletişim bilgileri var, istersen oradan ulasabilirsin,

Canim ben 25 Mayista ameliyat oldum 1 ay oluyor iste nerdeyse gercekten iyi hissediyorum kendimi Dr. Kubilay Özdil yapti ameliyatimi gerçekten çok ilgili her aradigimda cevap alabiliyorum çok samimi ben çok memnunum
Ben de pazartesi ameliyat oluyorum bugün doktorlarla görüştüm ve karar verdık merak edıyorum sonucu ve tabi ki çok heyecanlıyım

Ben pazartesi ameliyat oldum hastanede iyiydim ama eve gelince inanılmaz bir ağrım ve dikiş yerlerinde acım var sürekli sırt üstü yatmaktan da sırtım çok ağrıyor.Ayrıca sondadan mıdır nedir tuvaletimi yaparken yanma hissediyorum ve silince damla kan geliyor.Bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu ağrılarım ve acılarım kaç güne geçer bugün 3. Günüm

Canim cok iyi yapmissin hic endiselenme inan cok zor olmuyor onemli olan karar aşamasi zaten sonrasi iplik sokugu geliyor hadi bakalim haberlerini bekliyoruz
bakalım umarım güzel olur sonuçta çok meraklı ve heyecanlıyım çünkü bu benim için yeni hayat demek haberdar edicem ameliyat sonrası evremden

Ben pazartesi oldum ağrım ve acılarım ne zaman geçer kambur yürümek zorundayım çünkü dik durunca dikişlerim geriliyor ve acıyor ne kadar zamanda toparlanabilirim
İlk hafta Zor geçiyor merak etme
Dr verdiği ağrı kesiciyi kullan ben ameliyat olalı 18 gün oldu hala sırt üstü yatıyorum
Sonda nedeniyle bende de yanma olmuştu sma sadece bir gün kanama olmamıştı
Dr um bana hareket serbestisi için vücudunu dinle o sana izin verir demişti

Ben geçen hafta pazartesi oldum ameliyatımı.bugün ilk defa banyo yaptım ve şuan moralim inanılmaz bozuk.çok küçük olmuşlar sanki eşimde sürekli bunu tekrarlıyo bütün psikolojim altüst oldu.ben küçük olsunlar demiştim doktoruma.ölçtüm 90 b olmuş sma ben omuzları geniş biriyim acaba sadece psikolojikmi şuan ki durumum yoksa böyle kalıyorlarmı değişmezmi hiç

Arkadaşlar merhaba bende 22 yaşındayım ve sırt bel ağrılarımdan psikolojimin artık bozulmasından dolayı ameliyat olmak istiyorum ankaradayım ve hacettepe araştırma hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum devletin karşılaması için memelerin her birinin en az 1 kg olması lazım dediler.Bilgisi olan var mı acaba çok uçuk bir fiyat vermediler ama öğrenci hali devlet karşılarsa daha iyi olur diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Merhaba hanımlar bende ameliyat düşünüyorum ama endişelerim var şuan 3aylık bebegim var ve emziriyorum emme dönemi bitince ameliyat olmak istitorum ama bida bebek olursa emmesinde sorun oluyomu acaba bide ameliyattan sonra çocukla ilgilenmek nasıl olur bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim

Ben pazartesi oldum ağrım ve acılarım ne zaman geçer kambur yürümek zorundayım çünkü dik durunca dikişlerim geriliyor ve acıyor ne kadar zamanda toparlanabilirim

Bu hafta artık yerini hafif sızlamalara bırakır canım. ama dik durmaya çalışırsan senin için şekil alması için daha iyi olur bence. zaten ameliyatın ilk 1 haftası zor geçiyor. sonraki süreç çok daha kolay olucak emin ol

Bugün 5. Günüm daha iyi hissediyorum ağrım ve acım azaldı tek sıkıntım idrarımı yaparken yanıyor ve Biraz kan geliyor o beni korkutuyor pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma bakalım

Ben 20 yaşındayım ankarada bi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ameliyatımı paylaştıklarınıza baktım ücretsiz yaptıran arkadaşlar varmış tüm devlet hastanelerinde ücretsiz mi yapıyorlar birde önerebileceğiniz doktor varsa çok memnun olurum hemen yaptırmak istiyorum ama aceleyle önüme gelen ilk doktorada gitmek istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba bende bu ameliyat-ı olmak istiyorum 25 yasindayim ve bu zamana kadar istediğim hicbi giysiyi giyemedim yazın denize hic gidemedim gercekten cok kotu bi durum.bu ameliyat-ı olupta benimle görüntü paylaşabilecek olan var mı acaba iz ne durumda ne kadar rahatsız edici o kadar onemli diil benim icin ama cok merak ediyorum yine de bir de doktor önerirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…