- 19 Haziran 2016
- 13
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.321
Çok sevindim gerçekten kendinizi emin ellerde hissetmenize :) hangi doktor acaba Nerede :) ve ne kadara ameliyat oldunuz acabaCanim ayni seyleri bende yasadim ama inan korkulacak birsey yokmus tabiki ilk zamanlar zor oluyor ama sonrasi rahatliyorsun ve mutlu oluyorsun bence sonrasini dusun birde doktorunu iyi secersen hersey cok iyi gidiyor. Bu gercekten cok onemli ben doktorumla arkadaş gibiyim istedigim zaman ariyabiliyorum gercekten çok ilgili bir doktor fiyat konusunda da cok yardimci oluyor gerçekten
Yaşasın
Ne zaman ameliyat olmuştın Dr kimdi
Brnde 4 haziranda ameliyat oldum
Çok sevindim gerçekten kendinizi emin ellerde hissetmenize :) hangi doktor acaba Nerede :) ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba
Ben Celalettin Severe , doçent doktor , ameliyat oldum ve yaklasık 6 ay oldu, d cup idim su anda b cup kullanıyorum, oldukca memnunum, üzerimden büyük bir yük kalktı :) bence kozmetik acıdanda oldukca guzel görünüyorlar,Çok iyi olur gerçekten doktor ve ücret hakkinda bilgi verirseniz :) evet istanbul dayım. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Ben de pazartesi ameliyat oluyorumCanim ben 25 Mayista ameliyat oldum 1 ay oluyor iste nerdeyse gercekten iyi hissediyorum kendimi Dr. Kubilay Özdil yapti ameliyatimi gerçekten çok ilgili her aradigimda cevap alabiliyorum çok samimi ben çok memnunum
Ben de pazartesi ameliyat oluyorumbugün doktorlarla görüştüm ve karar verdık merak edıyorum sonucu ve tabi ki çok heyecanlıyım
Ben pazartesi oldum ağrım ve acılarım ne zaman geçer kambur yürümek zorundayım çünkü dik durunca dikişlerim geriliyor ve acıyor ne kadar zamanda toparlanabilirimarkadaşlar ben ameliyat olalı 1 yıl oldu. sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim
bakalım umarım güzel olur sonuçta çok meraklı ve heyecanlıyım çünkü bu benim için yeni hayat demekCanim cok iyi yapmissin hic endiselenme inan cok zor olmuyor onemli olan karar aşamasi zaten sonrasi iplik sokugu geliyor hadi bakalim haberlerini bekliyoruz
bakalım umarım güzel olur sonuçta çok meraklı ve heyecanlıyım çünkü bu benim için yeni hayat demekhaberdar edicem ameliyat sonrası evremden
İlk hafta Zor geçiyor merak etmeBen pazartesi oldum ağrım ve acılarım ne zaman geçer kambur yürümek zorundayım çünkü dik durunca dikişlerim geriliyor ve acıyor ne kadar zamanda toparlanabilirim
Ben pazartesi oldum ağrım ve acılarım ne zaman geçer kambur yürümek zorundayım çünkü dik durunca dikişlerim geriliyor ve acıyor ne kadar zamanda toparlanabilirim
Bugün 5. Günüm daha iyi hissediyorum ağrım ve acım azaldı tek sıkıntım idrarımı yaparken yanıyor ve Biraz kan geliyor o beni korkutuyor pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma bakalımBu hafta artık yerini hafif sızlamalara bırakır canım. ama dik durmaya çalışırsan senin için şekil alması için daha iyi olur bence. zaten ameliyatın ilk 1 haftası zor geçiyor. sonraki süreç çok daha kolay olucak emin ol
Bugün 5. Günüm daha iyi hissediyorum ağrım ve acım azaldı tek sıkıntım idrarımı yaparken yanıyor ve Biraz kan geliyor o beni korkutuyor pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma bakalım[/QUOTE
ameliyatını hangi doktora oldun paylaşabilirmisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?