Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şimdilik sert ve küçük olduğu için çok küçük geliyor sana üzülme... sonradan memişler yumşayack ve istediğin gibi olacaktır....

ben devlet hastanesinde oldum 2.800 tl verdim... raporum ve sigortam karşılamadı.... devlette özel oldum ayrıca taksit bile yapıldı.

Canim korkacak birsey yok gercekten önemli olan kararli olman ben simdiye kadar yaptirmadigima cok pismanim keske once yaptirsaydim diye rahat ol izler cok fazla degil doktorunu iyi secersen iyi arastirirsan mutlu olursun benim gercekten çok mutluyum

Benden önce ameliyat olanlar
Sporcu sütyenini hiç çıkarmadan mı takmalıyız
Gece falan çıkarma hakkımız yok mu
Ben ameliyat olalı 22 gün oldu

Benden önce ameliyat olanlar
Sporcu sütyenini hiç çıkarmadan mı takmalıyız
Gece falan çıkarma hakkımız yok mu
Ben ameliyat olalı 22 gün oldu
Ben ameliyat olalı 2 ayı gecti. Gece gündüz hep taktım ve rahat ettim, cıkardıgımda rahatsız oluyordum. Hem şekil vermesi açısından hem de korunma açısından sürekli takmanızı tavsiye ederim

Ben ameliyat olalı 2 ayı gecti. Gece gündüz hep taktım ve rahat ettim, cıkardıgımda rahatsız oluyordum. Hem şekil vermesi açısından hem de korunma açısından sürekli takmanızı tavsiye ederim
Çok Tşkler cevap için
Sütyeninizin özel bir markası var mı acaba
Bir de göğüs başımın bir tarafı tam yuvarlak değil gibi düz sonradan düzelir mi ki

Çok Tşkler cevap için
Sütyeninizin özel bir markası var mı acaba
Bir de göğüs başımın bir tarafı tam yuvarlak değil gibi düz sonradan düzelir mi ki
Benim kullandığım medikal sütyen, cok güzel ve cok rahat bir sütyen. Göğüs başını tam olarak bilemem ama zamanla göğüs ve uçları şeklini alıyor, ilk hali gibi kalmıyor, daha doğal bir görünüm alıyor

Çok çok tşk ederim bilgiler için
Benim de sütyenlerimin biri medikal sütyen diğeri tchibonun sporcu sütyeni

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 1 hafta oldu merak ettiğim bi iki konu var dikişler ne zamana düşüyor?Bi de benim sol göğüs ucum sanki bi parça et büzüştürüp dikmişler gibi böyle yama gibi duruyor baya moralim bozuk sizde de öyle olan var mı acaba varsa ne kadar zamanda geçti

Geçmiş olsun, benim 2 ayı gecti hala dikişler var, azalarak düşüyor. Meme ucunda dediğiniz gibi bişey yoktu benim

Tesekkur ederim cesaret verdiniz bana.Doktor ismini verebilir misiniz peki gercekten cok onemli bi karar cunku ve siz memnunsaniz bende Görüşmek isterim

Tesekkur ederim cesaret verdiniz bana.Doktor ismini verebilir misiniz peki gercekten cok onemli bi karar cunku ve siz memnunsaniz bende Görüşmek isterim

Tabiki önemli canim ben Ankarada Dr. Kubilay Özdile ameliyat oldu çok memnunum sana şunu söylemek isterim doktorun ilgilsi gercekten önemli insan kendini güvende hissediyor goruş tabiki canim fikir almiş olursun

Ben fatih beye burun ameliyati oldum memnun degilimm maalesef

Ben bolu da araştırma hastahanesinde ücretsiz oldum tamamen doktorunuzun insafına kalmış ücretsiz olması. Bana kendi rapor yazdı ücretsiz oldum 22 yaşındayım sevgiler :)

Ben ameliyat olalı 11 gün oldu göğüs uçlarımı hissetmiyorum ve şekil bozukluğu var hala sizlerin ne zaman şekil almaya başladı ve iki haftalıkken falan hissediyor muydunuz

Bende ayın 14ünde gögüs kücültme ameliyati olucam korkuyorum ilk korkum ameliyat korkusu sonrasini simdiden dusunemiyorum

Ben ameliyat olalı 11 gün oldu göğüs uçlarımı hissetmiyorum ve şekil bozukluğu var hala sizlerin ne zaman şekil almaya başladı ve iki haftalıkken falan hissediyor muydunuz
Cnm ilk günler bende sol göğsümü hissetmiyordum ama sonradan his oluştu
Şimdi ise sağ göğüs ucumu fazla hissediyorum bildiğin sızlıyor sol göğüs ucunu biraz daha az hissediyorum
Bende ameliyat olalı dört hafta oldu
Hissizlik 6 ay ile bir yıla kadar geçiyor diye biliyorum
Bir de benim Dr im meme başına hiç dokunmadı aerola bölgesini kesip çıkarıp yeniden dikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…