- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.341
Doktor ismi verebilir misinizArkadaşlar bugun randevum vardi muayeneye gittim çok mutluyum gayet iyi gidiyor iyleşiyorum artik sekilde guzel olmaya başladi toparliyorartik herkese tavsiye edebilirim çok korkuyordum ama gerçekten hepsi bitti
Doktor ismi verebilir misiniz
şimdilik sert ve küçük olduğu için çok küçük geliyor sana üzülme... sonradan memişler yumşayack ve istediğin gibi olacaktır....Ben geçen hafta pazartesi oldum ameliyatımı.bugün ilk defa banyo yaptım ve şuan moralim inanılmaz bozuk.çok küçük olmuşlar sanki eşimde sürekli bunu tekrarlıyo bütün psikolojim altüst oldu.ben küçük olsunlar demiştim doktoruma.ölçtüm 90 b olmuş sma ben omuzları geniş biriyim acaba sadece psikolojikmi şuan ki durumum yoksa böyle kalıyorlarmı değişmezmi hiç
ben devlet hastanesinde oldum 2.800 tl verdim... raporum ve sigortam karşılamadı.... devlette özel oldum ayrıca taksit bile yapıldı.Arkadaşlar merhaba bende 22 yaşındayım ve sırt bel ağrılarımdan psikolojimin artık bozulmasından dolayı ameliyat olmak istiyorum ankaradayım ve hacettepe araştırma hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum devletin karşılaması için memelerin her birinin en az 1 kg olması lazım dediler.Bilgisi olan var mı acaba çok uçuk bir fiyat vermediler ama öğrenci hali devlet karşılarsa daha iyi olur diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Merhaba bende bu ameliyat-ı olmak istiyorum 25 yasindayim ve bu zamana kadar istediğim hicbi giysiyi giyemedim yazın denize hic gidemedim gercekten cok kotu bi durum.bu ameliyat-ı olupta benimle görüntü paylaşabilecek olan var mı acaba iz ne durumda ne kadar rahatsız edici o kadar onemli diil benim icin ama cok merak ediyorum yine de bir de doktor önerirseniz cok sevinirim
Ben ameliyat olalı 2 ayı gecti. Gece gündüz hep taktım ve rahat ettim, cıkardıgımda rahatsız oluyordum. Hem şekil vermesi açısından hem de korunma açısından sürekli takmanızı tavsiye ederimBenden önce ameliyat olanlar
Sporcu sütyenini hiç çıkarmadan mı takmalıyız
Gece falan çıkarma hakkımız yok mu
Ben ameliyat olalı 22 gün oldu
Çok Tşkler cevap içinBen ameliyat olalı 2 ayı gecti. Gece gündüz hep taktım ve rahat ettim, cıkardıgımda rahatsız oluyordum. Hem şekil vermesi açısından hem de korunma açısından sürekli takmanızı tavsiye ederim
Benim kullandığım medikal sütyen, cok güzel ve cok rahat bir sütyen. Göğüs başını tam olarak bilemem ama zamanla göğüs ve uçları şeklini alıyor, ilk hali gibi kalmıyor, daha doğal bir görünüm alıyorÇok Tşkler cevap için
Sütyeninizin özel bir markası var mı acaba
Bir de göğüs başımın bir tarafı tam yuvarlak değil gibi düz sonradan düzelir mi ki
Çok çok tşk ederim bilgiler içinBenim kullandığım medikal sütyen, cok güzel ve cok rahat bir sütyen. Göğüs başını tam olarak bilemem ama zamanla göğüs ve uçları şeklini alıyor, ilk hali gibi kalmıyor, daha doğal bir görünüm alıyor
Geçmiş olsun, benim 2 ayı gecti hala dikişler var, azalarak düşüyor. Meme ucunda dediğiniz gibi bişey yoktu benimArkadaşlar ben ameliyat olalı 1 hafta oldu merak ettiğim bi iki konu var dikişler ne zamana düşüyor?Bi de benim sol göğüs ucum sanki bi parça et büzüştürüp dikmişler gibi böyle yama gibi duruyor baya moralim bozuk sizde de öyle olan var mı acaba varsa ne kadar zamanda geçti
Tesekkur ederim cesaret verdiniz bana.Doktor ismini verebilir misiniz peki gercekten cok onemli bi karar cunku ve siz memnunsaniz bende Görüşmek isterimCanim korkacak birsey yok gercekten önemli olan kararli olman ben simdiye kadar yaptirmadigima cok pismanim keske once yaptirsaydim diye rahat ol izler cok fazla degil doktorunu iyi secersen iyi arastirirsan mutlu olursun benim gercekten çok mutluyum
Tesekkur ederim cesaret verdiniz bana.Doktor ismini verebilir misiniz peki gercekten cok onemli bi karar cunku ve siz memnunsaniz bende Görüşmek isterim
Ben bolu da araştırma hastahanesinde ücretsiz oldum tamamen doktorunuzun insafına kalmış ücretsiz olması. Bana kendi rapor yazdı ücretsiz oldum 22 yaşındayım sevgiler :)Arkadaşlar merhaba bende 22 yaşındayım ve sırt bel ağrılarımdan psikolojimin artık bozulmasından dolayı ameliyat olmak istiyorum ankaradayım ve hacettepe araştırma hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum devletin karşılaması için memelerin her birinin en az 1 kg olması lazım dediler.Bilgisi olan var mı acaba çok uçuk bir fiyat vermediler ama öğrenci hali devlet karşılarsa daha iyi olur diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Ben fatih beye burun ameliyati oldum memnun degilimm maalesef
Cnm ilk günler bende sol göğsümü hissetmiyordum ama sonradan his oluştuBen ameliyat olalı 11 gün oldu göğüs uçlarımı hissetmiyorum ve şekil bozukluğu var hala sizlerin ne zaman şekil almaya başladı ve iki haftalıkken falan hissediyor muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?