Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yakın zamanda ameliyat olup denize girebilen var mı 2 hafta oldu benim ameliyat olduğum ne kadar süre sonra girebilirim

Ben bolu da araştırma hastahanesinde ücretsiz oldum tamamen doktorunuzun insafına kalmış ücretsiz olması. Bana kendi rapor yazdı ücretsiz oldum 22 yaşındayım sevgiler :)
merhaba Ankara eğitim ve araştırma hastanesine gittim dediğin gibi insafına kalmış bana kilo ver ve sonbahar da gel ücretsiz yapacağım dedi şimdi kilo vermeye çabalıyorum inşallah 2 ay sonra bende ameliyat olacağım :) teşekkür ederim yorumun için :)

Mrb. Ben agustos ayı içerisinde ksyseri eğitim we arastrmada ameliyat olcam inşallah yalnız dewlette ameliyat olan arkadaşlarım kaç gün hastanede kaldınz acaba cwplarsanz çok mutlu olurm bu benim için çok önemlii 5 aylık bi bebeğim war

canım, benim annem devlette ameliyat oldu. yanlıl hatırlamıyorsam 2 gün kaldı. ama asıl zor olan hastaneden cıktıktan sonraki 2 hafta o kadar zor geçti ki.. ameliyat olan yer kanadı akıntı oldu. geçen sene eylülde olmuştu şimdi gayet iyi. sadece sütyeni çok sıkılayına dikişleri ağrıyor onun dışında cok mutlu iyiki yaptırmışım diyor

Sanırm ben de ennn fazla 2 gün kalablirm ki umarm 1 gün snra çıkarır sorcaktm onu doktra unuttm kafamda deli sorular... bu arada hayrlı byramlarr

daha fazla kalacağını sanmıyorum ya :/ şu an annem uyuyor uyandığında her şeyi öğrenip ayrıntılı bir şekilde sana yazacağım.. hayırlı bayramlar
Sanırm ben de ennn fazla 2 gün kalablirm ki umarm 1 gün snra çıkarır sorcaktm onu doktra unuttm kafamda deli sorular... bu arada hayrlı byramlarr

Annemin ameliyatı 4-5 saat sürmüş.Ameliyat olduğu gün ve sonraki gün olmak üzere 2 gece kalmış. 15 gün boyunca çoğu hareketi kısıtlıydı kendi kendine banyo yapamadı kalkamadı dikişler için krem sürülmesi gerekiyordu. 2 ay sonra tamamen kendine geldi. Dikişlerin düzelmesi her şeyde kanamasının durması da 1 yıl sürdü. Başka sorun olursa söylersin :)

Çok teşekkürler bilgiler için bu kanama olayları fln herkeste olmuo sanırm ama dmi arkadaşlar.. sizler kaç gün kaldınz hastanedee

Kaç kilosun cnm

Canım yanlış okunmadıysam 5 aylık bebeğin var
Emzirme süt işlerin ne Zaman bitti? Çünkü bana en az 6 ay geçmiş olmalı denilmişti .

şimdilik sert ve küçük olduğu için çok küçük geliyor sana üzülme... sonradan memişler yumşayack ve istediğin gibi olacaktır....
Ayy çok mu küçük ben de çok küçük istiyorum ama doktor, vücut şekline uygun yapabileceğini söylüyor.. Zaman'la şeklini alır.

Hiç emmedi 2 ay sağdım günde 1 öğünlük bile çıkmıodu ztn doktr bilio bunları
Ne zaman oluyorsun?
Benim de ilk oğlum hiç emmedi çok sağdım ondan göğüslerim sarkık, zaten büyüktü bir de sarktı. 2. Oğlum emmek istedi ama göğüsler büyük olduğu için süt akışı azdı

Ben de 6 yıldır bu ameliyatı olmak isteyip erteleyenlerdenim. Korkuyorum sonrası çocukların bakimi iş beni korkutuyor

Ağustos ayı içerisne gün werceğni söledi doktr bakalım bekliorm byramdan snra arar heralde

Ağustos ayı içerisne gün werceğni söledi doktr bakalım bekliorm byramdan snra arar heralde
Kaç beden kullanıyorsun
Benim d/E beden meme ucum göbek deliğime yaklaştı çok feci bi halde
Ben de tatil dönüşü yaptırmayı düşünüyorum. Enfeksiyon vs kapar riske giremem diye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…