- 28 Eylül 2016
- 46
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.861
rıkslerı nelerdir bana pek bısey anlatmadıben zayıflamaya karar vedim . çünkü doktor rikslerini anlatınca kendimde zaten panik atak var o yüzden zayıflama en dogrusu daha öncede 15 kilo vermişdim 2 ayda bir beden küçülmüştü .
BEN VARIMMMYa arkadaslar hic bekar olup yaptiran yokmu?
Sonuc nasil :)BEN VARIMMM
merhaba doktor bey bana herkezde olmayabilir ama meme ucunda his kaybı olabilir dedi izler olabilir dedi masadayken kan pıthılaşması olabilirdedi yani kalkamaya bilirsin dedi iltihaplaşma olabilir dedi vs.sonrada 78 kiloya düş gel yapıyım dedi tabiki doktor olarak acıkca söylüyecek .ben cesaret edemedim zayıflamaya karar verdim spor salonuna ve saglıklı beslenme uzmanına başvurdum .birde ben daha öncede gitmişdim ayrı bi doktora oda bana aynısını demişdi zayıfla kızım benim eşiminde büyük ben ona bile bıcak degdirmedim dedi. yaptıran büssürü kişi var . nice şişman olup ameliyat olanda büssürü insan var. 6,00 tl istedi parası önemli degildi inanınki gün verse olacaktım ama böyle söyleyince 2 cocugum var kendimi rikse atamadım allah vermesin mejburu birşey olsa ameliyat mejbur olursun ama sırf görüntü içinde atamazdım kendimi rikse.rıkslerı nelerdir bana pek bısey anlatmadı
banada aynılarını soyledı benım aşırı derecede sorunum var bende dıyet yapmaya başladım ama ne kadarda kuculur bılemem ne kadar doğru bıçak altına yatmaya bıde bekarım açıkçası cok kararsızımbu arada her ameliyatın riksi var ama.
İZLER AZALDI. FAKAT DOKTORUMUN HATASI YÜZÜNDEN ALTTAKİ DİKİŞ KISMI BİRAZ ÖDEMLİ KALDI BÜZÜK DURUYOR. ONUN HARİCİNDE GAYET İYİ KÜÇÜKLER :)Sonuc nasil :)
sızın adınıza sevındım hayırlısı bızlere olsun :)İZLER AZALDI. FAKAT DOKTORUMUN HATASI YÜZÜNDEN ALTTAKİ DİKİŞ KISMI BİRAZ ÖDEMLİ KALDI BÜZÜK DURUYOR. ONUN HARİCİNDE GAYET İYİ KÜÇÜKLER :)
Siz evlimisiniz?Merhabalar, bende ameliyatı yıllarca düşündüm ölçtüm tarttım veeee oldum iyi ki de olmuşum. Bu konuyu kadınlar kulübünde çok takip ettim ve kendimi buraya borçlu hissettim ben de yazmalıyım yardımcı olmalıyım dedim. Ben 20 temmuz Ankara eğitim araştırma hastanesinde oldum ameliyatımı 2 gece kaldım. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı seve seve olurum bende olmuş arkadaşlardan izler hakkında bilgi almak isterim sevgiler...
Evet 2 kızım var ilk kızımdan sonra olacaktım dr çocuk düşünüyorsanız wrteleyin doğum,emzirme dönemi deformasyon yine olursa diye dedi bende erteledimSiz evlimisiniz?
Bende bekarim yaza dugunum var onun icin tereddut ettimEvet 2 kızım var ilk kızımdan sonra olacaktım dr çocuk düşünüyorsanız wrteleyin doğum,emzirme dönemi deformasyon yine olursa diye dedi bende erteledim
Gogus olcunuz ne kadardi kaca dustuAnladım, Allah mesut etsin eğer bekleyebilirseniz çocuk olayından sonra düşünün derim benim 2. kızımdan sonra artık tek sorunum iriliği değil rahatsız edici şekilde sarkmasıydı da ama dayanılmaz sırt ağrınız omzunuzda çökme cildinizde pişik varsa da en iyi kararı siz verirsiniz çeken bilir şimdi özgüvenim öyle arttı ki herkes zayıfladığımı zannetti üst bedenim 2 benden farklıydı vucudumun şekli orantılandı
95 takıyordum kup d ameliyattan sonra medikal sütyenim yine 95 oldu ama kup u değişti b oldu normal sütyenlere hala geçmedim aslında ben daha küçük istiyordum şuan hala dolgun dr umun başını yemiştim çok küçük olsun diye ama olmaz demişti onlar vucudumuza göre ayarlıyorlar tabi :) benim biraz kilom var 75 kiloyum koca bi göbek ve mide çıktı bu kez ortaya :/Gogus olcunuz ne kadardi kaca dustu
Bende 80 kiloyum bel yok gobek var goguste 95 c kup ne fazla ne kadar kuculur ki doktorumda bisey soylemedi95 takıyordum kup d ameliyattan sonra medikal sütyenim yine 95 oldu ama kup u değişti b oldu normal sütyenlere hala geçmedim aslında ben daha küçük istiyordum şuan hala dolgun dr umun başını yemiştim çok küçük olsun diye ama olmaz demişti onlar vucudumuza göre ayarlıyorlar tabi :) benim biraz kilom var 75 kiloyum koca bi göbek ve mide çıktı bu kez ortaya :/
Yaşın ve boyun kaç? dr un ertelemeni önermedi mi songül karlı 3 kez olmuş bu ameliyatı.Bi bak istersen ,çünkü hamilelik ve emzirme döneminde çok değişiklik oluyor birde kilo verebilirsen daha iyi olur senin için dr um bana kilo vermen lazım dediBende 80 kiloyum bel yok gobek var goguste 95 c kup ne fazla ne kadar kuculur ki doktorumda bisey soylemedi
Sizce evlendikten ve hamilelikten sonrami yaptiriyimYaşın ve boyun kaç? dr un ertelemeni önermedi mi songül karlı 3 kez olmuş bu ameliyatı.Bi bak istersen ,çünkü hamilelik ve emzirme döneminde çok değişiklik oluyor birde kilo verebilirsen daha iyi olur senin için dr um bana kilo vermen lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?