- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.841
Ne zaman ameliyat oldunz. Ben 25 temmuzda oldum
İyiyim ya çok şükür bnm 2 hfta snra bşim kalmadı ztn hatta çok şükür hiç sorunum olmadıGeçmis olsun nasilsin daha iyisindir ben senden iki ay once 25 Mayista ameliyat oldum
İyiyim ya çok şükür bnm 2 hfta snra bşim kalmadı ztn hatta çok şükür hiç sorunum olmadı
Teşekkür ederim :) aynen :)Çok sevindim senin adina tekrar çok geçmis olsun evet onemli olan bu sorunsuz bu operasyonu atlatmak :))
Tsk edeeriz darisi basina :)))Ameliyat olan herkese geçmiş olsun güle güle kullanindarisi başımıza
Benim ameliyatimi devlet karşılıyor şuan bi hocaya muayene olmadım polikinlikte ameliyat olmayı dusunuyorum abcg çok kararsizim kemal findikcioglu ve Serhan hoca var iyi diye duyduğum ama bilmiyorumgazide sühan ayhan adında hoca varmış.çok iyi demişlerdi.duydun ismini
Ya arkadaslar hic bekar olup yaptiran yokmu?
Evt cokhaklisin ama cocuk emzirme falan filan olunca biraz karistimBen okumustum var tabiki adini hatirlamiyorum ama bekarlarda cok sık yaptiriyorlar bence beker yada evli sonucta istedigin birseyse dusunme sonunda mutlu olacak sensin
Evt cokhaklisin ama cocuk emzirme falan filan olunca biraz karistim
merhaba ben dün doktorla görüşdüm ozan bey hacettepe fakat 78 kiloya düşmemi söyledi ama riksleride varmış 1 kilo için degemez o rikslere o yüzden vazgectim. zaten 78 düşsem en kötü bi beden küçülüyor yani cesaretim yok oldu hocayı dinleyince. cokda kolay degilmiş ameliyat.arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Evet ben evliyimSiz evlimisiniz acaba?
bende ozan hocayla görüşme yaptım ama bana kılo verilecek falan dıye bısey denılmedımerhaba ben dün doktorla görüşdüm ozan bey hacettepe fakat 78 kiloya düşmemi söyledi ama riksleride varmış 1 kilo için degemez o rikslere o yüzden vazgectim. zaten 78 düşsem en kötü bi beden küçülüyor yani cesaretim yok oldu hocayı dinleyince. cokda kolay degilmiş ameliyat.
tmm tsk ederım...Evet ben evliyim
demekki sizin kilonuz fazla degil ben 90 varım 78 düşmem lazımmış zaten o zaman gögüsde küçülüyo gerek yok bıcak degdiemeyebende ozan hocayla görüşme yaptım ama bana kılo verilecek falan dıye bısey denılmedı
demekki sizin kilonuz fazla degil ben 90 varım 78 düşmem lazımmış zaten o zaman gögüsde küçülüyo gerek yok bıcak degdiemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?