Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mrh arkadaşlar ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum üç tane çocuğum var önceleri estetik bir kaygiydi ama şimdi boyun duzlesmesi sebebiyle tedavi görüyorum sırtımda inanılmaz ağrılar var daha dr a gitmedim emzirmeden keseli 5 ay oldu bu konuyla ilgili hemen hemen der sayfayı okudum memnun olan da var olmayan da iyileşme süreci bünyeye göre değişiyor aslında ama bu ağrıları çekmekten iyidir herhalde

gazide sühan ayhan adında hoca varmış.çok iyi demişlerdi.duydun ismini
Benim ameliyatimi devlet karşılıyor şuan bi hocaya muayene olmadım polikinlikte ameliyat olmayı dusunuyorum abcg çok kararsizim kemal findikcioglu ve Serhan hoca var iyi diye duyduğum ama bilmiyorum

merhaba ben dün doktorla görüşdüm ozan bey hacettepe fakat 78 kiloya düşmemi söyledi ama riksleride varmış 1 kilo için degemez o rikslere o yüzden vazgectim. zaten 78 düşsem en kötü bi beden küçülüyor yani cesaretim yok oldu hocayı dinleyince. cokda kolay degilmiş ameliyat.

bende ozan hocayla görüşme yaptım ama bana kılo verilecek falan dıye bısey denılmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…