Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canm doktorunun adı neydi

Merhabalar,ameliyatı ücretli mi oldunuz raporla mı?Bende eğitim ve araştırma hastanesine gittim Kocaeli'de .Raporla olabileceğimi ancak kilo vermemi söyledi.Ben 117 kiloydum.doktara gittiğimde 100 kilo idim.şimdi 72 kiloya düştüm.biraz küçüldüler ama feci sarktılar.Yine rapora girer mi acaba...

Slm bende olmak istiyorum bebeğim var şuan emziriyorum emzirme dönemi bitince düşünüyorum 95 giyiyorum ve sarkık aynen anlattığınız gibi boyun sırt ağrılarımdan bıktım Doğumdan sonrası pişik olayını hiç demiyorum size sorun gerçekten istediğiniz gibi oldu mu yanı dik ve küçük

Merhaba evet dik ve küçük bence daha küçük olsa da iyi olurdu ama dr takdiri en önemlisi de sırt ağrısını unuttum duruşum düzeldi

Merhaba raporla oldum belli kriterleri var ama eğer tanıdığınız varsa daha kolay oluyor ilk gittiğim dr 6,5 bin tl istedi ben gerçi 10 bin dese verecektim olmaya takmıştım daha sonra tanıdığımızla görüştüm ve aslında rapora uygunmuşum

Teşekkürler yanıtın için.Benim ilk muayenede raporla olacağımı söylediler zaten.ama dediğim gibi 45 kilo verdim şuan hala geçerli olur mu onu bilemiyorum...
Ameliyatınız ters t mi yoksa vertical yöntemle mi yapıldı?

Vertical yapıldı yaşım genç olduğu için altta biraz potluk vardı ama düzeldi rapor için en büyük kriter zaten sarkık olması sarkma ne kadar çoksa o kadar rapora uygun oluyorsunuz

Vertical yapıldı yaşım genç olduğu için altta biraz potluk vardı ama düzeldi rapor için en büyük kriter zaten sarkık olması sarkma ne kadar çoksa o kadar rapora uygun oluyorsunuz
Sarkma zaten vardı zayıflayınca hepten sarktı neredeyse göbeğime değecek

Sarkma zaten vardı zayıflayınca hepten sarktı neredeyse göbeğime değecek
Benimde 2. kızımdan sonra içi baya boşalmıştı sarkma irilik probleminin önüne geçmişti hatta ilk sadece dikleştirme olacaktım ama benim isteğimle dr küçültme de yaptı 500_600 gr alındı. Bu arada çok tebrik ediyorum benimde 15 kilom var yıllardır veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…