Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya ben anlamıyorum akıntı kanma bende neden olmadı ? Cok şükür ya inanın gerçek söylüyorum cok iyiyim ve hiç bi sorun yasamadım sadece morluklr var onlarda geçecek mis akıntı neden olur ki ?? Bu arada bugün tam 20 günüm :)) ve ben cok mutluyum ya

Esmer11 nasıl oldun? Memnun musun? T şeklindemi kesin? Melike hocayıda listeme aldım.bilgi verirsen çok sevinirim.resim eklersen çok iyi olur melike hanımın el emeğini görmek açısından. Teşekkürler
Evet Can'ım t şeklinde oldum ankaradaysan ve bütçen varsa hiç durma Melike hocaya git inan pişman olmazsın hiç böyle beklemiyordum ya cok güzeller :)

Kızlar ben bisey sormak istiyorum herkesin bi problemi olmuş ama benim yok yorumları okudukça bende mi bi gariplik var diye düşünüyorum benim Ağrı'm bile pek olmadı neden ?? Bu anormal mi ya kanamam akıntım da olmadı üstelik dikişlerim bile yeni olmasına rağmen cok iyi sadece morluk var bi akıl verin

arkadasiminda oyle cok memnun herkesin bunyesi iste bazilarinin kitle yaratiyor falan allah korusun en guzeli iste canim darisi yarin basima

Canım merak ettim seni nasıl oldun

Çokta korkuyorum iki cocugum var sizlerin yorumlarindan cesaret aliyorum cok istiyorum bu ameliyati iki cocuk emzirdim mafoldu gögsum acaba emzirmeyi biraktiktan sonra alti ay beklemesem bise olurmuki okadar bekleyemiyorum

Selam arkadaslar bu iz muhabbeti konusunda naptınz izler geçti mi ne kdr sürede geçti hangi kremi kullandınz bi yardımcı olur musnz????

Maalesef benimde diklestirme yapildi iz gecmedi mayis ayinda ameliyat olmustum izler belli oluyor tamamen gecmez ama azalacak bunu biliyorum

Maalesef benimde diklestirme yapildi iz gecmedi mayis ayinda ameliyat olmustum izler belli oluyor tamamen gecmez ama azalacak bunu biliyorum
En azından kırmızılık geçsin yaaa. Herhangi bi krem kullandınz mı bnm pembeleşmeye başladı izler azalıo gbi düzenli kullanmamama ragmen

Mrb.Ben 35yasinda iki çocuklu bir anneyim,aynı zamanda öğretmenim.Küçük kızım bir yaşında.Ben de meme küçültme ameliyatı olacağım.Yarıyıl tatilinde ,kismetse.Kızımı 15gun sonra kucaklarsam sıkıntı olur mu?10kilo o zamana kadar 11_12olur belliki.Taşımam sıkıntı olur mu?Istanbul da tavsiye edeceginiz dr var mi?

Ben 2. Hftadan snra aldım çok şükür sorun olmadı 9 kiloydu benim oğlan

Teşekkürler.Peki dikiş yerlerinde sızıntı falan oldu mu?
Yoo hiç bşi olmadı. Bşileri yapmaya korkarsanız hiç yapamazsnz. Mesele 1 sene kollarını yukarı kaldramayanları duydum ama bn ameliyattan çıktğm gbi kaldrdım. Korkmayın hiç bşiden sdce doktorunuzu dinleyin

Arkadaşlar bende ekimin sonunda gün alacagim ameliyatim için iki tane çocuğum var çok dusundum sırt agrilarima dayanamıyorum artık ama okuduguma gore istediği küçüklükte olmayanlar varmış biraz tedirginim açıkçası gazi üniversitesi nde olacağım ameliyatimi ameliyatı olup resim gösterebilecek varmı ameliyat sonrasi resim yani

Zelihaibrahim hangi dr olacaksın gazi hastanesinde?bende ankaradayım da araştırma yapıyorum.

En azından kırmızılık geçsin yaaa. Herhangi bi krem kullandınz mı bnm pembeleşmeye başladı izler azalıo gbi düzenli kullanmamama ragmen

Bana doktorum izlerim icin Dermatix ultra jel onermisti onu kullandim tabiki suanda da iz var ama gun gectikce sanki bana azaliyormus gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…