- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.821
Evet Can'ım t şeklinde oldum ankaradaysan ve bütçen varsa hiç durma Melike hocaya git inan pişman olmazsın hiç böyle beklemiyordum ya cok güzeller :)Esmer11 nasıl oldun? Memnun musun? T şeklindemi kesin? Melike hocayıda listeme aldım.bilgi verirsen çok sevinirim.resim eklersen çok iyi olur melike hanımın el emeğini görmek açısından. Teşekkürler
arkadasiminda oyle cok memnun herkesin bunyesi iste bazilarinin kitle yaratiyor falan allah korusun en guzeli iste canim darisi yarin basimaKızlar ben bisey sormak istiyorum herkesin bi problemi olmuş ama benim yok yorumları okudukça bende mi bi gariplik var diye düşünüyorum benim Ağrı'm bile pek olmadı neden ?? Bu anormal mi ya kanamam akıntım da olmadı üstelik dikişlerim bile yeni olmasına rağmen cok iyi sadece morluk var bi akıl verin
Canım merak ettim seni nasıl oldunHadi bakalim simdi beni aldi bir telasbenim sol göğsümden hala kan geliyo doktor nirmal diyor ama bir anormallik var ben hissediyorum 12 gun oldu hala mi kanar yahu ...
Ve göğüslerim istedigim gibi degil evet kuculme var ama eski kiyafetler yine ayni dugmeler ayni sekilde anlayamadim ?
Amaaaan ne zor seymis yaaaa
Selam arkadaslar bu iz muhabbeti konusunda naptınz izler geçti mi ne kdr sürede geçti hangi kremi kullandınz bi yardımcı olur musnz????
En azından kırmızılık geçsin yaaa. Herhangi bi krem kullandınz mı bnm pembeleşmeye başladı izler azalıo gbi düzenli kullanmamama ragmenMaalesef benimde diklestirme yapildi iz gecmedi mayis ayinda ameliyat olmustum izler belli oluyor tamamen gecmez ama azalacak bunu biliyorum
Ben 2. Hftadan snra aldım çok şükür sorun olmadı 9 kiloydu benim oğlanMrb.Ben 35yasinda iki çocuklu bir anneyim,aynı zamanda öğretmenim.Küçük kızım bir yaşında.Ben de meme küçültme ameliyatı olacağım.Yarıyıl tatilinde ,kismetse.Kızımı 15gun sonra kucaklarsam sıkıntı olur mu?10kilo o zamana kadar 11_12olur belliki.Taşımam sıkıntı olur mu?Istanbul da tavsiye edeceginiz dr var mi?
Teşekkürler.Peki dikiş yerlerinde sızıntı falan oldu mu?Ben 2. Hftadan snra aldım çok şükür sorun olmadı 9 kiloydu benim oğlan
Yoo hiç bşi olmadı. Bşileri yapmaya korkarsanız hiç yapamazsnz. Mesele 1 sene kollarını yukarı kaldramayanları duydum ama bn ameliyattan çıktğm gbi kaldrdım. Korkmayın hiç bşiden sdce doktorunuzu dinleyinTeşekkürler.Peki dikiş yerlerinde sızıntı falan oldu mu?
Siz kime ameliyat olmuştunuz acabaTEŞEKKÜR EDERİM :) SİZ DE KOLAY ATLATIRSINIZ İNŞALLAH
En azından kırmızılık geçsin yaaa. Herhangi bi krem kullandınz mı bnm pembeleşmeye başladı izler azalıo gbi düzenli kullanmamama ragmen
Ne zaman ameliyat oldunz. Ben 25 temmuzda oldumBana doktorum izlerim icin Dermatix ultra jel onermisti onu kullandim tabiki suanda da iz var ama gun gectikce sanki bana azaliyormus gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?