- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.921
Evettt bu yun ameliyatin uzerinden tam 2 ay gecti ...
Yaralar kapandi ama benim memeler hala buyuk şaka gibi
Sanki açıp kapatti doktorum .
Gulsem mi aglasam mi bilemiyorum .
Onun icin bulmediginiz olaya atlamayiniz
Devlet yapiyor amaaaan demeyiniz
Arastiriniz
Sonra benin gibi 2. Ameliyati olmak zorunda kalmayiniz
Merhabalar, bende ameliyatı yıllarca düşündüm ölçtüm tarttım veeee oldum iyi ki de olmuşum. Bu konuyu kadınlar kulübünde çok takip ettim ve kendimi buraya borçlu hissettim ben de yazmalıyım yardımcı olmalıyım dedim. Ben 20 temmuz Ankara eğitim araştırma hastanesinde oldum ameliyatımı 2 gece kaldım. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı seve seve olurum bende olmuş arkadaşlardan izler hakkında bilgi almak isterim sevgiler...
Merhaba bende sigara içiyorum ve aralığın altısında ameliyat olucam. Siz kaç tane içiyordunuz günlük ve anesteziden kolay uyanabildinizmi.çok korkuyorummBen de 2 gün önce dikleştirme ve küçültme ameliyatı yaptırdım. 1 gece yatıp taburcu oldum. Bu akşam ben ve iğrenç direnlerim hep dışardaydık :) Ağrı yok denecek kadar az ve kendimi çok iyi hissediyorum. Ama ayaklanıp dışarı çıkmak için erkenci mi davrandım? Bi de sigarasızlık çok zorladı. Bu akşam 1 tane içtim. Ödem ve iz kalmasından çok korkuyorum.
Günde 1 paket içiyordum ve ameliyata çok hızlı karar verdiğim için bırakma zamanım olmadı. Çarşamba doktorum Serdar Öztürk ile görüştüm, cuma sabah ameliyat oldum. Bugün de kontrolüm vardı. Direnler çıktı. Dikişlerim iyi görünüyordu ve hiç morluk yoktu. Umarım böyle iyi gider işler. Çok sarkma vardı bende ama bomba gibi olmuşlar ya. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ameliyattan sonra güzel uyandım. Uyanırken şarkı söylüyormuşum. Doktorum bugün söyledi :) pek ağrım da yok. Şu an dışarda arkadaşlarla takılıyorum. Aynı doktora daha önce de burun estetiği yaptırmıştım. Ama doktorum sakın sigara içme dedi yine. Meme ucunu kaybedebilirmişim! Sigarasızlığa dayanmak için abur cubur aldım bol bol. Hem meme altında hem meme ucunda dikiş var.Merhaba bende sigara içiyorum ve aralığın altısında ameliyat olucam. Siz kaç tane içiyordunuz günlük ve anesteziden kolay uyanabildinizmi.çok korkuyorumm
çok geçmiş olsunn.Vaktin oldukça süreç hakkında tecrübelerini paylaşırmısın.Günde 1 paket içiyordum ve ameliyata çok hızlı karar verdiğim için bırakma zamanım olmadı. Çarşamba doktorum Serdar Öztürk ile görüştüm, cuma sabah ameliyat oldum. Bugün de kontrolüm vardı. Direnler çıktı. Dikişlerim iyi görünüyordu ve hiç morluk yoktu. Umarım böyle iyi gider işler. Çok sarkma vardı bende ama bomba gibi olmuşlar ya. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ameliyattan sonra güzel uyandım. Uyanırken şarkı söylüyormuşum. Doktorum bugün söyledi :) pek ağrım da yok. Şu an dışarda arkadaşlarla takılıyorum. Aynı doktora daha önce de burun estetiği yaptırmıştım. Ama doktorum sakın sigara içme dedi yine. Meme ucunu kaybedebilirmişim! Sigarasızlığa dayanmak için abur cubur aldım bol bol. Hem meme altında hem meme ucunda dikiş var.
Sağol canım. Yarın yine kontrole gideceğim, durumu bildiririm yine. İnş bi aksilik olmaz. Şu anda biri diğerine göre bariz büyük ama büyük olan daha çok ağrıyor ve sıkıştırıyor beni. Sanırım daha çok ödem var. Zaten önceden de daha büyüktü aynı meme.çok geçmiş olsunn.Vaktin oldukça süreç hakkında tecrübelerini paylaşırmısın.
Merhaba 2. aydan sonra bu dediklerinizi daha rahat yaptım diyebilirim çok zorlamamak lazım vucudun sana dur der demişti dr um ilk 1 ay zor sizin ters t mi yoksa lolipop kesi mi benim lolipop altta kesi olmadığı için daha erken kaldırabildim kollarımıMerhaba size bikac soru sorabilirmiyim ben 1 ay oldu ameliyat olali sizin 3 ay olmus sanirim deneyimlerinizden faydlanmak istiyorum.
Saclarinizi yikama tarama isini tam olarak ne zaman kendiniz yardimsiz yaptiniz? Kollarimizi tam kaldirmamiz gerekiyo ya bir muddet.
Cocuklariniz var galiba benimde kizim var onu ne zaman rahatca kucaklayabildiniz
Bide kollarinizi tam olarak ne zaman yukari serbet sekilde kaldirmaya basladiniz.
Tesekkur ederim simdidien
mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün doktora gittim 24 yasındayım bir oglum var devlet hastanesine gittim ama doktor iz kalır ve daha sonra tekrar bebek istediğinde emzirme problemi yasarsın dedi. bende cok kararsız kaldımbide baya kücülme oluyormu ben bıktım artık südyen kenarından taşan memelerden.
Merhaba 2. aydan sonra bu dediklerinizi daha rahat yaptım diyebilirim çok zorlamamak lazım vucudun sana dur der demişti dr um ilk 1 ay zor sizin ters t mi yoksa lolipop kesi mi benim lolipop altta kesi olmadığı için daha erken kaldırabildim kollarımı
Aynı süreçten 22 yaşında ben de geçtim 2. çocuktan sonra oldum ameliyatımı. Ben daha küçük olsun isterdim ama dr lar çok küçültmüyor ama tabiki normal standartlara ulaşılıyor görüntü olarak memnun edicimrb arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün doktora gittim 24 yasındayım bir oglum var devlet hastanesine gittim ama doktor iz kalır ve daha sonra tekrar bebek istediğinde emzirme problemi yasarsın dedi. bende cok kararsız kaldımbide baya kücülme oluyormu ben bıktım artık südyen kenarından taşan memelerden.
sizdemi devlet hastanesinde oldunuz ve dikleşiyormuAynı süreçten 22 yaşında ben de geçtim 2. çocuktan sonra oldum ameliyatımı. Ben daha küçük olsun isterdim ama dr lar çok küçültmüyor ama tabiki normal standartlara ulaşılıyor görüntü olarak memnun edici
Evet devlet hastanesi dikleşti kesinliklesizdemi devlet hastanesinde oldunuz ve dikleşiyormu
kontrole gittinmi şu an nasılsınSağol canım. Yarın yine kontrole gideceğim, durumu bildiririm yine. İnş bi aksilik olmaz. Şu anda biri diğerine göre bariz büyük ama büyük olan daha çok ağrıyor ve sıkıştırıyor beni. Sanırım daha çok ödem var. Zaten önceden de daha büyüktü aynı meme.
9 eylulde ameliyat oldum ve simdi ekim 24 bu sure zarfında ameliyat yerim kapandi . Ilk 10 gun her gun pansuman yapildi . Bunun disinda 15 gun sonra bir kac dikis alindi . Ben o yarihten itibaren dermatix si jel kullaniyorumMerhaba ben ameliyat olali 1 ay oldu fakat alttaki birlesim yerlerim daha kapanmadi kabuk bagladi fakat yaralart gecmedi daha o yuzden bi olay cok ccanimi sikiyo uuzuluyorum. Sizin 2 ay sonra mi kapandi tam kapandi mi artik? Korkuyorum baya kapanmicka diye. Bide oralaara nasil pansuman yaptiniz krem kullaandiniz mi? Simdiden tesekkur ederim
Cok normal hersey gececek merak etmeDoktordan geldim. Şimdilik herşey yolundaymış ama yine banyo izni koparamadım. Pazartesi yine kontrol var. Bu kadar sık çağırması normal mi acaba? Dikişler ne kötü duruyordu yarabbim. Pansuman ve bandaj yaptı yine. Daha 6 gün oldu, zaman geçmiyor.
Nasılsınız ağrın varmı kendini nasıl hissediyorsun.sigara içiyormusun.dikişlerin iyileşiyormu sevgiyle kalGünde 1 paket içiyordum ve ameliyata çok hızlı karar verdiğim için bırakma zamanım olmadı. Çarşamba doktorum Serdar Öztürk ile görüştüm, cuma sabah ameliyat oldum. Bugün de kontrolüm vardı. Direnler çıktı. Dikişlerim iyi görünüyordu ve hiç morluk yoktu. Umarım böyle iyi gider işler. Çok sarkma vardı bende ama bomba gibi olmuşlar ya. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Ameliyattan sonra güzel uyandım. Uyanırken şarkı söylüyormuşum. Doktorum bugün söyledi :) pek ağrım da yok. Şu an dışarda arkadaşlarla takılıyorum. Aynı doktora daha önce de burun estetiği yaptırmıştım. Ama doktorum sakın sigara içme dedi yine. Meme ucunu kaybedebilirmişim! Sigarasızlığa dayanmak için abur cubur aldım bol bol. Hem meme altında hem meme ucunda dikiş var.
Sigara tam gaz devam, kendime engel olamıyorum. Ağrı kalmadı. Hareket kabiliyetim iyi. Dün akşam bandajları çıkarıp banyo yaptım. Göğüsler güzel olmuş ama dikişler sinirimi bozmasın diye bakmamaya çalışıyorum. Sabır sabırNasılsınız ağrın varmı kendini nasıl hissediyorsun.sigara içiyormusun.dikişlerin iyileşiyormu sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?