Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayirli olsun insallh sizin için iyi olur ameliyat surecinizi ve hangi hastanede olduğunuzu bizimle paylaşır misiniz bende olmayı düşünüyorum dr sıkıntım var
Doktorum Op.Dr.Ali Alivey internetten araştırın tüm bilgileri var Tek kelimeyle mükemmel bir hekim hem kişiliği hem de hekimliği çok iyi yalnızca bir gece kaldım drenler ertesi gün çıkarıldı bir kaç gün içerisinde normal hayata dönmeye başladım kendi ihtiyaclarimi görebiliyorum eğer mesafe probleminiz yoksa doktorumla bir görüşün derim pişman olmazsiniz ben araştırdım hastane personeli de onun işinde çok titiz olduğunu soylediler gerçekten de öyle şahsım adına ben çok memnun kaldim

Katılıyorum

Öncelikle hayırlı olsun tekrar ameliyat masrafiniz ne kadar oldu

Öncelikle hayırlı olsun tekrar ameliyat masrafiniz ne kadar oldu
Merhaba ben aslında gecen sene ameliyat olacaktim o zaman o hastanede staj görüyordum ama cesaret edememistim doktorum banapersonel oldugumdan indirim yapmıştı bu sene de yardımcı oldu fiyatı yazmam doğru olmayabilir siz arayın gitmeden eminim ki öyle uçuk bir fiyat olmayacaktır en azından bu sitede bu konu başlığında yazılan fiyatlar gerçekten de çok uçuk öyle söyleyeyim ben size

Bende cok istiyorum sizlerin yorumlari sayesinde cesaret geliyo insallh bende pisman olmam

B
bende bülent tekerekog
İnşallah ama sanmıyorum pişman olacağınızı hekiminizi iyi secin yeterli bence
cok saolun ameliyathanede ben cok üsutuyorum en buyuk sıkintim bu benim ikinci sezeryanda zaturre oldum bi önlem alinirmi acaba corabi varmis ameliyatin diyolar dogrumu bide kac saat suruyo diklestirme

B

bende bülent tekerekog

cok saolun ameliyathanede ben cok üsutuyorum en buyuk sıkintim bu benim ikinci sezeryanda zaturre oldum bi önlem alinirmi acaba corabi varmis ameliyatin diyolar dogrumu bide kac saat suruyo diklestirme
4 saat sanirim üşütme konusunu inanın hiç bilmiyorum ama sizin gibi sorun yaşayanlar varsa bi çaresi vardır diye dusunuyorum çok geçmiş olsun bu arada

4 saat sanirim üşütme konusunu inanın hiç bilmiyorum ama sizin gibi sorun yaşayanlar varsa bi çaresi vardır diye dusunuyorum çok geçmiş olsun bu arada
Cok tesekkur ediyorum dua edin bizede olurmu bu ay emzirmeyi birakip muayeneye gidicem ameliyat gunu alicam insallh emzirmekten sarkti goguslerim cok kotu oldu sadece diklestirmemi sizin yoksa kucultmede oldumu cok uzun sürmus

B

bende bülent tekerekog

Emboli olmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Ameliyathanede üşütürsen kötü çünkü öksürünce dikişlerde açılma olabilir. Yaz aylarında yaptırsan daha mı iyi olur acaba? Ben hasta olmadım. Ankara' da Prof. Dr. Serdar Öztürk'e yaptırdım.

Hayırlısı ile şu ameliyatı bi atlatsam salı günü ameliyat olucam bana dua edin lütfenn. Sen nasılsın Mar_r

Aynen ilk dogumdada usuttum mafoldum oksurukten bu korkuyu yasiyorum suan ah ah
acaba yazinmi yaptirsam haziran sonu gibi emboli nedemek hic bilmiyorum o corabi

Aynen ilk dogumdada usuttum mafoldum oksurukten bu korkuyu yasiyorum suan ah ah

acaba yazinmi yaptirsam haziran sonu gibi emboli nedemek hic bilmiyorum o corabi
Ameliyat uzun sürdüğü için damarda kan pıhtılaşması olmasın diye giydiriyorlarmış. Bana öyle söylediler.

Aaa gercektenmi benim varis var zaten bacagimda belkide o yüzden cogaldi varisim sülük koydurdum gecen hafta resmen kan pihtisi cikti
Bende de varis vardı, sülük tedavisi gittim 3 seans. Ama çok yavaş etki ediyor. 8 ay önce varis ameliyatı oldum. Bir seferde kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…