- 30 Kasım 2016
- 16
- 14
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.961
Doktorum Op.Dr.Ali Alivey internetten araştırın tüm bilgileri var Tek kelimeyle mükemmel bir hekim hem kişiliği hem de hekimliği çok iyi yalnızca bir gece kaldım drenler ertesi gün çıkarıldı bir kaç gün içerisinde normal hayata dönmeye başladım kendi ihtiyaclarimi görebiliyorum eğer mesafe probleminiz yoksa doktorumla bir görüşün derim pişman olmazsiniz ben araştırdım hastane personeli de onun işinde çok titiz olduğunu soylediler gerçekten de öyle şahsım adına ben çok memnun kaldimHayirli olsun insallh sizin için iyi olur ameliyat surecinizi ve hangi hastanede olduğunuzu bizimle paylaşır misiniz bende olmayı düşünüyorum dr sıkıntım var
KatılıyorumBenim göğüsler küçülmedi. Göğüs cebim büyük ve omuzlarım geniş olduğu için küçülemezmiş. Zaten büyük göğüs seviyorum. Benim uzun süreli emzirme yüzünden sarkıktı. Ama dimdik duruyorlar. Bir sürü dikiş olmasına rağmen açıp açıp bakıyorum. Doktorum 1 ay dolmadan göğüslerine bakma, dikişler ve şişlik olduğu için moralin bozulur dedi. Ama kendimi durduramıyorumHiç beklemeyin, korkulacak birşey yok. Bir tane ömrümüz var, istiyorsanız hemen yaptırın.
Öncelikle hayırlı olsun tekrar ameliyat masrafiniz ne kadar olduDoktorum Op.Dr.Ali Alivey internetten araştırın tüm bilgileri var Tek kelimeyle mükemmel bir hekim hem kişiliği hem de hekimliği çok iyi yalnızca bir gece kaldım drenler ertesi gün çıkarıldı bir kaç gün içerisinde normal hayata dönmeye başladım kendi ihtiyaclarimi görebiliyorum eğer mesafe probleminiz yoksa doktorumla bir görüşün derim pişman olmazsiniz ben araştırdım hastane personeli de onun işinde çok titiz olduğunu soylediler gerçekten de öyle şahsım adına ben çok memnun kaldim
Merhaba ben aslında gecen sene ameliyat olacaktim o zaman o hastanede staj görüyordum ama cesaret edememistim doktorum banapersonel oldugumdan indirim yapmıştı bu sene de yardımcı oldu fiyatı yazmam doğru olmayabilir siz arayın gitmeden eminim ki öyle uçuk bir fiyat olmayacaktır en azından bu sitede bu konu başlığında yazılan fiyatlar gerçekten de çok uçuk öyle söyleyeyim ben sizeÖncelikle hayırlı olsun tekrar ameliyat masrafiniz ne kadar oldu
Bende cok istiyorum sizlerin yorumlari sayesinde cesaret geliyo insallh bende pisman olmamDoktorum Op.Dr.Ali Alivey internetten araştırın tüm bilgileri var Tek kelimeyle mükemmel bir hekim hem kişiliği hem de hekimliği çok iyi yalnızca bir gece kaldım drenler ertesi gün çıkarıldı bir kaç gün içerisinde normal hayata dönmeye başladım kendi ihtiyaclarimi görebiliyorum eğer mesafe probleminiz yoksa doktorumla bir görüşün derim pişman olmazsiniz ben araştırdım hastane personeli de onun işinde çok titiz olduğunu soylediler gerçekten de öyle şahsım adına ben çok memnun kaldim
İnşallah ama sanmıyorum pişman olacağınızı hekiminizi iyi secin yeterli benceBende cok istiyorum sizlerin yorumlari sayesinde cesaret geliyo insallh bende pisman olmam
bende bülent tekerekogMerhaba ben aslında gecen sene ameliyat olacaktim o zaman o hastanede staj görüyordum ama cesaret edememistim doktorum banapersonel oldugumdan indirim yapmıştı bu sene de yardımcı oldu fiyatı yazmam doğru olmayabilir siz arayın gitmeden eminim ki öyle uçuk bir fiyat olmayacaktır en azından bu sitede bu konu başlığında yazılan fiyatlar gerçekten de çok uçuk öyle söyleyeyim ben size
cok saolun ameliyathanede ben cok üsutuyorum en buyuk sıkintim bu benim ikinci sezeryanda zaturre oldum bi önlem alinirmi acaba corabi varmis ameliyatin diyolar dogrumu bide kac saat suruyo diklestirmeİnşallah ama sanmıyorum pişman olacağınızı hekiminizi iyi secin yeterli bence
4 saat sanirim üşütme konusunu inanın hiç bilmiyorum ama sizin gibi sorun yaşayanlar varsa bi çaresi vardır diye dusunuyorum çok geçmiş olsun bu aradaB
bende bülent tekerekog
cok saolun ameliyathanede ben cok üsutuyorum en buyuk sıkintim bu benim ikinci sezeryanda zaturre oldum bi önlem alinirmi acaba corabi varmis ameliyatin diyolar dogrumu bide kac saat suruyo diklestirme
Cok tesekkur ediyorum dua edin bizede olurmu bu ay emzirmeyi birakip muayeneye gidicem ameliyat gunu alicam insallh emzirmekten sarkti goguslerim cok kotu oldu sadece diklestirmemi sizin yoksa kucultmede oldumu cok uzun sürmus4 saat sanirim üşütme konusunu inanın hiç bilmiyorum ama sizin gibi sorun yaşayanlar varsa bi çaresi vardır diye dusunuyorum çok geçmiş olsun bu arada
İnşallah Allah yardımcınız olsun her ikisi de yapıldı canımCok tesekkur ediyorum dua edin bizede olurmu bu ay emzirmeyi birakip muayeneye gidicem ameliyat gunu alicam insallh emzirmekten sarkti goguslerim cok kotu oldu sadece diklestirmemi sizin yoksa kucultmede oldumu cok uzun sürmus
Canım mesafe problemin yoksa Op.Dr.Ali ALİYEVi araştır ben çok memnun kaldım hem Hekimliği hem hastaya yaklaşımı mükemmelOak ayında goğüs küçültme ameliyatı olaağım.Dr konusunda kararsızım.Kimleri önerirsiniz
Emboli olmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Ameliyathanede üşütürsen kötü çünkü öksürünce dikişlerde açılma olabilir. Yaz aylarında yaptırsan daha mı iyi olur acaba? Ben hasta olmadım. Ankara' da Prof. Dr. Serdar Öztürk'e yaptırdım.B
bende bülent tekerekog
cok saolun ameliyathanede ben cok üsutuyorum en buyuk sıkintim bu benim ikinci sezeryanda zaturre oldum bi önlem alinirmi acaba corabi varmis ameliyatin diyolar dogrumu bide kac saat suruyo diklestirme
Hayırlısı ile şu ameliyatı bi atlatsam salı günü ameliyat olucam bana dua edin lütfenn. Sen nasılsın Mar_rEmboli olmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Ameliyathanede üşütürsen kötü çünkü öksürünce dikişlerde açılma olabilir. Yaz aylarında yaptırsan daha mı iyi olur acaba? Ben hasta olmadım. Ankara' da Prof. Dr. Serdar Öztürk'e yaptırdım.
Aynen ilk dogumdada usuttum mafoldum oksurukten bu korkuyu yasiyorum suan ah ahEmboli olmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Ameliyathanede üşütürsen kötü çünkü öksürünce dikişlerde açılma olabilir. Yaz aylarında yaptırsan daha mı iyi olur acaba? Ben hasta olmadım. Ankara' da Prof. Dr. Serdar Öztürk'e yaptırdım.
acaba yazinmi yaptirsam haziran sonu gibi emboli nedemek hic bilmiyorum o corabiEmboli olmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Ameliyathanede üşütürsen kötü çünkü öksürünce dikişlerde açılma olabilir. Yaz aylarında yaptırsan daha mı iyi olur acaba? Ben hasta olmadım. Ankara' da Prof. Dr. Serdar Öztürk'e yaptırdım.
Ameliyat uzun sürdüğü için damarda kan pıhtılaşması olmasın diye giydiriyorlarmış. Bana öyle söylediler.Aynen ilk dogumdada usuttum mafoldum oksurukten bu korkuyu yasiyorum suan ah ah
acaba yazinmi yaptirsam haziran sonu gibi emboli nedemek hic bilmiyorum o corabi
Canım iyiyim. Bi sorun yok allaha şükür. 1 ayın dolmasını bekliyorum. Masaj ve kreme başlayacam dikişler için.Hayırlısı ile şu ameliyatı bi atlatsam salı günü ameliyat olucam bana dua edin lütfenn. Sen nasılsın Mar_r
Aaa gercektenmi benim varis var zaten bacagimda belkide o yüzden cogaldi varisim sülük koydurdum gecen hafta resmen kan pihtisi ciktiAmeliyat uzun sürdüğü için damarda kan pıhtılaşması olmasın diye giydiriyorlarmış. Bana öyle söylediler.
Bende de varis vardı, sülük tedavisi gittim 3 seans. Ama çok yavaş etki ediyor. 8 ay önce varis ameliyatı oldum. Bir seferde kurtuldumAaa gercektenmi benim varis var zaten bacagimda belkide o yüzden cogaldi varisim sülük koydurdum gecen hafta resmen kan pihtisi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?