Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İki gün öncesinr kadar göğüslerin içinden fısır fısır ses grliyordu korktum. Doktor aldırma, ameliyat sırasında hava girmiştir çıkar dedi. 2 gündür ses kesildi. Sanırım gerçekten havaydı. Dimdik duruyorlar ama

Sevindim senin adına umarım herşey daha iyi olur. Sekiz gün kaldı benim ameliyatıma da.

merhaba kızlar. bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum. yaklasık iki yıldır forumu takipteyim. kızım 1,5 yasında su an. sadece 6 ay emzirebildim. göğüs ölçüm 85D. eşim burun sorunundan dolayı plastik cerrahiye gitmişti. devlet hastanesine. bende doktora sordum. 90 D ölçüm cok rahatsızım ağrılaırm var dedim. doktor üniversite hastanesine gidip rapor alırsam ücretsiz olarak yapabileceğini söyledi. 165 boyunda ve 60 kiloyum. vucuduma göre cok iri görünüyor görüntü olrakda. sizce raporu alabilir miyim. alamazsam devlet hastanesinde bu ameliyat ne kadara mal olur. ve son en önemli sorum. kamuda calısıyorum. işime ne kadar sürede dönebilirim.? cevaplar için şimdiden teşekür ederim

Ben özel hastanede yaptırdım. O yüzden sorularınızı cevaplayamam ama ameliyat olalı yarın 10 gün dolmuş olacak. Yarın çalışmaya başlıyorum ben.

Merhaba kisaca ozetlemek gerekirse rapor kriterleri cok fsrkli bu isin icinde biri olarak ben alamadim . Hastaneden hastaneye de fiyat degisiyor . Ben 2700 tl hastaneye 300 tl de medikale verdim . Toplamda 3000 tl ye maloldu . Bunun disinda 10 gun pansumana gittim özel hastaneye malum devlet hastanelerindeki durum belli . Doktorunuzu cok iyi arastirin derim ben . Ben ameliyat olali 3 ay oldu goguslerim hic te hayal ettigim gibi olmadi . Buyuk kaldilar 85 dd idim c ye indim.ancak o da beni tatmin etmedi . Cok iyi konusun doktorunuzla . Bunun disinda millet 1 haftada ayaga kalktim diyor brn 2 hafta hic kipirdayamadim . Toplamda 4 hafta rapor kullanmak zorunda kaldim .dedigim gibi kuafor degil bu cerrahi islem . Beklentilerinizi doktorunuz ile konusun . Bedeninizde geri dönüşümsüz hatalar birakabilir mesela ben 2. Ameliyati olmak zorundayim cunku ne buyuklugu istedigim gibi bede sekli . O yuzeen dikkat !!!!

Ay bu mesajını okuyunca tüylerim ürperdi. Benim doktor sakın sigara içme, meme ucunu kaybedersin! demişti. Ben de herşey yolunda gidince sigara içmeye başlamıştım. Doktor abartıyor demiştim. Korkmaya başladım. Şimdi mutfaktaki paketi alıp çöpe atıyorum. İyi ki yazmışsın bu mesajını, sağol canım.

9 eylulde ameliyat oldum ve simdi ekim 24 bu sure zarfında ameliyat yerim kapandi . Ilk 10 gun her gun pansuman yapildi . Bunun disinda 15 gun sonra bir kac dikis alindi . Ben o yarihten itibaren dermatix si jel kullaniyorum

Tesekkur ederim cevabiniz icin. 40 oldu suan ameliyat olali bugun. Hala bikac birlesim yerinde ozellikle kabuklanma var tam gecmedi ordaki yaralarim bide dikis reaksionu olmusum bikac dikisim acilinca oralari acik kaldi.insallah bir an once kapanir benimkilerde. Moralim bozuluyo bazen kapanmicak diye uzuluyorum

Mar-r nasılsın sigaraya devammı dikişlerin nasıl

Mar-r nasılsın sigaraya devammı dikişlerin nasıl
Canım iyiyim. İşe güce asıldım. Pazartesi gittim kontrole. Herşey yolunda. "Sigara içenlerde meme ucu çürüyormuş, çok korkuyorum" dedim doktora, güldü. "Çürüse şimdiye kadar çürürdü, 10 gün oldu ameliyat olalı" dedi ve içim rahatladı. Meme uçlarımı hissediyorum zaten. 2 hafta sonra bi daha gidecem, sütyen, masaj ve krem bilgilendirmesi yapacak. Sigarasızlığa bi hafta daha dayansan iyi olur dedi. Kaşınma başlamıştı, doktor bunun iyi olduğunu ve dikişlerin iyileşmeye başladığını gösterdiğini söyledi. Başka sıkıntı yok anlayacağın.

Ayyy sevindim
Ayy sevindim inan.bende sigara içiyorum haftaya salı ameliyat olucam.azaltmaya başldım şimdilik umarım ameliyattan sonrada içmem allah dirayet verir inşallah. Çoookk geçmiş olsun

kızlar iyi akşamlar ben izmir yeşilyurt hastanesinde olucam amaliyatı izmirde olan varsa hangi hastane daha iyi. birde devlet hastanesi ücretsiz oluyor değilmi doktorum herhangi bir ücretten bahsetmedi

Ayyy sevindim

Ayy sevindim inan.bende sigara içiyorum haftaya salı ameliyat olucam.azaltmaya başldım şimdilik umarım ameliyattan sonrada içmem allah dirayet verir inşallah. Çoookk geçmiş olsun
Sen bana bakma ama. Yine de sigara içme. Bakarsın 2 gün sonra bende de iltihaplanma falan olur. Belli olmaz. Az içiyorum o yüzden

Geçmiş olsun ameliyati nerede oldunuz dr çok önemli

Güle güle kullanin ameliyati hangi hastanede oldunuz benim dr sıkıntım var yoksa bugün deseler olurum iyi uygun dr bulsam şehir dışına bile çıkmayı göze aldim

Güle güle kullanin ameliyati hangi hastanede oldunuz benim dr sıkıntım var yoksa bugün deseler olurum iyi uygun dr bulsam şehir dışına bile çıkmayı göze aldim
Ben Koru Hastanesi' nde oldum. Bayağı ücret ödedim. Beklemek istemedim.

Merhabalar ben de ameliyat olalı çok kısa bir süre oldu bende yıllardır çok kararsizdim ama boşuna bunca yıl bu kadar acı cekmisim kamburum çıkmaya başladı ve nerdeyse belirgin duruyordu ameliyat sonrası uzerimden büyük bir yük kalkti çok rahatladim sargilarim henüz duruyor ama küçültme değil de sanki eski goguslerim alınmış yerine iki tane yusyuvarlak küçük top koyulmuş harika görünüyorlar hem çok yuvarlak hem de çok dik ben bu halimden bile çok memnunum zaman gectikce cok daha mutlu olacagimdan eminim size tavsiyem ameliyat olmak isteyipte kararsiz kalan arkadaşlar kendinize boşuna acı cektirmeyin doktorunuzu iyi secin bu çok önemli pisman olamamak için doktorunuzu iyi secin ve sizde benim gibi mutlu olun ve kendinize olan guveniniz artsin

Hayirli olsun insallh sizin için iyi olur ameliyat surecinizi ve hangi hastanede olduğunuzu bizimle paylaşır misiniz bende olmayı düşünüyorum dr sıkıntım var

Benim göğüsler küçülmedi. Göğüs cebim büyük ve omuzlarım geniş olduğu için küçülemezmiş. Zaten büyük göğüs seviyorum. Benim uzun süreli emzirme yüzünden sarkıktı. Ama dimdik duruyorlar. Bir sürü dikiş olmasına rağmen açıp açıp bakıyorum. Doktorum 1 ay dolmadan göğüslerine bakma, dikişler ve şişlik olduğu için moralin bozulur dedi. Ama kendimi durduramıyorum Hiç beklemeyin, korkulacak birşey yok. Bir tane ömrümüz var, istiyorsanız hemen yaptırın.

Ben de bu dr ayarlasam kosa kosa gidecem ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…