Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Daha anlatmadı. Haftaya gidince anlatacak. Nasıl sütyen takmam gerektiğini de söyleyecek

Bende de varis vardı, sülük tedavisi gittim 3 seans. Ama çok yavaş etki ediyor. 8 ay önce varis ameliyatı oldum. Bir seferde kurtuldum
Ameliyati iy deyil dediler bende istiyodum olmak bi işe yaramiyomus yine cikiyomus dediler vazgectim ameliyati kolaymi acaba gögus estetiyinden sonra bide onumu olsam

Ameliyati iy deyil dediler bende istiyodum olmak bi işe yaramiyomus yine cikiyomus dediler vazgectim ameliyati kolaymi acaba gögus estetiyinden sonra bide onumu olsam
Şimdilik bi sıkıntı yok, tekrarlamadı. 1 gece kaldım, ertesi gün yürüyerek çıktım hastaneden. Bünyeye bağlı tabii. Sülük için çok gelip gitmem gerekiyordu. Bir de her seanstan sonra evde pansuman yapıyordum. Oğlum görünce morali bozuluyordu. Bıraktım o yüzden

Ameliyat kac saat suruyo zormu

ben bugün devlet hastanesine gittim orada sordu bana doktor ağrın oluyomu filan diye ayhan sönmez bu arada doktor. çok iyi yaklaşımı var çok güler yüzlü bana gün verdi allah nasip ederse 28 aralıkta olucam . bana500 gramdan fazla alınması gerekecek şeklde büyüklük varsa devlet karşılıyo dedi. benimki uygunmuş sadece özel sütyen için paravericem 350 lira . korkulcak bişey yok zaten sarkmaların var olman lazım hem sağlık hem estetik açıdan dedi. ufak tefek izler olucakzamanla geçecek kremler filan önericem .yanlız meme ucunda hissiyat kaybı olabilir . hiç emziremezsi n diyemem ama bunu da bilerek ameliyata gir dedi. onun harici her ameliyatta olduğu şekilde enfeksiyondurnarkozdur risk olur tabi başıma gelmedi dedi ben kararımı verdim. bitince detaylı yazarım

Geçmiş olsun öncelikle ve hakkında hayırlısı olsun.İnşallah süreci en rahat şekilde atlatırsın.
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat eğitim ve araştırma yada üniversite hastanelerinde raporla ücretsiz oluyor diye biliyordum.Devlet hastanelerinde de öyle miydi? Hangi ildesiniz bu arada?

benden rapor flan istemedi ameliyattan 2 gün önce hazırlık için gel dedi . tathliller yapılıcak 500 gram üzerine devlet karşılıyor seninkini karşılıyor sütyen için 350 tl dışında ücret ödemeyeceksin dedi. ordu dayım buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…