Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar günaydın. Bir şey merak ediyorum. Özelde olanlar bir gece yatıp çıkıyor devlette 5 gün bile yatabiliyorsun. Özelde diren takılmıyor mu? Anlamadım

Evet canım kesinlikle bakalım eğer o da olmazsa pes etmeyeceğim

Ben anne olmayı düşünmüyorum olsamda emzirmek şart değil bende hiç emmeden büyüdüm herhangi hiç bir sorunda yaşamadım insan önce kendini düşünmeli çocugunun olcağının bile garantisi yokken olmayan bir şey üzerinden hayatımı harcayamam tabi ki bu benim fikrim cnım en küçük olması için her şeyi alabilirler çocuk emzirmek fikri bana ters yani kendimi kötü hissederim

Merhabalar Dr.SadullahKarun yaptı ameliyatımi 10.500TL.büyük D kap ve sarkıkti gögüslerim yan taraflarda yag birikmesi vardı oralarada liposaksin onerdi doktorum.Ben bir ölçü belirtmedim şimdi şişlik var ama sanırım B kap oldu.Ameliyatim liposaksinla beraber 4 saat surdu.Eriyen dikis oldugu icin pansuman sorunum yok uzerlerinde kucuk bantlar var. 3. gunde duş alip kucuk bantlarin uzerindeki buyuk bantlari cikardim.Hic agrim sizim olmadi 1 gece hastanede kaldiktan donra direnler cikartilip taburcu oldum.Kol hareketlerimde hic kisitlamam olmadi.Yani hareket ederken acimiyor doktor yan yatabilirsin dedi.Büyük bir ameliyat ama sıkintısi ilk üç gün oda anestesi insanı sarsıyor. Ozel bir sutyen onermedi omuzdan kaldirabilecek bir sıkı sutyen takabilirsin dedi.Doktorum çok profesyonel ve bu ameliyat konusunda çok tecrubeli sorun yasanmamasi acisindan tavsiye ederim.

Merhabalar ben 11 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum.Deneyimler benim için çok önemliydi ama ciddi detaylı bir paylaşim bulamamiştim.Kendim olunca olmak isteyenleri bilgilendirmek istedim
Banada yardimci olurmu sunuza ben silikonları cikartmak istiyorum ve toparlatirayimi diklestirmek nasil olur nasil durur..Gögsümde cok iz olurmu çünkü Bikini giyiyorum.orta halde bir elma büyüklügünde olsa hic Problem olmaz ...

Ben kücültme ameliyatı oldumVe ters T şeklinde bir izim var. Sizin ameliyatiniz farkli ve benim kadar iz olacağini sanmiyorum.Benim doktorum Sadullah Karun gorusmenizi tavsiye ederim.

Kartal lutfu kirdarda yapiyirlarmis bebayin 16 si icin randevu aldim ins hakimizda hayirlisi olur
Selam ben bahçelievler devlette de gittim fiyat 3 bine düştü yapmıyorlar ben anlamıyor büyük olanda dd cup takıyor bende dd cup takıyorjm adam bana (tabi bu doktor ilk gittiğim doktora göre daha ilgiliydi en azından uzaktan bakıp karar vermedi) eğitim ve ünibersite hastaneleri gez dedi de eşim buna müsade etmiyor ;( bütün doktorları gezecekmiyim yani bakalım silivri devlete gideceğim gezeceğim ama yapcak bişi yok aslında 3 bin bişi değil ama baktığın zaman binlerce lira sigorta primi kesiliyor bizlerden neden vereyimki yani keyfi bi durumda değil istediğim bakalım olmadı kartalı da denerim

Selam ben bahçelievler devlette de gittim fiyat 3 bine düştü
liposakşın dılında sadece küçültme için fiyatı öğrenmiş miydiniz bir de işe dönüş için vesaire doktor ne zaman ağır hareketler yspabileceğinizi söyledi doktorunuz hangi hastanede gerçekleştirdi ameliyatınızı

Çapa Medilife de oldum. Anestezi benim için çok önemliydi çünkü 4 saat sürdü ameliyatım ve doktorum o hastanenin anestesiyle çok çalışması olduğunu iyi olduklarini söyledi Aslında memenin büyüklüğüne ve sarkıklıgına göre fiyat belirliyor liposaksin sanırım 2.500 TL ben daha uygun yapan doktorlarla görüştüm ama Sadullah bey çok tecrübeli ve işinde çok başarılı araştırdım. Benim iki arkadaşım kucultme ve büyütme yaptırmıştı kendisine çok memnun kalmışlardı.Iyilesme süreci için masa başı işi için 3 gün sonra çalışabilir insan zaten 3 gün sonra dusta alabiliyorsun.Benim kol hareketlerimde hiç kısıtlama hareket ederken acıma olmadı ben zorlanıyorum ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum.Ama doktorumun herhangi bir uyarısı olmadı, Diğer arkadaşlarım 2 gün sonra ise gitmisler

Çok teşekkür ederim fiyatlar beni biraz ürkütüyordu bende liposakşın gerekmeyecektir o yüzden sordum çok aydınlattınız beni çok sağolun

Kizlar bisey yazin lutfen koltuk altimdaki dikiste buzusme var bunun icin ikinci amaliyati olani duydum oyle bisey oluyomu yoksa normalmi acaba

merhaba yazışmanın başını takip edemedim ama çok merak ettim hangi hastane hangi doktor sizin ameliyat olduğunuz tek kişilik odada mı kaldınız?

Selam kızlar internette baya araştırma yapıyorum biliyorsunuz bizim ülkemizde ameliyat öncesi sonrası görseller yasak bir kaç tane görsel paylaşmak istiyorum olmak isteyenlere de motive olur inşallah allah herkesin kalbinde ki isteklerini yaşatsın

Eklentiler

• IMG_2514.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_2484.webp
    13 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_2487.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_2509.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_2570.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 129

kizlar bugun muayeneye gittim bayan dr oldugu icin hic cekinmedim hemsire arkadasimda geldi benimle ikimizde istiyoruz. bana dediki bence cok buyuk degil ama sarkmis istersen azicik kucultur ve diklestirirm izlerin olacak simdiden soyleyim dedi ben cok heycanladim 4 yil gebe kalinmamasini tavsiye ediyorum dedi devlet hastanesi olduğu ücrette yok yarina kadar netlestirip hocadan gun alacagim benim gogus olcum 104 nasil cok buyuk degil fedi şaşırdım cok fena gogusler var bu ölçü icin silikon taktiran var dedi yarina kadar karar vermem lazm acil fikirlerinize ihtiyacım var

merhaba 104 dediğin göğsünün üstünden yaptığın ölçümse bencede büyük değil. çünkü benim 124.

Merhaba 104 plan sizin gögus cevreniz olcunuz dwgildir. Alice a cup b cup c d dd f .. Oral gidendir ameliyat oldugunuzda 104 olan gogus cafes service olcunuz de degisiklik olmaz olamaz

Merhaba 104 plan sizin gögus cevreniz olcunuz dwgildir. Alice a cup b cup c d dd f .. Oral gidendir ameliyat oldugunuzda 104 olan gogus cafes service olcunuz de degisiklik olmaz olamaz
yanlış anlamadımsa burcu1303 ün 104 dediği göğüs kafesi değil de göğüs üstünün çevre ölçüsü yani kup ölçüsü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…