- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.901
kaprihh nerelerdesin nasılsın3 kilo meme dokusu aldı doktor aynı zamanda dikleştirme yaptı çok güzel seksi oldular ama iyileşmesi kaldı :)
gogus olcum d cup ama boydan boya gogus ortasindan olcum yapılınca olçu 104 sanirm bu gogus cevresi oluyorMerhaba 104 plan sizin gögus cevreniz olcunuz dwgildir. Alice a cup b cup c d dd f .. Oral gidendir ameliyat oldugunuzda 104 olan gogus cafes service olcunuz de degisiklik olmaz olamaz
evet cup olcum dyanlış anlamadımsa burcu1303 ün 104 dediği göğüs kafesi değil de göğüs üstünün çevre ölçüsü yani kup ölçüsü sanırım
Merhaba siz nerde ameliyat olacksınız devlettemi?20 gün sonra ameliyat olacağım ama kaç beden olsun hala karar veremedim şuan 80 d kullanıyorum a cup çokmu küçük 60 kilo 1.55 boy dayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
Öncelikle çok geçmiş oldun. Soru olmaz mı hiç Bedeniniz kaçtan kaça düştü özelde mi oldunuz doktor kim ne kadar ödediniz kaç saat sürdü çıkış ne zaman olacak anesteziden nasıl uyandınızKızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
Bir hafta once oldum benselam yakın zamanda ameliyat olan var mı acaba?
Gecmis olsun canim ins cabucak atlatirsin.Kızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
Dikişlerdeki büzüşme düzeldi mi nasılsınız şimdiBir hafta once oldum ben
Sol gogsumde koltuk altimda hala var buzusme cok kafaya takiyorum pazartesi kontrolm var bakalim doktoruma sorucamDikişlerdeki büzüşme düzeldi mi nasılsınız şimdi
Selam doktorum da küçük dedi ama ergenliğimden beri göğüsten çok çektim çok az olsun istiyorum a cup normal sütyenlerde kaç oluyor acaba ben 80 olsun istiyorum. Benimde mart 13 bugun gün aldım çok heyecanlıyım. Medikal park ta olacağım siz nerde.bende bir ay sonra olmayı planlıyorum doktorunuz boy ve kilonuza göre belirliyor bende d cub kullanıyorm b cub olarak düşünüoy doktorum 2 beden oluyormuş genelde küçültmeler a cub biraz küçük olabilir size
Medical parkta olacağım ankara siz oldunuz mu olacakmısınız.Merhaba siz nerde ameliyat olacksınız devlettemi?
Geçmiş olsun darısı bizeKızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?