Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım aklına ne takılırsa sorabilirsin hiç çekinme tabi insan merak ediyor ilk kez ve bir kez olacak bir şey olunca fikir almak lazım o yüzden hiç çekinme sor ister burdan ister özelden sor cvp veririm
özelden mesajını da aldım. teşekkür ederim
Canım senin ters t mi oldu ameliyatın.doktorum ters t yapacağını söyledi.süt kanalları içinse çocuk düşünmediğimi söyledim hatta o kadar bıkkınımki dedim süt kanallarının tamamınıda alabilirsiniz dedim.

Kızlar selam bugun eski doktorum serhat tuncerden randevu aldım meme küçültme için umarım o güzel ve istediğim şeyleri söyler bir sitede okudum doktor sizin istediğiniz kadar küçültmem vs diyorsa o yeteneksiz olduğu ve yapamayacağı içindir diyordu burda ki kızlarda sağolsun çok moralimi düzelttiniz 21 şubat gününe randevu aldım bakalım umutluyum ondan

bizede haber ver olur mu merak ettim bende ama eminim yaparım diyecek zaten demezse bilgisinden şüphe duyarım.ayrıca bende yetenek konusunda o siteye katılıyorum adamlar kalkmış yüznakli yapıyor ,memeyi 2 beden daha küçültememekten bahsetmek tuhaf

küçült ama süt bezlerimin hepsini alsın diye düşünme lütfen ben 32 yaşında bir anneyim ve kızımı emzirirken duyduğum hazzı anlatamam sonra gerçekten daha önceki doktorunun dediği gibi pişman olabilirsin bu doktorun diyecekleri için de öyle karar ver lütfen

Canım merhaba sana özelden mesaj attım bakar mısın

Merhabalar ben 11 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum.Deneyimler benim için çok önemliydi ama ciddi detaylı bir paylaşim bulamamiştim.Kendim olunca olmak isteyenleri bilgilendirmek istedim

Tabi tabi ters t hatta alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var ben bu kadar uzun dikiş olacağını düşünüyordum şok oldum hatta ama bugün 11 gün oldu baya baya düzelmiş güzel gelmeye başladı gözüme dikişlerim :)

Merhabalar ben 11 gün önce ameliyat oldum.İstanbuldayim bende olmadan once cok arastirmistim.Özelde oldum.Bir alternatif bulmadiysaniz size yardimci olmak adina paylasabilirim.

İyi doktor bulun hiç korkmayın insan dünyaya yeni gelmiş gibi oluyor çok şükür Allah a sonunda oldum amaliyat kurtuldum.rabbim kötü dert vermesin bu kolay oldu bitti

Kızlar benim göğüsler 100 d cup du çok ağırdı karnıma geliyordu.simdi 90 b cup şiş hali bu . Zamanla 85 b cup olacak:))

Kızlar biri bana yardımcı olabilir mı ben her zaman bu sayfaya girdiğimde yeni şifre alıyorum bıktım artık ya nasıl düzelir bu

Amaliyat olan arkadaslar pansumani kac gun yaptiniz benim krem bitmek uzere bir hafta oldu amaliyat olali iki gunde bir pansuman yap dedi doktor ama nekadar yapcam soylemedi bende unuttum sormayi kremde bitmek uzere alip kontrole gidene kadar devam etsemmi

Merhabalar ben 11 gün önce ameliyat oldum.İstanbuldayim bende olmadan once cok arastirmistim.Özelde oldum.Bir alternatif bulmadiysaniz size yardimci olmak adina paylasabilirim.
Öncelikle geçmiş olsun nerede ve kaça oldunuz doktorunuzun adı neydi kaç bedenden kaç bedene düştünüz yazar mısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…