- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.861
Teşekkürler. Ben sgk için hiç başvurmadım direkt kendim yaptırmak fikrindeydim zaten ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesi ankara da yaptırdımSiz nerde oldunuz sgk karşıladı mı güle güle kullanım
özelden mesajını da aldım. teşekkür ederimCanım aklına ne takılırsa sorabilirsin hiç çekinme tabi insan merak ediyor ilk kez ve bir kez olacak bir şey olunca fikir almak lazım o yüzden hiç çekinme sor ister burdan ister özelden sor cvp veririm
Canım senin ters t mi oldu ameliyatın.doktorum ters t yapacağını söyledi.süt kanalları içinse çocuk düşünmediğimi söyledim hatta o kadar bıkkınımki dedim süt kanallarının tamamınıda alabilirsiniz dedim.Arkadaşlar ben 2 Şubat ta amaliyat oldum 5gun hastanede yattım.esim sağ olsun bana baktı.5 gün drenlerim çıktı.2.gun ayağa kalktım sigara konusuna gelince içmeye devam ettim çok şükür bi sorun olmadı ve her iki göğüs ten 3 kilo almış doktor öyle dedi.goguslerim hala şiş şu anda 90 beden şişlik inerse 85 falan olacak.bana küçük geliyor tabi alıştım yillardir büyük göğüsler le yaşamaya şimdi bana tuhaf geliyor.amaliyatim 5 saat sürmüş tabi benim dünyadan haberim yok öyle çok büyük çekilmez acim olmadı sadece birinin elimden ve belimden destek vermesi lazım di kalkmak için oda eşim Allah bin kez razı olsun o çok yardım etti beni hiç yanlız bırakmadı bi kaç gündür evdeyim öyle işte
Ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim ben de düşünüyorum çünküTeşekkürler. Ben sgk için hiç başvurmadım direkt kendim yaptırmak fikrindeydim zaten ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesi ankara da yaptırdım
Toplamda 2000 lirayı buldu 1500 ameliyat +muayene parası + sütyen vs toplam 2000 diyebilirizNe kadara mal oldu öğrenebilir miyim ben de düşünüyorum çünkü
Teşekkür ederimToplamda 2000 lirayı buldu 1500 ameliyat +muayene parası + sütyen vs toplam 2000 diyebiliriz
Rica ederimTeşekkür ederim
bizede haber ver olur mu merak ettim bende ama eminim yaparım diyecek zaten demezse bilgisinden şüphe duyarım.ayrıca bende yetenek konusunda o siteye katılıyorum adamlar kalkmış yüznakli yapıyor ,memeyi 2 beden daha küçültememekten bahsetmek tuhafKızlar selam bugun eski doktorum serhat tuncerden randevu aldım meme küçültme için umarım o güzel ve istediğim şeyleri söyler bir sitede okudum doktor sizin istediğiniz kadar küçültmem vs diyorsa o yeteneksiz olduğu ve yapamayacağı içindir diyordu burda ki kızlarda sağolsun çok moralimi düzelttiniz 21 şubat gününe randevu aldım bakalım umutluyum ondan
Kızlar selam bugun eski doktorum serhat tuncerden randevu aldım meme küçültme için umarım o güzel ve istediğim şeyleri söyler bir sitede okudum doktor sizin istediğiniz kadar küçültmem vs diyorsa o yeteneksiz olduğu ve yapamayacağı içindir diyordu burda ki kızlarda sağolsun çok moralimi düzelttiniz 21 şubat gününe randevu aldım bakalım umutluyum ondan
küçült ama süt bezlerimin hepsini alsın diye düşünme lütfen ben 32 yaşında bir anneyim ve kızımı emzirirken duyduğum hazzı anlatamam sonra gerçekten daha önceki doktorunun dediği gibi pişman olabilirsin bu doktorun diyecekleri için de öyle karar ver lütfenKızlar selam bugun eski doktorum serhat tuncerden randevu aldım meme küçültme için umarım o güzel ve istediğim şeyleri söyler bir sitede okudum doktor sizin istediğiniz kadar küçültmem vs diyorsa o yeteneksiz olduğu ve yapamayacağı içindir diyordu burda ki kızlarda sağolsun çok moralimi düzelttiniz 21 şubat gününe randevu aldım bakalım umutluyum ondan
Canım merhaba sana özelden mesaj attım bakar mısınBen Süleyman Demirel üniversitesi ne gittim fiş aldım sıram geldi içeri girdim doktor dedi şikayet iniz ne dedim hocam göğüslerim çok büyük tasiyamiyorum dedim amaliyat olmak istiyorum fakat maddi durumum iyi değil dedim hoca da muayene etmem lazım dedi üstümü çıkarttım hoca uzaktan baktı evet çok büyük dedi yakına geldi eli ile kaldırdı çok ağır dedi.sonra döndü dedi niye hiç südyen izin yok aski izin yok dedi.dedim hocam ben artık südyen kullanmıyorum çünkü tasiyamiyorum boyun ağrılarım çok oluyor ve omuzlarım iz oluyor göğüslerim bitişik oluyor koku ve yara pişik yapıyor dedim.anladim dedi git göğüs ultrason ve memografi çekil gel gün verecem dedi ben tabi şok oldum.gittim 1 hafta içinde çekildim sonuçları götürdüm hoca dedi 1 ay sonra amaliyat günün 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi ben şok ben iptal inanın mutluluktan ölüyordummm .. Sonra dedim peki hocam ücretsiz olacam demi raporla olacam demi dedim evet dedi sadece sporcu sütyeni masrafın olacak dedi ve o gün geldi çattı 1 Şubat anestezi testi yapıldı anestezi doktoru onay verdi amaliyatima .2 Şubat amaliyat günü sabah 8 de geldiler odada damar yolu açtılar sonra sedye ile amaliyathanrye götürduler orda doktorun çizim yaptı sonra sedyeye uzan dedi uzandım damar yolundan 2 iğne vurdular sonra bir gözümü açtım odadayim 5 saat sürmüş amaliyat.ve 3 kilo almış doktor her iki göğüs ten 3 kilo almış.sonra ilk 2 gün zordu gerisi çok kolay oldu eşim destek oldu yanımda eşim kaldı 5gun hastanede yattım 5.gun drenlerim çıktı sonra taburcu oldum öyle işte
Tabi tabi ters t hatta alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var ben bu kadar uzun dikiş olacağını düşünüyordum şok oldum hatta ama bugün 11 gün oldu baya baya düzelmiş güzel gelmeye başladı gözüme dikişlerim :)özelden mesajını da aldım. teşekkür ederim
Canım senin ters t mi oldu ameliyatın.doktorum ters t yapacağını söyledi.süt kanalları içinse çocuk düşünmediğimi söyledim hatta o kadar bıkkınımki dedim süt kanallarının tamamınıda alabilirsiniz dedim.
Evet aynen öle şarlatandı yani doğru sölüyorsunuz sırtım ağrıo diyorum her sırt ağrısı ondan olmaz diyo tabi kendi taşımıo ki? Kaldı ki bunun yarattığı psikolojik sorunlarla hiç ilgilenmedi bile estetiğe giriyormuş bende girsem en az 1 kilo alınır başka doktora gideyim istanbulda var mı tavsiyede bulunacak birileri lütfen
Öncelikle geçmiş olsun nerede ve kaça oldunuz doktorunuzun adı neydi kaç bedenden kaç bedene düştünüz yazar mısınız lütfenMerhabalar ben 11 gün önce ameliyat oldum.İstanbuldayim bende olmadan once cok arastirmistim.Özelde oldum.Bir alternatif bulmadiysaniz size yardimci olmak adina paylasabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?