- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.841
İyiyim cok sukur oglum kucagima gelmek istiyo hep gogsumde uyuyordu bende dizime oturtuyorum ayagimda salliyorum oyle avunuyor agri sizim yok denecek kadar az. Kol hareketlerim daha rahatladi. Dun ufak bi kaza gecirdim oglum resmen kafa atti gogsume ve aksama kadar agrisini cektim mutlaka dikkat gerektiriyor biraz daha sabir ediyorum. Senin yatis ne zamnnrdgl nasılsın canım? Evdeki süreç nasıl gidiyor ? Her şey yolundadır umarım
Ben de aynı şekilde kuzlarım hep göğsümde yatıyor. Sürekli ellerler koklarlar ne yapıcaz bilmiyorum. Benim yatışım çarşamb akşam. İzinli çıkmayı düşünüyorum bakalım. İzlerle ilgili daha rahatladın mı en son çok endişeliydinİyiyim cok sukur oglum kucagima gelmek istiyo hep gogsumde uyuyordu bende dizime oturtuyorum ayagimda salliyorum oyle avunuyor agri sizim yok denecek kadar az. Kol hareketlerim daha rahatladi. Dun ufak bi kaza gecirdim oglum resmen kafa atti gogsume ve aksama kadar agrisini cektim mutlaka dikkat gerektiriyor biraz daha sabir ediyorum. Senin yatis ne zamn
Hala endiseliyim ama daha bi hafta bile olmadi umarim gecerBen de aynı şekilde kuzlarım hep göğsümde yatıyor. Sürekli ellerler koklarlar ne yapıcaz bilmiyorum. Benim yatışım çarşamb akşam. İzinli çıkmayı düşünüyorum bakalım. İzlerle ilgili daha rahatladın mı en son çok endişeliydin
Canım benim merak etme sgk karşılıyor fakat ben istemediğim için özelle görüşmeye gittim ben amerikanda olmak istedim ondan o kadar fiyat tuttu normalde orta bi özele gitsen en fazla 14-16 flndırSelam kizlar msjlarinizi okudum endiselendim bende 80 d cup sutyen kullaniyorum henuz gidip muayene olmadim sgk karsilarmi acaba ki umarim karsilar 25 bin asla veremem
Canım merhaba geçmiş olsun ve hayrlı olsun yeni göğüslerin rica etsem bana özelden atabilri misn ne kadar küçüldü nasıl oldu çok sevinirim bende olcam kısmetse baya bir yağ almışlar küçülmüş olması lazım bende çok küçük istiyorum cup bedenin kaç önemli olan oArkadaşlar ben 2 Şubat ta amaliyat oldum 5gun hastanede yattım.esim sağ olsun bana baktı.5 gün drenlerim çıktı.2.gun ayağa kalktım sigara konusuna gelince içmeye devam ettim çok şükür bi sorun olmadı ve her iki göğüs ten 3 kilo almış doktor öyle dedi.goguslerim hala şiş şu anda 90 beden şişlik inerse 85 falan olacak.bana küçük geliyor tabi alıştım yillardir büyük göğüsler le yaşamaya şimdi bana tuhaf geliyor.amaliyatim 5 saat sürmüş tabi benim dünyadan haberim yok öyle çok büyük çekilmez acim olmadı sadece birinin elimden ve belimden destek vermesi lazım di kalkmak için oda eşim Allah bin kez razı olsun o çok yardım etti beni hiç yanlız bırakmadı bi kaç gündür evdeyim öyle işte
Canım aklına ne takılırsa sorabilirsin hiç çekinme tabi insan merak ediyor ilk kez ve bir kez olacak bir şey olunca fikir almak lazım o yüzden hiç çekinme sor ister burdan ister özelden sor cvp veririmKaprihh nasılsın süreci anlatırmısın
Ben Süleyman Demirel üniversitesi ne gittim fiş aldım sıram geldi içeri girdim doktor dedi şikayet iniz ne dedim hocam göğüslerim çok büyük tasiyamiyorum dedim amaliyat olmak istiyorum fakat maddi durumum iyi değil dedim hoca da muayene etmem lazım dedi üstümü çıkarttım hoca uzaktan baktı evet çok büyük dedi yakına geldi eli ile kaldırdı çok ağır dedi.sonra döndü dedi niye hiç südyen izin yok aski izin yok dedi.dedim hocam ben artık südyen kullanmıyorum çünkü tasiyamiyorum boyun ağrılarım çok oluyor ve omuzlarım iz oluyor göğüslerim bitişik oluyor koku ve yara pişik yapıyor dedim.anladim dedi git göğüs ultrason ve memografi çekil gel gün verecem dedi ben tabi şok oldum.gittim 1 hafta içinde çekildim sonuçları götürdüm hoca dedi 1 ay sonra amaliyat günün 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi ben şok ben iptal inanın mutluluktan ölüyordummm .. Sonra dedim peki hocam ücretsiz olacam demi raporla olacam demi dedim evet dedi sadece sporcu sütyeni masrafın olacak dedi ve o gün geldi çattı 1 Şubat anestezi testi yapıldı anestezi doktoru onay verdi amaliyatima .2 Şubat amaliyat günü sabah 8 de geldiler odada damar yolu açtılar sonra sedye ile amaliyathanrye götürduler orda doktorun çizim yaptı sonra sedyeye uzan dedi uzandım damar yolundan 2 iğne vurdular sonra bir gözümü açtım odadayim 5 saat sürmüş amaliyat.ve 3 kilo almış doktor her iki göğüs ten 3 kilo almış.sonra ilk 2 gün zordu gerisi çok kolay oldu eşim destek oldu yanımda eşim kaldı 5gun hastanede yattım 5.gun drenlerim çıktı sonra taburcu oldum öyle işteyazilanlari okuduktan sonra bende sanirim ameliyat olmaya karar verdim.
cok korktugum ve minik kizimdan dolayi hep erteledim bu hafta devlet hastanesine muayneye gidicem heyet raporu gerekli diyorlar alabilmek icin sartlar konusunda bilgi olan varsa cook mutlu olurum ne yapmam gerekiyor devlet hastanesinde olmak riskmi hem dik hem kucuk olurmu kafamda deli sorular
selam gecmis olsun s.demirel unvrst. diye okudum acaba hangi dr. ameliyat a oldunSütyeni 150 TL'ye almış eşim tek masrafım 150 tl oldu şimdi çok rahatim bel ağrısı hiç kalmadı artık çok şükür Allah a
Ben Süleyman Demirel üniversitesi ne gittim fiş aldım sıram geldi içeri girdim doktor dedi şikayet iniz ne dedim hocam göğüslerim çok büyük tasiyamiyorum dedim amaliyat olmak istiyorum fakat maddi durumum iyi değil dedim hoca da muayene etmem lazım dedi üstümü çıkarttım hoca uzaktan baktı evet çok büyük dedi yakına geldi eli ile kaldırdı çok ağır dedi.sonra döndü dedi niye hiç südyen izin yok aski izin yok dedi.dedim hocam ben artık südyen kullanmıyorum çünkü tasiyamiyorum boyun ağrılarım çok oluyor ve omuzlarım iz oluyor göğüslerim bitişik oluyor koku ve yara pişik yapıyor dedim.anladim dedi git göğüs ultrason ve memografi çekil gel gün verecem dedi ben tabi şok oldum.gittim 1 hafta içinde çekildim sonuçları götürdüm hoca dedi 1 ay sonra amaliyat günün 1 Şubat anestezi testi 2 Şubat amaliyat günün dedi ben şok ben iptal inanın mutluluktan ölüyordummm .. Sonra dedim peki hocam ücretsiz olacam demi raporla olacam demi dedim evet dedi sadece sporcu sütyeni masrafın olacak dedi ve o gün geldi çattı 1 Şubat anestezi testi yapıldı anestezi doktoru onay verdi amaliyatima .2 Şubat amaliyat günü sabah 8 de geldiler odada damar yolu açtılar sonra sedye ile amaliyathanrye götürduler orda doktorun çizim yaptı sonra sedyeye uzan dedi uzandım damar yolundan 2 iğne vurdular sonra bir gözümü açtım odadayim 5 saat sürmüş amaliyat.ve 3 kilo almış doktor her iki göğüs ten 3 kilo almış.sonra ilk 2 gün zordu gerisi çok kolay oldu eşim destek oldu yanımda eşim kaldı 5gun hastanede yattım 5.gun drenlerim çıktı sonra taburcu oldum öyle işte
Siz nerde oldunuz sgk karşıladı mı güle güle kullanımBende 31 ocak ta meme küçültme operasyonu oldum 85D cup dı doktorum 85 göğüs kafesi çevren bunu değiştiremeyiz cup ını değiştirebiliriz sadece dedi ve B cup un vücuduma uygun olduğunu söyledi daha bile küçük olabilir dedim ama henüz doğum yapmadığım için ve basenli bi kadın olduğum için çok küçüğün benim vücudumda komik duracağını söyledi B cub a anlaştık ameliyatım 1.5 saat sürdü toplamda 400 gr çıkarmış çok az gibi geldi bana ama gerçekten küçülmüşlerdide. Birde doktorum bana göğüslerimin büyüklüğünden ziyade sarkık olmasından dolayı sıkıntı yaşadığımı söylemişti (boyun ağrısı sırt ağrısı vs. ) dolayısıyla dikleşincede beni memnun etti diye düşünüyorum. 1 gece hastanede kaldım ertesi gün direnlerim çıktı ve taburcu oldum hiçbir problem yaşamadım öyle ağrım sızım falan neredeyse hiç olmadı hastanede bile 2. Kez ağrı kesici vurdurmadım ameliyatın 4. Günü banyo yaptım ve banyoda bantlarımı çıkardım doktorumum yönlendirmesi böyleydi eve çıktığımda 1 kutu antibiyotik kullandım sadece evde bile pek ağrı kesici almadım diyebilirim 1 hafta sonra kontrole gittim hiçbir problem yoktu dediğim gibi çok şükür ki ben çok rahat atlattım bu operasyonu düşünen ve gerçekten isteyen herkes korkmadan yaptırsın derim. Yalnız son 3 gündür sol göğsümden ufak ufak akıntım oluyo 10 gün hiç olmamıştı böyle bişey bu beni biraz endişelendiriyo doktoruma sordum batikonla günde 2 kere sil endişelencek bişey yok dedi ama genede içim pek rahat değil neden 10 gün sonra olmaya başladı ki ameliuatı geçiren arkadaşlardan böyle bişey yaşayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?