Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaşlar.O kadar çok istiyorum ki bu ameliyatı ama korkudan yaptıramıyorum.Çok acıyor diyorlar.Bursada yaşıyorum Doktor önerilerimiz var mı acaba?

Bende bursadayım yaza ameliyat düşünüyorum hem göğüs hem karın ameliyatı.. çatlak sarkık herşey var bende... 2 çocuk emzirdikten yaza bitiyorum inşallah ama bu konuları yeni araştırıyorum nolur beni biraz aydınlatır mısınız süreç nasıl işliyor devlette olma imkanı varmı şartları ne. Çok teşekkür ediyorum şimdiden

selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyim
Teşekkür ederim. Mutlaka biri olmalı. Tuvalet ihtiyacı için, anesteziden ayılıp yürütebilmek ve direnlerini taşıyabilmek için.

Merhaba arkadaşlar.O kadar çok istiyorum ki bu ameliyatı ama korkudan yaptıramıyorum.Çok acıyor diyorlar.Bursada yaşıyorum Doktor önerilerimiz var mı acaba?
kim diyor onu herkesin yapısı aynı mı bende hiç acımıyor diyorum nolucak şimdi=) tatlım kendine bir sor bunlarla mı bunlarsız mı cevabın ameliyat tarafında ağır basıyorsa çekeceğin ağrı sızı maksimum 10 gün buna da katlanırsın artık kuaföre gitmiyorsun kesilen de saç değil ama sana şunu söylim ben kolumdan liposakşın yaptırdım onun acısının onda biri göğsümde olmadı benim koltuk altıma kadar kesikti ama ağrım olmadı işte doktordan senin fiziksel yapından filan kaynaklı korkma bence kararını böyle ver .

tatlım kombine yaptırma bu ameliyatları derim ben , kombinede ağrı sızı çok oluyor karın germe den çok şikayetçi kadın var. bunu bir araştır bence . göğüs ameliyatı için se korkma en kolayı hiç ağrın sızın olmaz diyemem ama maksimum 10 gün o da hafif ağrılarla geçiyor benimki öyle oldu. devlete gelince eski mesajları didklersen ben geniş geniş yazmıştım süreçleri kısaca bidaha geçeyim sana da . ben de devlette oldum sadece 200 tl tıbbi sütyene verdim ben eczaneden almıştım sütyeni ama malı hiç iyi değil daha sonra variteks marka getirttim nette daha elastik bir kumaşı var hemen eczaneden almayın nette daha iyileri olabiliyor . neyse ben doktorun verdiği bir belge yi 2 doktora daha imzalattım sonra sağlık kurumuna imzalattım bunların hepsi aynıhastane içindeydi o belge de de estetik amaçlı değil sağlık açısından bu ameliyat gereklidir tarzı açıklamalar yazıyordu sonra o belgeyi yatış servisine götürdüm işlemler sırasında dosyaya konuldu ve bu belge sayesindede
ücret alınmadı benden devletin karşılaması için her il her hastane ayrı bir kriter öne sürüyor onu da anlamış değilim kural neyse odur ama bence doktor ne derse o oluyor yani olay doktorda bitiyor. benim doktorum sağlık içindir diye imzalayınca o belgeyi diğerleri muayene bile etmedi direk imzaladılar prosedür gibi oldu yani . bana doktorum her iki göğüsten 500 er gram fazlalık var se devlet karşılıyor dedi. ben direk sırtıma ağrı yapıyor demiştim zaten. ameliyattan sonra resmen sırtım hafifledi neymiş o öle. bazı hastanelerde 105 ölçüde olanları bile karşılamaz demişler ona da şaşırıyorum benimki 95 d idi şuan 85 c aldım oldu hala şişlklerim var ona rağmen . valla ben hastaneden de doktordan da amliyattan da memnun kaldım. darısı ağırlıklarından kurtulmak isteyen diğer kadınların da başına .

Ya ağrı sizi kişiye göre sanırım.İnanın bir diken battigindabile daha çok açıyor.Sezeryan daha zor .Ondan daha kolayını acisizini düşünün.Hafif dışlama sadece

bnm sezaryan la miyomlarım alınacak ondan korkuyorum mesela
Bakın ne güzel küçültme operasyonu geçirdiniz emin olun oda dayanılmaz değil.Sadece göğüs biraz daha basit.İki sezeryan ameliyatı oldum ,hiç yatakta yatmadim.Oturup kalkması zor.Oda biri yardımcı oldu mu sıkıntı yok

Benim de ameliyat agrisizdi ama şimdi bir problem var sanırım.Aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu acaba.Bantlar yirmi beş gün durdu.Beş gündür açtık.Toplamda bir aydır ameliyat oldum.Şimdi iç camasirim da sarı akıntı ve bir yerinde de kanama oluyor hafif.Her iki gogsumun alt orta kısmı.Normal mi?Dr sordum daha cevap gelmedi de.Bir de dik isin bitim kisminda sol gogsumun koltuk altına yakın kisminda şişlik ve acıma var.İltihap mi toplamış acaba

Ne kadar doğru anlatmışsın

Ay ne güzel kuzlar okdum baya yazdıklarınızı. Ama cok alınmayanlar beni korkuttu. Ben oldugunca küçük olsun istiyorum cok istiyorum. Ömrü hayatımda bi kere brysz tshirt giysem yetcek. Şimdi 1,5 yasında kızım var. Emmeyi bitiriyor gibi. Bende arastırmaya basladım. Bülent bey varmış medipolde çok methini duydym ona gitcem haftays bi konusmaya. Bakalım emiyor kızım hala ne diyecek. Ben 500 gr alcaksa istemem ne işe yarayacak zaten ikisi 7-8 kg vardır

Aynen benim kafamda olan birisi çıktı sonunda inşallah istediğiniz gibi olur

Onu yani özellikle çok küçük istediğinizi belirtin.Mesela ben çok küçük sevmiyorum,zira dr da çok kucultmemis hala toparlayıcı takılacak büyüklükte.Siz özellikle belirtmezseniz ugrasmiyorlat.Daha fazla kuculmez dokuya zarar verir gibi şeyler.Halbuki kimini küçücük yapiyolar.

öyle deme bnmki çocuk kafası gibiydi 500 er gram alındı minnak kaldı sanırım dikleşmeyle alakalı birazda

İnş onuda atlatırız bi şekilde bütün yaralar zamanla geçmiyo mu buda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…