- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.961
Hastaneden ciktinmi canim dikislerin nasil benimkiler kabuk tuttu yara gibi dokuluyorİnşallah canım. Sen de endişelenme olur mu büyük ihtimalle normaldir. Bize bilgi ver yine muayeneden sonra.
Teşekkür ederim. Mutlaka biri olmalı. Tuvalet ihtiyacı için, anesteziden ayılıp yürütebilmek ve direnlerini taşıyabilmek için.selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyim
Canım birazdan taburcu oluyorum. Şimdilik iyi hissediyorum. Sadece yan ve alt dikişler yanıyor. Ne güzel iyileşiyorsun darısı banaHastaneden ciktinmi canim dikislerin nasil benimkiler kabuk tuttu yara gibi dokuluyor
cok gecmis olsun canim devlette 3 gun kalacaksin dedi doktor bu durumda en azindan ilk 2 gun birileri gerekli yanimdaHastanede 1 gece kalıyorsun bende 15 gün önce özelde oldum refakatçi olursa iyi olur giyinmeye kalkmana yardım eder.
kim diyor onu herkesin yapısı aynı mı bende hiç acımıyor diyorum nolucak şimdi=) tatlım kendine bir sor bunlarla mı bunlarsız mı cevabın ameliyat tarafında ağır basıyorsa çekeceğin ağrı sızı maksimum 10 gün buna da katlanırsın artık kuaföre gitmiyorsun kesilen de saç değil ama sana şunu söylim ben kolumdan liposakşın yaptırdım onun acısının onda biri göğsümde olmadı benim koltuk altıma kadar kesikti ama ağrım olmadı işte doktordan senin fiziksel yapından filan kaynaklı korkma bence kararını böyle ver .Merhaba arkadaşlar.O kadar çok istiyorum ki bu ameliyatı ama korkudan yaptıramıyorum.Çok acıyor diyorlar.Bursada yaşıyorum Doktor önerilerimiz var mı acaba?
tatlım kombine yaptırma bu ameliyatları derim ben , kombinede ağrı sızı çok oluyor karın germe den çok şikayetçi kadın var. bunu bir araştır bence . göğüs ameliyatı için se korkma en kolayı hiç ağrın sızın olmaz diyemem ama maksimum 10 gün o da hafif ağrılarla geçiyor benimki öyle oldu. devlete gelince eski mesajları didklersen ben geniş geniş yazmıştım süreçleri kısaca bidaha geçeyim sana da . ben de devlette oldum sadece 200 tl tıbbi sütyene verdim ben eczaneden almıştım sütyeni ama malı hiç iyi değil daha sonra variteks marka getirttim nette daha elastik bir kumaşı var hemen eczaneden almayın nette daha iyileri olabiliyor . neyse ben doktorun verdiği bir belge yi 2 doktora daha imzalattım sonra sağlık kurumuna imzalattım bunların hepsi aynıhastane içindeydi o belge de de estetik amaçlı değil sağlık açısından bu ameliyat gereklidir tarzı açıklamalar yazıyordu sonra o belgeyi yatış servisine götürdüm işlemler sırasında dosyaya konuldu ve bu belge sayesindedeBende bursadayım yaza ameliyat düşünüyorum hem göğüs hem karın ameliyatı.. çatlak sarkık herşey var bende... 2 çocuk emzirdikten yaza bitiyorum inşallah ama bu konuları yeni araştırıyorum nolur beni biraz aydınlatır mısınız süreç nasıl işliyor devlette olma imkanı varmı şartları ne. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
bnm sezaryan la miyomlarım alınacak ondan korkuyorum meselaYa ağrı sizi kişiye göre sanırım.İnanın bir diken battigindabile daha çok açıyor.Sezeryan daha zor .Ondan daha kolayını acisizini düşünün.Hafif dışlama sadece
Bakın ne güzel küçültme operasyonu geçirdiniz emin olun oda dayanılmaz değil.Sadece göğüs biraz daha basit.İki sezeryan ameliyatı oldum ,hiç yatakta yatmadim.Oturup kalkması zor.Oda biri yardımcı oldu mu sıkıntı yokbnm sezaryan la miyomlarım alınacak ondan korkuyorum mesela
İns canimCan
Canım birazdan taburcu oluyorum. Şimdilik iyi hissediyorum. Sadece yan ve alt dikişler yanıyor. Ne güzel iyileşiyorsun darısı bana
Ne kadar doğru anlatmışsınkim diyor onu herkesin yapısı aynı mı bende hiç acımıyor diyorum nolucak şimdi=) tatlım kendine bir sor bunlarla mı bunlarsız mı cevabın ameliyat tarafında ağır basıyorsa çekeceğin ağrı sızı maksimum 10 gün buna da katlanırsın artık kuaföre gitmiyorsun kesilen de saç değil ama sana şunu söylim ben kolumdan liposakşın yaptırdım onun acısının onda biri göğsümde olmadı benim koltuk altıma kadar kesikti ama ağrım olmadı işte doktordan senin fiziksel yapından filan kaynaklı korkma bence kararını böyle ver .
Aynen benim kafamda olan birisi çıktı sonunda inşallah istediğiniz gibi olurAy ne güzel kuzlar okdum baya yazdıklarınızı. Ama cok alınmayanlar beni korkuttu. Ben oldugunca küçük olsun istiyorum cok istiyorum. Ömrü hayatımda bi kere brysz tshirt giysem yetcek. Şimdi 1,5 yasında kızım var. Emmeyi bitiriyor gibi. Bende arastırmaya basladım. Bülent bey varmış medipolde çok methini duydym ona gitcem haftays bi konusmaya. Bakalım emiyor kızım hala ne diyecek. Ben 500 gr alcaksa istemem ne işe yarayacak zaten ikisi 7-8 kg vardır
öyle deme bnmki çocuk kafası gibiydi 500 er gram alındı minnak kaldı sanırım dikleşmeyle alakalı birazdaAy ne güzel kuzlar okdum baya yazdıklarınızı. Ama cok alınmayanlar beni korkuttu. Ben oldugunca küçük olsun istiyorum cok istiyorum. Ömrü hayatımda bi kere brysz tshirt giysem yetcek. Şimdi 1,5 yasında kızım var. Emmeyi bitiriyor gibi. Bende arastırmaya basladım. Bülent bey varmış medipolde çok methini duydym ona gitcem haftays bi konusmaya. Bakalım emiyor kızım hala ne diyecek. Ben 500 gr alcaksa istemem ne işe yarayacak zaten ikisi 7-8 kg vardır
İnş onuda atlatırız bi şekilde bütün yaralar zamanla geçmiyo mu buda geçerBakın ne güzel küçültme operasyonu geçirdiniz emin olun oda dayanılmaz değil.Sadece göğüs biraz daha basit.İki sezeryan ameliyatı oldum ,hiç yatakta yatmadim.Oturup kalkması zor.Oda biri yardımcı oldu mu sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?