- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.941
Teşekküt ederim. Bedenim 85dd idi yani 120ye falan tekabül ediyor sanırım. Şuan kaç bedene düştüm inanın bilmiyorum ama alabildiğine küçülmüş. Benim en son 15 yalında memelerim böyle idiÖncelikle çok geçmiş oldun. Soru olmaz mı hiç Bedeniniz kaçtan kaça düştü özelde mi oldunuz doktor kim ne kadar ödediniz kaç saat sürdü çıkış ne zaman olacak anesteziden nasıl uyandınız
İnşallah canım. Sen de endişelenme olur mu büyük ihtimalle normaldir. Bize bilgi ver yine muayeneden sonra.Gecmis olsun canim ins cabucak atlatirsin.
Çok sevindim canım yani benim merak ettiğim ben mesela böyle bu kadar küçük istiyorum bazı hocalar uğraşmak istemediği için yapmıyor ama yurt dışında vs istediği kadar küçülten doktorlar var fakat ben almanyaya gidebilme imkanım olsada illede türk doktoru diyorum bencede düntada en iyisi bizim doktorlar fakat bazıları da çok çakal vr işi ticarete dökmüşler 4 saat oldum diyorsun benim gittiğim bi doktor dedi ki bana iki saatte biter en fazla 500 gr çıkartırım benim psikolojimi çok bozmuştu bu yüzden doktorlara çekinerek bakıyorum yine moralimi bozarlar diye sende kadınsın bizi en iyi biz anlarız kimisi çok büyük ister kimisi dümdüz küçük bunu yadırgayanlarda çok moral bozuyor ben fiziğime baktığımda hatta fiziğim çok kilolu bile olsa parayı veren benim benim istediğimin yapılması gerektiğini düşünüyorum istediğim gibi olmayacaksa ameliyattan sonra daha da psikolojim bozulur sonuçta ben böyle bir şey istiyorum varla yok arası çok uzun yazdım canım ama bu konuda çok doluyum insanlar kendi zevkleri üzerinden benim çektiklerimi bilmeden yorum yapıyorlar ben onlar için yaptırsam zaten hiç küçültmezdim malum ülkece kadın organlarına zaaf var hatta her şeye .. benim istediğim görsel bu kendimi böyle dünyanın en mutlu insanı hissederim üst fiziğim görseldekinden bile zayıf bu sebeple hakkım olanı istiyorum allah herkesin gönlünde ki isteğini versin ama doktorun da böyle radikal isteklere nasıl bakıyor yani isteğini mi ön planda tuttu yoksa kendi zevkini mi
Sizin öncesi sonrası fotoğrafınız var mı özelden atarsanız sevinirimDoktorum sadece çok kücük olursa iz daha cok oluyor dedi ama benimkiler epey kuculdu.o kadarda iz yok benim doktorum cok beyefendi ve isini iyi biliyor boyle ukalaliklar yapmiyor doktora inanip guvenmek cok onemli ben ebat konusunda ona guvendim istedigim gibi oldu.Sende mutlaka guvenebilecegin doktora ameliyat ol hayatini etkiliyor insanin basit birsey degil ben seni cok iyi anliyorum
Offf yazık bize en şansız biziz herhalde .. snn ölçtümü kaç çıktı ölçülerin?Arkadasim ben bugun kartalda muayne oldum siraya aldilar beni ama bir sene beklersin diyorlar
anladkm beni 29 çıktı sanırım ondan benim olmuo ama çok ağırlar en az 1 kilo yağ çıkR o kadaf ağır omuzlarım çukur sırtım eğik ağırlıktan dolayı ama yapmıolar ücretsizBenim olcum 40 cm cikti
Oncesi yok maalesef doktor cekmisti ama bende yok sonrasi icin daha morluklar ve kucuk bantlar var biraz gecsin oyle atarimSizin öncesi sonrası fotoğrafınız var mı özelden atarsanız sevinirim
Devlet 36 cm ve ustunu karsiliyormus ben hala hastane ariyorum acil yaptirabilecegim[/QUOTE kimi ağırlık diyor kimi sarkıklık diyor anlamıorum bu devletin işini zaten internette araştırdım her biri 800 gramsa yapılır diyor ne bileyim bıktım valla en sonunda malımı satıp özelde olacam
Çok teşekkür ederim bekliyeceğimOncesi yok maalesef doktor cekmisti ama bende yok sonrasi icin daha morluklar ve kucuk bantlar var biraz gecsin oyle atarim
Devlet 36 cm ve ustunu karsiliyormus ben hala hastane ariyorum acil yaptirabilecegim
Tam olarak boyunun neresinden ölcülüyor acabaEvet boyundan gogus ucuna kadar olctuler
selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyimKızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
Hastanede 1 gece kalıyorsun bende 15 gün önce özelde oldum refakatçi olursa iyi olur giyinmeye kalkmana yardım eder.selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyim
Merhabalar,3 yıl önce ameliyat olmuşsunuz.Şu anki durumunuzu merak ettim.Halen memnun musunuz? Ben de şebnem hanıma göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Benim merak ettiğim bir konu daha var.Ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum gerçi siz de olmamış ama acaba ağrı eşiğiniz mi yüksek sizin acaba? Çünkü çok acı verdiğini duyuyorum.Bir de ameliyattan ne kadar sonra birşeyler kaldırabildiniz? Benim küçük çocuğum var kucağıma gelmek isteyecek onu kaldıramıycam falan.Bu sıkıntı ne kadar sürüyor? Bir de göğüsleriniz de bu 3 yıl içinde deformasyon oldu mu? Şebnem hanımı hala tavsiye eder misiniz? Çok teşekkür ederimmerhaba sevgili arkadaslar
oncelikle hepinize tesekkur ediyorum. cunku sizler sayesinde cesaret alarak persembe gunu gogus kucultme ameliyati oldum. ve tecrubemi paylasarak, olacak olanlara yardimci olmak istiyorum.
ameliyatim bursa cekirge devlet hastanesinde hurrem sebnem gurler tarafindan yapildi. ameliyat ucretim 2.698tl. ek olarak 30tl muayene 150tl korseli sudyen. bunun disinda gic birsey odemedim.
sabah 8de girdigim ameliyattan 11de ciktim. ne agrim ne de sizim hicbirsey olmadi. hatta kendimi o kadar iyi hissettim ki taburcu olmak istedim. 22.00de beni taburcu ettiler. direnlerimle birlikte eve gittim. evde de cok rahat gecirdim bu donemi. ertesi gun yani cuma gunu aksam nobetci oldugu icin direnlerimi almak icin cagirmisti beni. yine 22.00 civari gittim. bandajlari acti, direnleri cikardi temizledi ve ilk o zaman gordum. sonuc mukemmel. harika dikis yapmis. zaten sadece meme ucumda ve altindan dunduz asagiya dogru var. tekrar altta yatay dikis yok. cok memnunum sonuctan. 2 gundur de gayet hareketliyim. sinavim vardi ona gittim dun. arkasindan kursun vardi 4 saat. hicbir problem olmadi. bugun 4. gun. inanin ki gidip gidip aynada ki yeni halime bakmaktan kendimi alamiyorum.
tavsiyem, eger ki boyle bir probleminiz varsa hic dusunmeden ve korkmadan yaptirin. kendinizi daha cok seveceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?