Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekküt ederim. Bedenim 85dd idi yani 120ye falan tekabül ediyor sanırım. Şuan kaç bedene düştüm inanın bilmiyorum ama alabildiğine küçülmüş. Benim en son 15 yalında memelerim böyle idi Devlette oldum Katip Çelebi Eğitim Ve Araştırmada. Devlet karşıladı herhangi bir ücret ödemeyeceğim. Ameliyatım 1buçuk saat sürmüş benim odaya gelmem 5 saati buldu. Çıkışım sanırım Cumartesi olacak. Anesteziden ameliyathanede uyandım. Uyanıt uyanmaz yağlarım nerde diye sormuşum

Doktorum sadece çok kücük olursa iz daha cok oluyor dedi ama benimkiler epey kuculdu.o kadarda iz yok benim doktorum cok beyefendi ve isini iyi biliyor boyle ukalaliklar yapmiyor doktora inanip guvenmek cok onemli ben ebat konusunda ona guvendim istedigim gibi oldu.Sende mutlaka guvenebilecegin doktora ameliyat ol hayatini etkiliyor insanin basit birsey degil ben seni cok iyi anliyorum

Sizin öncesi sonrası fotoğrafınız var mı özelden atarsanız sevinirim

Kartal lutfukirdar yapiyor ama cok sira varmis en az bisene beklersin dedi doktor adimi siraya aldi simdi sansimi izmitte deniyecem

Kızlar selam ameliyattan çıktım birkaç saat oldu. Şimdilik ağrım sızım yok ve çok iyi hissediyorum. Dilerim iyileşme sürecim de böyle kokay olur. Sorusu olanlara yatdımcı olabilirim
selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyim

selam oncelikle cok gecmis olsun insallah bir an evvel iylesirsin bende 8 martta olacagim ameliyat sonrasi refakatci sartmi ena zindan 2. gunden sonra tek kalabilirmiyim
Hastanede 1 gece kalıyorsun bende 15 gün önce özelde oldum refakatçi olursa iyi olur giyinmeye kalkmana yardım eder.

Merhabalar,3 yıl önce ameliyat olmuşsunuz.Şu anki durumunuzu merak ettim.Halen memnun musunuz? Ben de şebnem hanıma göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Benim merak ettiğim bir konu daha var.Ben ameliyat sonrası ağrıdan çok korkuyorum gerçi siz de olmamış ama acaba ağrı eşiğiniz mi yüksek sizin acaba? Çünkü çok acı verdiğini duyuyorum.Bir de ameliyattan ne kadar sonra birşeyler kaldırabildiniz? Benim küçük çocuğum var kucağıma gelmek isteyecek onu kaldıramıycam falan.Bu sıkıntı ne kadar sürüyor? Bir de göğüsleriniz de bu 3 yıl içinde deformasyon oldu mu? Şebnem hanımı hala tavsiye eder misiniz? Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…