- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.001
İki hafta sonra tekrar kontrole gidicem dusmeyen dikisler varsa aliriz iz kremine baslariz dedi doktorCanım senin dikişler ne zaman alınacakmış?
Murat Tüzüner, çok iyi bir seçimdi. İzmirdeyseniz tavsiye ederim.Sizin doktorunuz kimdi
Özel miydi doktor kaça mal olduMurat Tüzüner, çok iyi bir seçimdi. İzmirdeyseniz tavsiye ederim.
Katip Çelebi Eğitim Araştırmada yani devlette oldum 2 gün yattım hiçbir şey ödemedim. Benim omuzdan meme ucuma 37 cmdi. Çok deforme olmuştu göğüslerim devlet karşıladı. Çıkarken bölüme tatlı doktoruma da küçük bir hediye aldım.Özel miydi doktor kaça mal oldu
Sana bir şey daha sorucam canım. Sende de tel dikiş var mı? Benim meme altım tel dikişli hep.İki hafta sonra tekrar kontrole gidicem dusmeyen dikisler varsa aliriz iz kremine baslariz dedi doktor
Sarkma varsa kesin ters T yapiliyor zaten diger teknikler buyuk ve sarkik meme icin uygun degil mesela lolipop denen teknikte buzusme olabiliyor zamanla ters T sekil olarak en iyi sonuc alinan benimde ters T oldu 20 gun oldu ameliyat olalimerhaba kizlar operasyon tipi konusunda hastaya danisiliyormu biliyormusunuz sarkma varsa hem kucultme hem sarkma icin ne ters t ilemi yapılıyor
nasilsin peki agrin sizin ne durumda ters t tioune ait bir kac video izledim epey mesakatli gibi canim senin kac saat sürdu devlettemi oldun pekiSarkma varsa kesin ters T yapiliyor zaten diger teknikler buyuk ve sarkik meme icin uygun degil mesela lolipop denen teknikte buzusme olabiliyor zamanla ters T sekil olarak en iyi sonuc alinan benimde ters T oldu 20 gun oldu ameliyat olali
operasyon tipini doktor belirliyor sanırım çnki Bnim doktorum ben ters t yapıyorum dedi. ama boyutlarını nasıl istediğimi hep sordu. küçük istediğimi söyledim ve olabileceğin en iyisi yaptı. tabiri caizse sütun gibi göğüslerim oldu maşallah çok şükürmerhaba kizlar operasyon tipi konusunda hastaya danisiliyormu biliyormusunuz sarkma varsa hem kucultme hem sarkma icin ne ters t ilemi yapılıyor
Hayir canim tel dikis yok bende kabuklasip dusuyoSana bir şey daha sorucam canım. Sende de tel dikiş var mı? Benim meme altım tel dikişli hep.
Bana 3 hafta gibi bir sürede sıra geldi.Nekadar surede sira geldi size
Arkadaşlar İstanbul'da sgk ile ameliyat olan var mı?
ne güzel olmus bitmis sizinki benimde cok az kaldi surekli birseyler okudukca kafam karisiyor bende artik pek onlari okumuyorum buzusme oluyor meme ucu curuyor vs gibi bir suru sey benimde iz falan umurumda degil sanirim iyilesme süreci sanirim kisiye gore degisiyor 2 z burun amelyati oldum cok zordu insallah bu daha kolaydir.bu arada bende ters t biraz kesi fazla ama sarkmadan kurtulmanın en etkili tekniği bu. meşakkatli konusu doktorun sorunu. hasta uyur uyanır herşey bitmiştir. doktor tecrübesiyle sorun yok. ağrı sızıya gelince bende hiç olmadı çok şükür arada zonklama şeklinde oldu okadar. iz konusunu zaten söylüyorlar hiç iç kalmicak vaadinde bulunanı duymadım. bnm 2 ay olucak haftaya ama baya pembeleşti. daha da açılacak. verilen kremi de uyguluyorum. hala tıbbi sütyeni takıyorum. şekil alması sürüyor çünkü. dikkat edilirse en iyi sonuç alınır. düşünenler olacaklar korkmasın. Allah yardım ediyor.
bende istedigim ebati ozellikle belirticem ameliyat oncesi anestezi icin gittigimde hangi tip yaptiginida bilmek isterim sormakta fayda var devlet hast olunca biraz daha cekingen oluyorum ben.Dr bazen yeterince kucultmedigi icin 2. kez olanlar var tekrar olsun istememoperasyon tipini doktor belirliyor sanırım çnki Bnim doktorum ben ters t yapıyorum dedi. ama boyutlarını nasıl istediğimi hep sordu. küçük istediğimi söyledim ve olabileceğin en iyisi yaptı. tabiri caizse sütun gibi göğüslerim oldu maşallah çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?