Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyatın bittiği halde yine de sürekli ve hiç bıkmadan tüm bilgilerini paylaşıyorsun çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.O kadar çok istiyorum ki bu ameliyatı ama korkudan yaptıramıyorum.Çok acıyor diyorlar.Bursada yaşıyorum Doktor önerilerimiz var mı acaba?
Merhaba bende ağrıdan ve acidan çok korkuyordum.Ağrı eşiğim çok düşük Olmadan önce geceleri bile uykum kacıyordu çok agriyacak diye.2 şubatda ameliyat oldum.İnan parmağımı kessem daha çok acirdi.Hiç korkma derim ben.Benim doktorum iyiydi cok arastirdim onunda etkisi var tabi

Eroyen dikişmiydi sizinki?

Kizlar allaha sukur hic bi sorun yok doktor gayet iyi dedi cok guzel bi amaliyat yapmisiz dedi 2 hafta sonra iz kremine basliycaz

Ya bir cesaret etsem. Okurken bile mesajlari korkuyorum cesaret edemiyorum. Acaba ist. Kanuni wgitim arastirmada ameliyat olan var mi? Bana cok yakin ama cok korkularim var. Bu aralar sirtima bicak batiyor sanki. Sutyen takmasam agrir taksam agrir. Bazen seytan diyir kes gitsin. Cok sukur saglikliyiz. Ama ameliyat olmak istiyorum korkularimi yenemiyorum ne yapmaliyim?

Kızlar bende ameliyat olalı 21 gün oldu daha uzun süre olanlar iz kremi kullanmaya ne zaman başladınız doktoruma soruyorum daha var diyor

Kuş gibi hafifleyeceksin emin ol. Hayatımda yaptığım en doğru işlerden diyeceksin. Ameliyat olalı 5 gün oldu sırt ağrım yok artık. Ki benim yanardı sırtım ağrıdan artık. Emin ol ameliyattan sonra çekeceğin acı ameliyat öncesindr çektiğinden daha az. Tabi doğru hekimi seçmek de çok önemli.

Kızlar şimdi kontrolden geldim ameliyat olalı 5 gün oldu doktorum çok güzel iyileşmiş yaraların pamsumana gerek yok perşembe gel yavaş yavaş işl dikişleri almaya başlayacağım dedi. Pazartesi de işe başlıyorum. Çok şükür

Gözünüz Aydın darısı bizlere sağlıkla inşallah

Sizin doktorunuz kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…