- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.381
emzirme olayı genellikle riskli diyor sanirim doktorlar birde benim doktorum 4 yil gebelik olmasin demisti canim.genellikle zaten b cup yapiyorlar e seninki zaten b cup a mi istiyorsunArkadaşlar emzirmeyi etkiliyor mu ben bunu gerçekten çok merak ediyorum. Daha Doğum yapmadım. 85b kullanıyorum ama vucüduma ve boyuma göre çok ağır geliyo göğüslerim
Yani vücuduma orantılı istiyorum a b diye değil de küçük istiyorum yAniemzirme olayı genellikle riskli diyor sanirim doktorlar birde benim doktorum 4 yil gebelik olmasin demisti canim.genellikle zaten b cup yapiyorlar e seninki zaten b cup a mi istiyorsun
Umarım çok iyi geçer. Sen yinede yaz canım.Tum sayfalar 2552.SevgilerBenim ameliyat 8 nisanda ama öncesinde 28 martta burun ameliyatım var zorunlu korkuyorym ya totem yaptım 2552. Sayfada ameliyat olacağımı yazarsam iyi geçer diyeo yüzden sayfa hızlı ilerlemesin diye yazmıyorum
Evet sen asiyegs ve tüm kızlar burada bişeyler paylaşanlar herkesi merak ediyorum.Ve heyecanım gün geçtikçe hızla artıyor.sizlerde aynı mı hissediyorsunuz ameliyat öncesinde.biri bana mı seslendi öyleyse eğer Bn iyiyiiim çok şükür
Ben kasımın son günlerinde gittim gün almaya bana 2 Şubat amaliyat günün dedi doktor kızlar nerdeyse sevinçten ölecektimEvet sen asiyegs ve tüm kızlar burada bişeyler paylaşanlar herkesi merak ediyorum.Ve heyecanım gün geçtikçe hızla artıyor.sizlerde aynı mı hissediyorsunuz ameliyat öncesinde.
eriyense hemen erimez pansuman gün aşırıgidiceksin. alınacak dikişleri 15gün içinde alıyorlarKızlar ben salı günü ameliyat oldun dikişlerimu ne zaman iyileşir bide hergün pansumana gidiyim ı doktora
Benim dikisler hala var 2 Şubat amaliyat oldum artık hesap etKızlar ben salı günü ameliyat oldun dikişlerimu ne zaman iyileşir bide hergün pansumana gidiyim ı doktora
countractubex gibi bir ism var bana ondan verdi. izler için en iyisi buymuş. ben 27 aralıkta ameliyat oldum . 9 ocakta da kreme başladım. devam ediyorum. izlrim baya geriledi. yaza kalmaz sanırsam.Bide kızlar 5 gun oldu doktor dextrocin diye krem verdi ne zaman sürcem bu kremi bide izler için krem önerebileceğiniz varmı ne zaman kullanmaya basliycam izler için tsklef
countractubex gibi bir ism var bana ondan verdi. izler için en iyisi buymuş. ben 27 aralıkta ameliyat oldum . 9 ocakta da kreme başladım. devam ediyorum. izlrim baya geriledi. yaza kalmaz sanırsam.
Kızlar muayeneye gittikten tahmini kaç gün sonraya ameliyat günü veriyor doktorlar ?
Anladım hastaneye göre değişiyor yAni. Peki doktor kesinlikle meme usg tahlil falan istiyor mu ?Hastanenin yoğunluguna bağlı ve dr sayısına . Ben şahit oldum istanbul Başakşehir devlet hastanesinde 1 yıl sonrasına veriyordu
Evet monografi istiyor sonrasında gün belirliyorAnladım hastaneye göre değişiyor yAni. Peki doktor kesinlikle meme usg tahlil falan istiyor mu ?
Ben daha 25 yaşındayım bende de ister mi yA mammografi ?Evet monografi istiyor sonrasında gün belirliyor
Sen de lütfen bu defa vaz geçme kararlı ol pişman olma ben de korkuyorum ama düşünsene benden önce ameliyat olacaksın ben senden 9 gün sonra. Sen iyileşirken ben heyecanla bekliyor olucamUmarım çok iyi geçer. Sen yinede yaz canım.Tum sayfalar 2552.Sevgiler
Ben daha 25 yaşındayım bende de ister mi yA mammografi ?
Siz edanızla gezerken ben ise amaliyat olucagım Olsun geç olsunda güç olmasınSen de lütfen bu defa vaz geçme kararlı ol pişman olma ben de korkuyorum ama düşünsene benden önce ameliyat olacaksın ben senden 9 gün sonra. Sen iyileşirken ben heyecanla bekliyor olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?