Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yeni ameliyat olanlar steril ortamda kalın mikrop kaptırmayın , temiz tutun. bol bol dinlenin şimdi size beklemek yakışır. ve 2 ayı geçenler yeni görüntünüzün keyfini çıkarın . kıskananlarda çatlasın. benimkiler baya çatladı da . çekemeyenlerim var idi dedikodumu yapadursunlar. yandan göğüslerime bakmaktan şaşı oldular beter olsunlar. ooooooh canıma değsin.

Ay ne güzel ya öyle özeniyorum ki sana ben bı korkularla bir atlatsbilsem aklıma geldikçe kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor sonra ditorum kendime bsk cesurvegüzele iki oğerasyon daha geçirecek hayat bu şimdi bacağını da kırsan ameliyat olacaksın diye ama nafile ne yapsam da şu heyecanı ve korkuyu yendem bikemedim

relaks stres herşeyi kötü etkiler bunu unutma. sonucu güzel olsun da korkacak bişey yok. miyom ameliyatı nı bir atlatsam ben artık alemlere akıcam sıra diyet ve sporda

rahim alınma riski var işte. 11 cm olduğu için alınması gereken dendi. Mayıs gibi olucam Allah izin verirse

rahim alınma riski var işte. 11 cm olduğu için alınması gereken dendi. Mayıs gibi olucam Allah izin verirse
Umarım gerşey gönlünce olur rahim alınmasına hiç gerek kalmaz sen öyle güçlüsün ki herşeyi atlatırsın hiç görmediğim halde sana inanılmaz ısındım kardeşim gibi dostum gibi gönlünü derah tut bir an evvel ol ameliyatı ki önünü görebil birçoğumuz seviyoruz seni inan buna bence şu ameliyatlar bitsin bir gurup kuralım günlük sıkıntılarımızdan arındığımız dertleştiğimiz bir grup şaka bi yana sen böyle içimize su serpiyorsun ya yaradan da sana yeni yollar yeni kapılar açsın

saolasın özelden yazayım dedim ama özelimde sorun var cevap yazamıyorum n zamandır. grubu kuralım tabi. tecrübe paylaşır dertleşiriz.

Kızlar merhaba. Ameliyat olalı 1 ay oldu ve sizinle tüm süreci detaylarıyla paylaşmak için yazmak istedim. 2016 haziran sonu doktoruma gittim. O sırada emziriyordum. Doktorum bu ameliyatı devletin karşılayabileceğini, risklerini vs her açıdan anlattı. Emzirme bittikten 3-4 ay sonra gel kontrollerini yapalım dedi. İkiz kızlarım var 16 aylık. 1 yaşında bıraktım emzirmeyi çünkü gece gündüz emiyorlardı ve bu artık hem kendilerine hem de bana ciddi zarar veriyordu. Sırt ağrılarımı 100 kilo gibi görünmemi saymıyorum bile. Ocak sonu 3 ay dolar dolmaz doktoruma gittim. Meme ultrasonu çektirdim. Süt bezesi ve herhangi bir sorun olmadığı için yaklaşık 1 ay sonraya gün verdi. Bu arada sütün çekilmesi için sürekli nane ile gezmiştim memeden kesince kızları günde 2 litre süt sağoyordum ve emziriyordum bir yandan o sütü de ancak nane kesti. 15 Şubatta ameliyat tetkikleri yapıldı. 16 Şubat sabahı yattım hastaneye. Saat 11 gibi ameliyata alındım. Eşim ekrandan takip etmiş bir buçuk saat kadar sürmüş operasyon ama odama gelmem 3 buçuğu buldu. Ameliyattan evvel çizimi doktorum kendi yaptı. Ayıldığımda ameliyathaneden çıkıyordum ve göğüs alt tarafım çok acıyordu. Bir de midem çok bulanıyordu. Ama hastane devlet hastanesi olmasına rağmen öyle ilgilendiler ki. Şaşırdım inanın. 2 gece yattım annem yanımda refakatçı kaldı. İlk gün kollarınızı çok kullanamayabilirsiniz bir de direnler sizi ciddi engelliyor. Önden düğmeli pijama hayat kurtarır çünkü sürekli kontrol ediyor doktorlar, asistanlar. 2 gün sonra direnler çıktı ilk pansumanım yapıldı ve taburcu oldum. İşe bir hafta sonra başladım. Hastaneden çıktığım gün itibariyle hep gezdim evde işimi yaptım laptoptan. 1 hafta kızlarıma annem baktı. Sonra işe başlamamla kızlarımı eve aldım kaldırabiliyordum hiç
canım acımadı. Toplamda 4 kere kontrole gittim bu bir ayda. Doktorum daha ilk kontrolde hiç pansuman yapman gerekmiyor yaran iyileşmiş dedi. Sonraki 3 gidişimde de dikişlerim alındı yavaş yavaş. Son dikişler alınırken -bağ yerleriydionlar da- biraz canım acıdı onun dışında gerçekten anormal bir acı hissetmedim. Sırt ağrılarımdan azdı inanın. Ters t şeklinde oldu ameliyatım koltuk altına kadar kesilmiş ve göğüs altım tel dikişli idi. Doktorum tel dikişin iltihaba en az meyilli dikiş tipi olduğunu söyledi. Şimdi Nisan ikinci haftası tekrar kontrole gideceğim. Ve artık 2 ay dolunca beğendiğim o sütyenleri takabileceğim. Şimdiden özgürüm daha hızlı hareket edebiliyorum ve kilo vermem dahi hızlandı. İzmir Yeşilyurt Eğitim Araştırmada Murat Tüzüner doktorum. Bu eziyeti çeken her kadına tavsiye ederim. Doğru yerde doğru cerrahla olacağınız bu ameliyat sizin kendiniz içim yaptığınız en güzel şeylerden biri olacak. Hiç korkmayın, bir bayan olarak daha fazla acılara katlanabildiğinizden emin olun

ayy sevindim senin adına. büzük kalacak diye endişeleniyordun

C cesurveguzel035
@kaprih
G Ghanden
ve tum etiketleyemedigim arakadaslarim yardimniza ihtiyacim var yarin 1 hafta olcak dun direnlerim cekildi koltuk altlarimda diren kisimlarinda yani sislik var sizdede oldumu normalmi bugun kendim pansuman yaparken fark ettim oylemi kalicak yoksaa gecicekmi mucize bekliyorum sanirim...

vallahi iyiki varsınız aklımda olan bütün sorular sıkıntılar gidiyor sizinle ameliyatı dörtgözle bekliyorum korkmuyorum artık yardımlarınız pahabiçilemez

Geçecek benim 1 ay oldu az kaldı koltuk altımda ödem

kalmicak az sabır et bekle bende baya şişlikler indi. 2.5 aylıkım bende ara ara yumşak masajlar yap şiş bölgeye ordaki ödemi dağıt .

Canım bende 3 martta ameliyat oldum benimde hala şişlik var dün kontrol de sordum doktor dedi ki diren yerleri daha geç iyilesiyor 3 ay.sonunda uyusukluk sislik kalmaz yavas yavas dagilir dedi

Kızlarr bi tanıdığım 5 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldu.Şimdi göğsünde kist varmış kollarımı çok zorladım diye düşünüyor küçük çocuklarıda var.Aynı doktora ameliyat olucam bende ultrasonda mamografi de benim bişey çıkmadı.kolları zorlamayla alakası olabilir mi sizce de.

merhaba kızlar 2 hafta oldu ameliyat olali ozel donem yaklasinca agri artiyormu bunzamana kadar ağırmadı 2 gündür ağrıyor

Bende oldu ama geçti takma kafana geçer herşey çok kafana takılırsa doktoruna sor rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…