- 11 Şubat 2017
- 110
- 67
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.341
Ohhh sefan olsun darısı bize süreçle ilgili sürekli yaz lütfenbenimde bugun bandajlarjm acildi direnlerim cikti sutyenim takildi resmen baskasi gibiydim aynada kilo vermis gibiyim hepinize cok cok tesekkurler inanilmaz cesaretlendim sayenizde ve kurtuldum fazlaliklarimdan
Ay ne güzel ya öyle özeniyorum ki sana ben bı korkularla bir atlatsbilsem aklıma geldikçe kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor sonra ditorum kendime bsk cesurvegüzele iki oğerasyon daha geçirecek hayat bu şimdi bacağını da kırsan ameliyat olacaksın diye ama nafile ne yapsam da şu heyecanı ve korkuyu yendem bikemedimyeni ameliyat olanlar steril ortamda kalın mikrop kaptırmayın , temiz tutun. bol bol dinlenin şimdi size beklemek yakışır. ve 2 ayı geçenler yeni görüntünüzün keyfini çıkarın . kıskananlarda çatlasın. benimkiler baya çatladı da . çekemeyenlerim var idi dedikodumu yapadursunlar. yandan göğüslerime bakmaktan şaşı oldular beter olsunlar. ooooooh canıma değsin.
relaks stres herşeyi kötü etkiler bunu unutma. sonucu güzel olsun da korkacak bişey yok. miyom ameliyatı nı bir atlatsam ben artık alemlere akıcam sıra diyet ve spordaAy ne güzel ya öyle özeniyorum ki sana ben bı korkularla bir atlatsbilsem aklıma geldikçe kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor sonra ditorum kendime bsk cesurvegüzele iki oğerasyon daha geçirecek hayat bu şimdi bacağını da kırsan ameliyat olacaksın diye ama nafile ne yapsam da şu heyecanı ve korkuyu yendem bikemedim
Öiyom ameliyatı riskli mi be kadar sürüyor ağrı çok oluyor munne zaman olacaksınrelaks stres herşeyi kötü etkiler bunu unutma. sonucu güzel olsun da korkacak bişey yok. miyom ameliyatı nı bir atlatsam ben artık alemlere akıcam sıra diyet ve sporda
Umarım gerşey gönlünce olur rahim alınmasına hiç gerek kalmaz sen öyle güçlüsün ki herşeyi atlatırsın hiç görmediğim halde sana inanılmaz ısındım kardeşim gibi dostum gibi gönlünü derah tut bir an evvel ol ameliyatı ki önünü görebil birçoğumuz seviyoruz seni inan buna bence şu ameliyatlar bitsin bir gurup kuralım günlük sıkıntılarımızdan arındığımız dertleştiğimiz bir grup şaka bi yana sen böyle içimize su serpiyorsun ya yaradan da sana yeni yollar yeni kapılar açsınrahim alınma riski var işte. 11 cm olduğu için alınması gereken dendi. Mayıs gibi olucam Allah izin verirse
saolasın özelden yazayım dedim ama özelimde sorun var cevap yazamıyorum n zamandır. grubu kuralım tabi. tecrübe paylaşır dertleşiriz.Umarım gerşey gönlünce olur rahim alınmasına hiç gerek kalmaz sen öyle güçlüsün ki herşeyi atlatırsın hiç görmediğim halde sana inanılmaz ısındım kardeşim gibi dostum gibi gönlünü derah tut bir an evvel ol ameliyatı ki önünü görebil birçoğumuz seviyoruz seni inan buna bence şu ameliyatlar bitsin bir gurup kuralım günlük sıkıntılarımızdan arındığımız dertleştiğimiz bir grup şaka bi yana sen böyle içimize su serpiyorsun ya yaradan da sana yeni yollar yeni kapılar açsın
ayy sevindim senin adına. büzük kalacak diye endişeleniyordunAynen öyle hiç bir şey umursama ben ilk amaliyat oldum aynada baktım şok oldum hiç beğenmedim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli ve torba gibi buzmüşlerdi dikişler büzük büzük tü hiç ama hiç beğenmedim hatta doktora da dedim.oda takma kafana hepsi düzelecek iz falan kalmayacak ve bu büzük büzük yerlerde gidecek çünkü az değil 3 kilo meme dokusu aldık dedi.Ve şuan 1 ayı geçti gerçekten de izler azaldı en önemlisi büzuklük gitti çünkü en çok büzuklük kafama takıldı çok şükür oda düzeldi ve öyle mutluyum ki anlatamam çok rahatım.bu hafta ağır kaldirmamak şartıyla evimi temizledim yemin ederim ki sabahtan akşama kadar 2 oda bir salon evi pırıl pırıl yaptım hayatımda bu kadar temizliği aynı gün yapmadım ve yemin ederim ki hiç yorulmadim hatta çok çok şaşırdım ben nasıl yorulmadim diye ve bir kez daha mutlu oldum dedimki iyiki iyiki bu amaliyati olmuşum iz falan umurumda değil.ve artık güzel giyiyorum her giydiğim yakışıyor çok rahatım ve mutluyum sadece dikkat etmedim az enfeksiyon kaptı onuda ilaçla düzeltiyorm Allah'in izniyle :))
Geçecek benim 1 ay oldu az kaldı koltuk altımda ödemC cesurveguzel035
@kaprih
G Ghanden
ve tum etiketleyemedigim arakadaslarim yardimniza ihtiyacim var yarin 1 hafta olcak dun direnlerim cekildi koltuk altlarimda diren kisimlarinda yani sislik var sizdede oldumu normalmi bugun kendim pansuman yaparken fark ettim oylemi kalicak yoksaa gecicekmi mucize bekliyorum sanirim...
insallah insallahGeçecek benim 1 ay oldu az kaldı koltuk altımda ödem
kalmicak az sabır et bekle bende baya şişlikler indi. 2.5 aylıkım bende ara ara yumşak masajlar yap şiş bölgeye ordaki ödemi dağıt .C cesurveguzel035
@kaprih
G Ghanden
ve tum etiketleyemedigim arakadaslarim yardimniza ihtiyacim var yarin 1 hafta olcak dun direnlerim cekildi koltuk altlarimda diren kisimlarinda yani sislik var sizdede oldumu normalmi bugun kendim pansuman yaparken fark ettim oylemi kalicak yoksaa gecicekmi mucize bekliyorum sanirim...
Canım bende 3 martta ameliyat oldum benimde hala şişlik var dün kontrol de sordum doktor dedi ki diren yerleri daha geç iyilesiyor 3 ay.sonunda uyusukluk sislik kalmaz yavas yavas dagilir dediC cesurveguzel035
@kaprih
G Ghanden
Bende oldu ama geçti takma kafana geçer herşey çok kafana takılırsa doktoruna sor rahatlaC cesurveguzel035
@kaprih
G Ghanden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?