Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sen de lütfen bu defa vaz geçme kararlı ol pişman olma ben de korkuyorum ama düşünsene benden önce ameliyat olacaksın ben senden 9 gün sonra. Sen iyileşirken ben heyecanla bekliyor olucam
İnşallah canım.Beni vazgeçiren sebep sigara içiyor olmam endişeleniyorum anestezi nedeniyle bi sıkıntı yaşarmıyım diye.Bırakamıyorum Hele kigün yaklaştıkça içiyorum da içiyorum günlük bi paket.inşallah korktukları benden uzak olur.

Doktor bana lütfen enazından 3 hafta içmeyin dedi çok sorun yaşanıyor dedi içmeyi bırak bence sakız filan çiğne

Ben daha 25 yaşındayım bende de ister mi yA mammografi ?
40 yas altna mamografi önermiolar
canim meme ucu icin son gunlerde icilmemesi gerekiyor diye bliyorum yada en azından azaltilmasi gerekiyor meme ucundaki damarlqrla ilgili.

40 yas altna mamografi önermiolar

canim meme ucu icin son gunlerde icilmemesi gerekiyor diye bliyorum yada en azından azaltilmasi gerekiyor meme ucundaki damarlqrla ilgili.
Peki hiç Doğum yapmadan bebek emzirmeden bu ameliyatı olan Yok mu ?

kremi surdukden sonra sizliyormu benim genelde sizlatiyor duzenli kullanamiyorum o yuzden sabah aksammi kullaniyorsunuz
ay evet ya bende şüpheleniyordum kremi sürünce buna bişey oluyor . sızım sızım sızlıyor mübarek.farkında olmamı sağladın şüphelerim gitti ama napalım alternatifini bilmiyorum mecbur bunu kullanıyorum araşırıyorum ikame bulursam değiştiririm. şu madacasol da iyi geliyor ama is konusunda ne yapar bilmiyorum.

ben varım bekarım yaşımm büyük ama hiç evlenmedim bebeğimde yok. zaten bebeğim olsa da sütüm olucak mı bilemem . bebek olsunda onu bi şekilde beslersin. bunu düşünerek kendimi erteleyemem .
He olmuşsun canım pardon... bende düşünüyorum olmayı. Evliyim ama daha bebeğim Yok... ama artık böyle durmak da istemiyorum napıcam bilmiyprum ya

Ben varım 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim çocuğum yok amaliyat oldum 2 ay olacak amaliyat oldum
mamagrofi istemezse de meme ultrasonu ister temiz mi bakar.
Ben de 40 yaş altındayım ultrasonda baktırdım mamografide çektirdim.Sonucta varsa bişey ameliyat oluyorsun onuda temizlerler.Zaten mamografi çokta zor bişey değil.Tanıdıgım biride ameliyat oldu ultrason baktırmadan ameliyat olmuştu 5 ay önce ameliyat oldu göğüslerini küçülttürdü.göğsünde ağrısı olunca ultrason baktırmış ve kist olduğu ortaya çıktı

Aynen bendede öyle oldu 32 yaşındayım monografi ultrason felan iatedi belli boyutlarda kist oldugu ortaya çıktı onkarda kazınması gerekiyormuş bir taşla iki kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…