- 11 Şubat 2017
- 110
- 67
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.401
Sen ne zaman oluyorsunSiz edanızla gezerken ben ise amaliyat olucagım Olsun geç olsunda güç olmasın
İnşallah canım.Beni vazgeçiren sebep sigara içiyor olmam endişeleniyorum anestezi nedeniyle bi sıkıntı yaşarmıyım diye.Bırakamıyorum Hele kigün yaklaştıkça içiyorum da içiyorum günlük bi paket.inşallah korktukları benden uzak olur.Sen de lütfen bu defa vaz geçme kararlı ol pişman olma ben de korkuyorum ama düşünsene benden önce ameliyat olacaksın ben senden 9 gün sonra. Sen iyileşirken ben heyecanla bekliyor olucam
İnşallah Allah hepimize kolaylıklar nasip eylesinSen ne zaman oluyorsun
Amin Allahım yardım etsinSiz edanızla gezerken ben ise amaliyat olucagım Olsun geç olsunda güç olmasın
Doktor bana lütfen enazından 3 hafta içmeyin dedi çok sorun yaşanıyor dedi içmeyi bırak bence sakız filan çiğneİnşallah canım.Beni vazgeçiren sebep sigara içiyor olmam endişeleniyorum anestezi nedeniyle bi sıkıntı yaşarmıyım diye.Bırakamıyorum Hele kigün yaklaştıkça içiyorum da içiyorum günlük bi paket.inşallah korktukları benden uzak olur.
Dilerim 40 gün sonra ameliyatlarımız sorunsuz şekilde bitmiş olur kuzularİnşallah Allah hepimize kolaylıklar nasip eylesin
40 yas altna mamografi önermiolarBen daha 25 yaşındayım bende de ister mi yA mammografi ?
canim meme ucu icin son gunlerde icilmemesi gerekiyor diye bliyorum yada en azından azaltilmasi gerekiyor meme ucundaki damarlqrla ilgili.İnşallah canım.Beni vazgeçiren sebep sigara içiyor olmam endişeleniyorum anestezi nedeniyle bi sıkıntı yaşarmıyım diye.Bırakamıyorum Hele kigün yaklaştıkça içiyorum da içiyorum günlük bi paket.inşallah korktukları benden uzak olur.
Peki hiç Doğum yapmadan bebek emzirmeden bu ameliyatı olan Yok mu ?40 yas altna mamografi önermiolar
canim meme ucu icin son gunlerde icilmemesi gerekiyor diye bliyorum yada en azından azaltilmasi gerekiyor meme ucundaki damarlqrla ilgili.
ay evet ya bende şüpheleniyordum kremi sürünce buna bişey oluyor . sızım sızım sızlıyor mübarek.farkında olmamı sağladın şüphelerim gitti ama napalım alternatifini bilmiyorum mecbur bunu kullanıyorum araşırıyorum ikame bulursam değiştiririm. şu madacasol da iyi geliyor ama is konusunda ne yapar bilmiyorum.kremi surdukden sonra sizliyormu benim genelde sizlatiyor duzenli kullanamiyorum o yuzden sabah aksammi kullaniyorsunuz
mamagrofi istemezse de meme ultrasonu ister temiz mi bakar.Ben daha 25 yaşındayım bende de ister mi yA mammografi ?
ben varım bekarım yaşımm büyük ama hiç evlenmedim bebeğimde yok. zaten bebeğim olsa da sütüm olucak mı bilemem . bebek olsunda onu bi şekilde beslersin. bunu düşünerek kendimi erteleyemem .Peki hiç Doğum yapmadan bebek emzirmeden bu ameliyatı olan Yok mu ?
Peki oldun mu canım meme küçültme ameliyatı?ben varım bekarım yaşımm büyük ama hiç evlenmedim bebeğimde yok. zaten bebeğim olsa da sütüm olucak mı bilemem . bebek olsunda onu bi şekilde beslersin. bunu düşünerek kendimi erteleyemem .
He olmuşsun canım pardon... bende düşünüyorum olmayı. Evliyim ama daha bebeğim Yok... ama artık böyle durmak da istemiyorum napıcam bilmiyprum yaben varım bekarım yaşımm büyük ama hiç evlenmedim bebeğimde yok. zaten bebeğim olsa da sütüm olucak mı bilemem . bebek olsunda onu bi şekilde beslersin. bunu düşünerek kendimi erteleyemem .
evet tabiki 3 ay oluyo nerdeysePeki oldun mu canım meme küçültme ameliyatı?
mantığın olman gerektiğini söylüyorsa ol kalbin ol demez burda mantığını dinlemelisin.He olmuşsun canım pardon... bende düşünüyorum olmayı. Evliyim ama daha bebeğim Yok... ama artık böyle durmak da istemiyorum napıcam bilmiyprum ya
Ben varım 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim çocuğum yok amaliyat oldum 2 ay olacak amaliyat oldumPeki hiç Doğum yapmadan bebek emzirmeden bu ameliyatı olan Yok mu ?
Peki emzirme için ne dedi doktorun?Ben varım 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim çocuğum yok amaliyat oldum 2 ay olacak amaliyat oldum
Ben varım 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim çocuğum yok amaliyat oldum 2 ay olacak amaliyat oldum
Ben de 40 yaş altındayım ultrasonda baktırdım mamografide çektirdim.Sonucta varsa bişey ameliyat oluyorsun onuda temizlerler.Zaten mamografi çokta zor bişey değil.Tanıdıgım biride ameliyat oldu ultrason baktırmadan ameliyat olmuştu 5 ay önce ameliyat oldu göğüslerini küçülttürdü.göğsünde ağrısı olunca ultrason baktırmış ve kist olduğu ortaya çıktımamagrofi istemezse de meme ultrasonu ister temiz mi bakar.
Ben de 40 yaş altındayım ultrasonda baktırdım mamografide çektirdim.Sonucta varsa bişey ameliyat oluyorsun onuda temizlerler.Zaten mamografi çokta zor bişey değil.Tanıdıgım biride ameliyat oldu ultrason baktırmadan ameliyat olmuştu 5 ay önce ameliyat oldu göğüslerini küçülttürdü.göğsünde ağrısı olunca ultrason baktırmış ve kist olduğu ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?