- 17 Haziran 2015
- 25
- 25
- 38
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.361
Ben 4 nisanda onkoloji de olacağım doktorum sgk nin karsilayacagini soylediGünaydın arkadaşlar devlet hastanesinde ücreti olan arkadaşlar ne kadar ödeme yaptı
Alakası yok olsa önce sorarlar bana Soran olmadı adetlimisin degilmisin diye hem altta kilotum vardı amaliyata girdiğimde yani sorun olmaz da çıkışta sana Zor olur kollarını oynatıp pet değiştiremezsin 2 gün başkası değiştirebilir ancakızlar ameliyat regl dönemine denk gelirse ne oluyor erteleniyormu o şekildede oluyormu o takıldı şimdi aklıma
cok zor olur bence sonucta sonda takilmasi gerekebiliyor kalkamiyorsun bir kac saat benim.dr gelirse erteleriz demistikızlar ameliyat regl dönemine denk gelirse ne oluyor erteleniyormu o şekildede oluyormu o takıldı şimdi aklıma
evet artıyormerhaba kızlar 2 hafta oldu ameliyat olali ozel donem yaklasinca agri artiyormu bunzamana kadar ağırmadı 2 gündür ağrıyor
Merhabalar ben 2 şubatta küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Kafandaki sorulari biraz olsun aydınlatmak için yazıyorum kendimi bildim bileli büyük göğüslerimi hiç sevmedim.Kamburum çıktı istediğim kıyafetleri giyemedim ust bedenimle alt bedenim arasinda hep iki beden fark vardi bunun gibi rahatsizliklar yaşım ilerleyip artik sirt agrilarim baslayinca karar verdim cok doktor arastirdim ve Sadullah Karun u daha once bu ameliyati olmus arkadaslarimin onerisiyle buldum.Cok dogru karar verdigimi simdi daha iyi anliyorum.Cok sarkik ama D kap olan cok asiri buyuk degildi banada cok tepki geldi senin gibi şunu söyleyeyim hiç agrim olmadi iyi bir doktor yaparsa agri olmuyor ters T şeklinde bir izim var ama doktorum alt kisim kesisini cok az yapiyor inan bir ay oldu meme basi cevresindeki izlerim neredeyse kayboldu hic korkulacak bir ameliyat degil gunluk yasantimi hic kisitlamadi bir hafta dikkat ettim.Hatta sirt üstü uyuma agir kaldirmama kol hareketlerinde kisitlama ozel sutyen giyme gibi seylerde yasamadim su anda o kadar mutlu ve iyiyimki keske bu kadar ertelemeyip yillar once olsaydim hala inanamiyorum buyuk bir yukten kurtuldum.Ben hemen ol derim fikrimi sorarsan hic korkma verdigin en dogru karar oldugunu goreceksin.Aklina takilan herseyi sorabilirsin.Sevgiler
evet artıyor
ara da zonklar bazen sıkıştırır kalp krizi gibi bir his bazen şişer öyle böyle iyi olucakinsallah gecikmezde bir an once olur biter bide aksamlari artiyor gunduz cok anlamiyorum
bnmde öyleArkadaşlar bir şey sorucam, tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim. 22 aralıkta hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatı oldum. Karın germede bi sıkıntı yok, tamamen iyileşti. Ama memenin iyileşmesi daha mı uzun sürüyo. Ameliyatım ters t yapıldı. Hala alttaki yerler de gerilme var ve memenin koltuk altına doğru olan alt kısımları şiş duruyo. Özellikle sol meme tarafı. Bunların iyileşmesi tam olarak ne zaman oluyo?
Yani normal mi diyorsun?bnmde öyle
normal canımYani normal mi diyorsun?
emzirme konusu muallak bunu konuşmalısın doktorunlaMerhaba. Ben emzirme donemini bitiriyorum. 2ci cocugum, amma ilerde 3cu cocugu da dushunuyorum. Bu ameliyyati da olmayi cok istiyorum. Kom 75d kullaniyorum. B cup yapilmasi mumkunmu acaba? Bi de shimdi ameliyat olursam 3cu cocuktan sonra deforme olurmu? Tecrubesi olanlar yardimci ola bilirmi lutfen?
İzmitte nekadar sure icinde size sira geldi bilgi verirseniz sevinirimSlm arkadaşlar salı günü İzmit seko devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum çok iyi geçti doktorum süper birisi sol tarafım iyi sağ göğsüm umndiren ler takılan yer şişti normalmiş bide meme ucuma dokundum ıkisinede his yok
biri bana mı seslendi öyleyse eğer Bn iyiyiiim çok şükürKızlar nerelerdesiniz nasılsınız iyileşiyormusunuz 30 marta az kaldı heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?