Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende sgk lıyım fakat benim ücretli yeterince büyük olmadıgı içinmiş verdiği bilgi min3000 gibi demişti net bilgisi olan varmı arkadaşlar

kızlar ameliyat regl dönemine denk gelirse ne oluyor erteleniyormu o şekildede oluyormu o takıldı şimdi aklıma

kızlar ameliyat regl dönemine denk gelirse ne oluyor erteleniyormu o şekildede oluyormu o takıldı şimdi aklıma
Alakası yok olsa önce sorarlar bana Soran olmadı adetlimisin degilmisin diye hem altta kilotum vardı amaliyata girdiğimde yani sorun olmaz da çıkışta sana Zor olur kollarını oynatıp pet değiştiremezsin 2 gün başkası değiştirebilir anca

Arkadaşlar bir şey sorucam, tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim. 22 aralıkta hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatı oldum. Karın germede bi sıkıntı yok, tamamen iyileşti. Ama memenin iyileşmesi daha mı uzun sürüyo. Ameliyatım ters t yapıldı. Hala alttaki yerler de gerilme var ve memenin koltuk altına doğru olan alt kısımları şiş duruyo. Özellikle sol meme tarafı. Bunların iyileşmesi tam olarak ne zaman oluyo?

bnmde öyle

Slm arkadaşlar salı günü İzmit seko devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum çok iyi geçti doktorum süper birisi sol tarafım iyi sağ göğsüm umndiren ler takılan yer şişti normalmiş bide meme ucuma dokundum ıkisinede his yok

Merhaba. Ben emzirme donemini bitiriyorum. 2ci cocugum, amma ilerde 3cu cocugu da dushunuyorum. Bu ameliyyati da olmayi cok istiyorum. Kom 75d kullaniyorum. B cup yapilmasi mumkunmu acaba? Bi de shimdi ameliyat olursam 3cu cocuktan sonra deforme olurmu? Tecrubesi olanlar yardimci ola bilirmi lutfen?

emzirme konusu muallak bunu konuşmalısın doktorunla

İzmitte nekadar sure icinde size sira geldi bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…