Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Var olun ne güzel açıklamışsınız

merhaba kremin icindeki bir seye alerjin olabilir mesela benim parafine alerjim var baska bir cilt yarasinda kullanmaya kalktigim iz kreminin icinde vardi ve orda ortaya cikti surdugum zaman sizliyor ve kasiniyordu sonra doktorum baska icinde parafin olmayan bir iz iyilestirici kremle degistirdi eger sendede alerjik birsey varsa yarar yerine zararli olabilir izlerini genisletebilir ben 2 subatta ameliyat oldum ters T doktor iz kremi onermedi iylesmeyi geciktiriyormus gayet iyi durumda kullanmaniz gerekmez dedi

şu kutu bitsin ara vericem bide öyle bakim noluyo

Arkadaslar gece gece moralim bozuldu ya amaliyat olali bir ayi gecti doktor dikisler kendi dusecek dedi ama dusen bi kac yerde acilma var sanki. Amaliyat olan arkadaslar aranizda hic dikislerinde acilma olan varmi ne yapiyorlar boyle olunca agliycam simdi ya

süt veren mutsuz anne mi veremeyen mutlu anne mi çocuğunu daha iyi büyütür sorusuna mutlu anne diyorum
Konu mutlu mutsuzluk da değil.ben o göğüsleri taşıyamaz haldeydim zaten eee bide hamilelik de bir kat daha büyük olacak ben nasıl yasardim bilmiyorum.o halime bile doktorum kızdı nasıl yaşıyorsun bu göğüslerle kaç senedir böylesin dedi.bide o halde hamile kalsam valla önümü göremezdim ki görmüyordum da göbeğim varmış amaliyat sonrası gördüm

Açılma varsa sabah ilk işin doktoruna git sakın ihmal etme

göbek ortak sorun bu kadar sıkıntılı halin varmış olmalıydın tabi

Sen yine doktorunla görüş ama benimde eriyen dikiş kabuklanma gibi oldu dikislerde doktor icerdeki sivi disariya siziyor dedi 10 gun icinde gecti

Cevabınız için teşekkür ederim.Benim doktorumun kendiside sigara içiyor bana ameliyat sonrasında günde en fazla üç tane sigara içebilirsin dedi.Daha önce ameliyat günü almıştım hatta tüm tetkikleri bile yaptırmıştım anestezi doktoruna içtiğimi söylemiştim o da bana içmeyin sıkıntı yaşıyoruz demişti.İşte o söz beni korkutmaya yetmisti.:)

Ya arkadaşlar bana söyleyin çok mu korkak davranıyorum.Daha önce bir sezeryan birde yumurtalık kisti ameliyatı oldum.

Bende sigara içiyorum ve anestezi doktoru amaliyata 1 gün kala içme dedi tamam dedim ama devam ettim.amaliyattan 1 gün sonra ayağa kalktım ve hastane bahçesinde içtim korkma azalt sadece . Gerçi gün yaklaştıkça insan daha çok içiyor ya ben öyle oldum .Günde 1 paket se 2 ye çıktı heyecandan

göbek ortak sorun bu kadar sıkıntılı halin varmış olmalıydın tabi
Evet canım çok sıkıntı çektim baktım daha fazla çekilecek gibi değil gittim amaliyat oldum kurtuldum şimdi çok mutlu huzurluyum rahatım belim agrimiyor . Çok çok afedersiniz ben banyoda özel bölge mı görüp temizleyemiyordum . Göğüs kapatiyordu göremiyordum karşıya ayna koyup öyle temizliyordum kendimi şimdi çok rahatım ya valla keşke seneler önce olsaydım yazık ettim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…