Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar hepinize merhaba, günlerdir yazdıklarınızı okuyorum ve hem korkuyor hem de ameliyat olanlardan cesaret alıp ameliyat olmak istiyorum, bu cumartesi günü Dr.Sadullah Karun'dan göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili görüşmek için randevu aldım , daha önceden kendisine ameliyat olan seawoman dışında kimseyi okumadım ya da gözümden kaçtı ne olur bana Dr Sadullah Karun hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi, sizce göğüs küçültme hakkında iyi bir doktor mu? seawoman özellikle siz ona ameliyat olduğunuz için bilgi verirseniz çok sevinirim, ameliyat sonrası izler, sonra ödem ve şişlikler, sıvı akıntısı , iltaplanma gibi sorunlar yaşadınız mı en çok bunlardan korkuyorum, şekli ve boyutu sizin istediğiniz gibi mi oldu ? ne olur bilgi verin çok gerginim. ameliyat olmak istediğim için diyetisyene yazıldım ve üç aydır diyetteyim ideal kiloma gelince ameliyat olmak istiyorum, ama ameliyatım büyük ihtimal yaza denk gelecek gibi mayıs sonu veya haziran başı gibi , yazın ameliyat olmak iyi değil diyorlar bilgisi olan varsa ve bilgi verirse sevinirim.

Merhabalar, Benimde sizin gibi ameliyati olmadan once çok kaygilarim vardi cok arastirdim üç ayri doktorla gorustum ben dikislerden ağrıdan ve meme ucumu kaybetmekten cok korkuyordum.Çevremde bu ameliyati olan kisilerlede gorustum.Sadullah beyle gorustukten sonra dogru doktor olduguna karar verdim.Tercih etmemin sebepleri iki arkadasimin ameliyat olup cok memnun kalmasi cok fazla bu ameliyati yapmasi ve gercekten profesyonel olmasi kendini ovmeye ben oyleyimben boyleyim demeye bile ihtiyac duymuyor.Benim ameliyatim hastaneye gittigim andan itibaren anestezi iylesme sureci olarak cok iyi gecti benim hayallerim cok uzerinde cok dik ve cok guzel gorunuslu goguslere sahip oldum.Baktikca inanamiyorum.Ben herkese kendi doktorumu tavsiye ederim.Eriyen dikis oldugu icin hic ameliyat olmus gibi hissetmedim kendimi pansuman sorunum falan olmadi.Hareketlerimde ilk andan itibaren hic kisitlama olmadi.Ameliyatdan hemen sonra bile doktorum yan yatabilirsin dedi. Ki bu onemli ben sirtustu hic uyuyamam uc dort gun sonra araba kullandim.Yani tahminimden cok rahat gecirdim.Su anda son kontrolumde izler icin krem bile kullanmama gerek olmadigini hizli iylestigini soyledi ve ben orta yasi gecgin bir bayanim.Yasiniz gencse dahada rahat gecirirsiniz.Arkadasim ikinci gunu ise gitmis hic ama hic agrimda olmadi.Ve meme ucu hissizligi hic yasamadim .Ayildigimdan itibaren his vardi.Sizede bu surecte kolayliklar diliyorum.

doktor hakkında bilgim yok neticede bunlar aynı eğitimi alıyor elbet herşeyi biliyrlar burda ne kadar sıklıkla ameliyat yaptığı konuşması eğilimi filan önemli bence ticaret kafalı da değilse sana olacakları söyler zaten benimki devlet hastanesi doktoruydu met ini duyup gitmiştim memnun kaldım o ben cup ölçüsü yapmam ölçer biçer boyutuna karar veririm dedi masada sordu bana küçük mü olsun dedi . evet hocam dedim. 95 d kullanıyodum sarkıktı çok. şimdi 85 c v b cuplar oluyor ama arka sıkmasın diye 90 alıyorum çok güzel sütyenler aldım ve gururla giyiyorum. ameliyat kolay geçti benm çok şkür bir sıkıntım olmadı ilk 2 gün biraz bakım istiyosunuz direnler çıkınca özgürsünüz yaz ameliyatları korse kullanımında dolayı zor birde gezmek fln istiyor ya insan ben 2 haftada topladım biraz kol kullanımını kısıtlamak lazım bi süre . gerginlik doğal bende ilk ameliyatımdı stres yapmıştım ama hiçbişey yokmuş

Kızlar selam bir süredir yazmıyordum 3 doktorla görüşmüştüm aranızda özelden konuştugum kışılerde biliyorlar detayını bu üç ünlü doktor çok moralimi bozmuştu burda ki bazı isimler sayesinde arayışa devam etmiştim bugun prof.dr Cenk şen ile görüşmeye gittim. Kararımı ondan yana verdim inanılmaz bir kişilik özellikle bir çok doktor gezdiğim için doktorlardan soğumaya başlamışken hatta intihara kadar psikolojim bozukken beni hayata döndürdü daha ameliyat olmadan olmuş gibi oldum hani o güven meselesi sıcaklık vs ne derseniz işte hepsini üst seviyelerde hissettirdi ve daha fazla doktora gitmeme gerek olmadıgını anladım şuan diyet sürecindeyim 59 kiloyum 53 olmak istiyorum ideal olarak daha sonra d vitamini eksikliğim oldugundan ilaç kullanıcam hepsi bittiğinde allahımın izni ile inşallah ameliyatımı olcam burda ki yazan benimşe konuşan rahatlatan pes etme diyen etiketleyemediğim herkese çok teşekkür ederim bakalım kısmetimizde var ise olur değilse hayırlısı buymuş deriz. Çünkü ben amerikan hastanesinde ki doktrolara gittim fakat kısmetimde evimin yakınında olan gop yeniyüzyıl hastanesi varmış o yüzden pes etmemek ve hayırlısını dilemek lazım zaten olacağı varsa o seni orda bekliyor . Allah herkesin gönlüne göre versin.

seawoman ve cesur ve güzel ikinize de bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim,
ben de orta yaşta bir bayanım 38 yaşındayım , bir kızım var , 75 kilodan üç ayda 60 kiloya indim ama dediğim gibi ideal kilom 50 ona da ancak mayıs sonu gibi bir aksilik olmazsa ulaşacağım, demir ve kan eksikliğim de var onun için de ilaç kullanıyorum bu durumda dr zaten ameliyat etmez demir ve hemoglobinim düşük olduğu için, mellmel arkadaşımız d vitamini eksikliğinden bahsetmiş ben de de vardı diyetisyenin verdiği ölçüde d hapımı kullandım sanırım o sorunum kalmamıştır , yarın saat 10:30 da randevum var umarım tüm korkularımı bırakmış vaziyette dr.un yanından ayrılır ve iki ay sonrasına da günümü alırım. S
ize gelişmeleri bildiririm :)

Geçmiş olsun gittinmi doktora

canim bende yaklasik 20 gun once oldum bende cok korkuyordum senjn gibi meme ucu akinti vs kendine iyi bakarsan allahin izniyle cok rahat atlatirsin benm kIzım henuz 2yasinda ona ragmen zorlanmadim ama cesurveguzelin dedigi gibi direnler ciktimi ohh hafifliyorsun hayatimda verdiğim en iyi kararlardan biri oldu iz kremleri kullanildigi surede güneşe cikilmiyor sanirim birde bir kac ay deniz havuz yasak enfeksiyon riskinden dolayi yazin olunmamasi gerektigi bundan kaynakli sanirim insallah hersey gönlünce olur

Kızlar anesteziden uyanırken nasıldınız.Saçma şeyler konuşuluyormu.
Onu hiç sorma kardeşimle eşim birlik olup beni konustirmuslar videoya çekmişler izledim gül gül öldüm hala ara ara izliyorum gülüyoruz.zaten ilk gün le ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum ki video iyi olmuş baya saçmalamam var

a

bana noluyosa bi türlü yazamıyorum ne zamandır . senin adına çok sevindim cnm. inşallah hayırlısıyla dilediğin gibi olur .valla güzel bir haber verdin . Allah iyilerle karşılaştırsın . gelişmeleri yaz mutlaka .

Aklıma geldi şimdi bir daha izleyeyim bari
valla uyandırma odasında uyandırıyolar zaten benm birincide kolay olmuştu 2.cide kulağımı bi ses dakikalarca tırmaladı hadi ama uyan ama bak götürmem seni odaya uyanıyo musun bırakimi seni burda aaaaa hadi ama şeklinde bir debelenme duya duya uyandım

Ben ilk günü hiç hatırlamıyorum ya videolar olmasa hiç hatırlamıyorum hele uyandirilma odası hiç yok kafamda

çok teşekkür ederim canım bu süreçte hep yanımdaydın doktora çok güvendim açıkcası daha fazla doktor gezmek istemiyorum çünkü benim çok küçük istediğimi ve eğer beni mutlu etmeyecek bir sonuç olursa ne boyutta etkilenebileceğimi anladıgını düşünüyorum bakalım diyet ve dvit sürecimi bitirince tekrar konuşmaya gelmemi istedi son olarak bi konuşucaz umarım istediğim gibi olur birde şey dedi bana senin sarkıklığında çok olduğu için tam olarak cup ölçüsü vermek doğru olmaz çünkü zaten memeni yukarı boyuta taşırken altta kalan fazla deriyi ve yağları alıcaz bu yüzden kişiden kişiye değişebiliyor ne kadar küçüldüğü ama b c arası dedi bilmiyorum umarım yine büyük olmaz çünkü göğüs kafes çevrem 75 internete yazdığımda bu ölçüde olan birisinin en faxla b cup olması gerkiyormuş ki küçük dursun yani c cup bende halen büyük durabilirmiş bakalım artık

Canım benim sırtım 70 doktorum bana da b veya küçük bir c cup olur ama cup ölçüsü veremem dedi biraz diyet dikişlerinin az olmasını sağlar meme altında yağ yoksa lolipop kesi de yapılırsa daha az iz olur benim salı günü burun ameliyatım var çok korkuyorum umarım sorun olmazsa 8 nisanda meme küçültme duaya ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun şimdiden canım burundan korkma bende oldum ya ama ben c cup olanlara bakıyorum kocaman memeleri o yüzden kadam karışıyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…