- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.481
Canım Allah hepimize yardım etsin inşallah.benimde dört gün sonra perşembe günü ameliyatım.Seninle aynı duyguları hissediyorum emin ol.Tek fark senin burun ameliyatı olman.Hem korku hem heyecan ama daha çok korku.Allah sağlık sıhhatli olmayı nasip etsin.İnşallah sağlıklı bir şekilde ameliyat olup kalkmayı nasip etsin.Canım benim sırtım 70 doktorum bana da b veya küçük bir c cup olur ama cup ölçüsü veremem dedi biraz diyet dikişlerinin az olmasını sağlar meme altında yağ yoksa lolipop kesi de yapılırsa daha az iz olur benim salı günü burun ameliyatım var çok korkuyorum umarım sorun olmazsa 8 nisanda meme küçültme duaya ihtiyacım var
umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırızÇok geçmiş olsun şimdiden canım burundan korkma bende oldum ya ama ben c cup olanlara bakıyorum kocaman memeleri o yüzden kadam karışıyor aslında
Lütfen bu defa vazgeçme umarım gönlümüzce olur herşeyCanım Allah hepimize yardım etsin inşallah.benimde dört gün sonra perşembe günü ameliyatım.Seninle aynı duyguları hissediyorum emin ol.Tek fark senin burun ameliyatı olman.Hem korku hem heyecan ama daha çok korku.Allah sağlık sıhhatli olmayı nasip etsin.İnşallah sağlıklı bir şekilde ameliyat olup kalkmayı nasip etsin.
İyi geceler öncelikle yıllardır kk nın üyesiyim bişey araştırmak istediğimde buraya gelirim fakat önleme olamadım mailimi kapatmıştım burdan çooook burun meme estetiği araştırdım doğal yolla büyütme büyüme yoksa küçültme istedim istediğim olmadı sonunda yıllar sonra Rabbim izin verdi Hüseyin Güner e paramı toplayıp gittim araştırdım gittim hastası ile iletişim kurdum sağolsun o bayan da netse asimetrik problemim vardı sağ göğüsüm büyüktü narkoz istemiyordum korkuyorum çok kesilmesin istiyordum Allah razı olsun Dr umdan geçen yıl Ramazan öncesi süperplastta oldum ameliyatımı çok ilgilendi başını bile ağrıttım sorularımla sık sık muayneye gittim şimdi inş bidaha Nisa'n msyıs gbi tekrar meme başım için lazere gidicem kendisinearkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
evetMerhaba Ameliyat için mi 3 gün
Kizlarrrrrrrrr nasılsınız.Son üç gün.
elbette haberdar ederimHadi hayırlısı ne olur bizi durumundan haberdar et
merhaba burun ameliyatın yarın yanılmıyorsam.Bugün nasılsın.Benim ameliyat 8 nisanda ama öncesinde 28 martta burun ameliyatım var zorunlu korkuyorym ya totem yaptım 2552. Sayfada ameliyat olacağımı yazarsam iyi geçer diyeo yüzden sayfa hızlı ilerlemesin diye yazmıyorum
insallah hersey gonlune gore olur hic korkma ben 2 kez oldum darisi meme amelyatinamerhaba bugün anestezi testleri ile uğraştım yarın ameliyat çok korkuyorum ama güçlü olmam lazım 8 nisanda meme küçültmeyi yapmalıyım strese girersem iyileşme süreci uzar. Sen de bol bol duş al rahatla. Çok şanslısın perşembe günü bitiyor umarım hepimiz kolay atlatırız sevgiler...
teşekkür ederim canım perşembe günü ameliyatımBen daha ameliyat vs olmadım ama uzun zamandır takip ediyorum burayı. Ve ameliyat olacaklarda hasta gibi hissetmek/hasta olmak olası bir şey sanırım. 3-4 arkadaşın başına da gelmişti.. Eğer çok ağır, enfeksiyonel bir hastalık değilse ertelenme durumu olmuyor. Bugün müydü sizin ameliyat? Eğer 1-2 gün daha varsa yakınınızdaki bir ASM ye giderek grip/soğukalgınlığı ilaçları alabilir, hem psikolojinizi hem hastalığınızı düzeltebilirsiniz..
Ameliyatınız için için şimdiden bol şans... Acil şifalar
E emoyasonaz
İşte bende bundan korkuyorum canım bende olmayı düşünüyorum göğüs çvrem 75 ve meme büyüklüğüm d cup bana b c arası diyorlar c beden memelere bakıyorum benim fiziğime göre galen büyük sayılan ölçüler oluyor ve karşılığında da 19 bin talep ediliyor bu yüzden hiç olmam daha iyi kafasındayım çok karışık kafam seninkinde ödem vardır biraz öylede düşünmelisin ama en kötüsünü fğşünsen yani şuan ki hali nasıl küçük müSelam arakadaşlar 15 gün önce ameliyat oldum a-b arası olsun diye konuştuk doktorla. zaten önceden d bedendi. Şuan c beden sütyen tam oldu herkes şiş küçülecek diyor ama bir buçuk beden gerçekten farkedecekmi lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.
Şuan tabiki eskisinden iyi ama asla istediğim kadar küçülmedi ben zaten toparlayıcılarla şimdiki görünüme getiriyordum. kom'un c cup sütyenim vardı onu taktım cuk diye oturdu. Sırtım 80 benim gögüsten ölçüncede şuan 93 birde bana yarım kilo kadar çıkardık toplamda dedi sarkıktı ewet toplayıp bırakmış bence. Tek tesellim şiştir diyorum. A - B arasından geçtim B olsa bari. Senin gögüs çevren 75 c kesinlikle büyük olur a da gerçekten biraz küçük ama arası olur sanada 19 binde çok fazla.İşte bende bundan korkuyorum canım bende olmayı düşünüyorum göğüs çvrem 75 ve meme büyüklüğüm d cup bana b c arası diyorlar c beden memelere bakıyorum benim fiziğime göre galen büyük sayılan ölçüler oluyor ve karşılığında da 19 bin talep ediliyor bu yüzden hiç olmam daha iyi kafasındayım çok karışık kafam seninkinde ödem vardır biraz öylede düşünmelisin ama en kötüsünü fğşünsen yani şuan ki hali nasıl küçük mü
Burun bitti inşallah meme de biterinsallah hersey gonlune gore olur hic korkma ben 2 kez oldum darisi meme amelyatina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?