- 11 Şubat 2017
- 110
- 67
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.501
Çok geçmiş olsun canım.Kaç saat sürdü ameliyatın.İnşallah canım.Kızlar burun bitti umarım herşey yolunda gider ve meme de biter
Çok haklısın canım gerçekten a tamam aşırı aşırı küçük bi beden olabilir ama a'nında büyüğü küçüğü oluyor biraz araştırdım yani büyük a var büyük b var değişiyor yani kişiye göre ama ben 4 doktor gittim gezdim halen emin olamadım ben biran önce kurtulayım diye en son gittiğim doktora önce tamam dedim ama düşününce yok dedim yani direkt b dese tav olcaktım ama b c aradı diyince kafam bulandı maddi boyutunu geçtim bir risk alıyor meme ucu çürümesi izler vs ben bunların hepsine kabulum ama istediğim küçüklük olmadıktan sonra neden izlerle dolaşayım ki dediğin gibi benim sütyenim zaten o kadar topluyor ki baxen baxıları neden ameliyat oluyorsun diyorlar sütyeni çıkarınca aa baya büyükmüş diyorlar ee ben birde zayıfım yani benim mutlaka küçük olmalı diye düşünüyorum doktorlar bence evli değilim diye yanaşmıyot her ne hikmetse hep iletde evlenceksin diyorlar ya sanane dicem en sonunda belki evlenmem nerden biliyorsun ya paranı al istediğimi yap resmen parayla yalvartıyorlar pazarlık ediyorlar gibiŞuan tabiki eskisinden iyi ama asla istediğim kadar küçülmedi ben zaten toparlayıcılarla şimdiki görünüme getiriyordum. kom'un c cup sütyenim vardı onu taktım cuk diye oturdu. Sırtım 80 benim gögüsten ölçüncede şuan 93 birde bana yarım kilo kadar çıkardık toplamda dedi sarkıktı ewet toplayıp bırakmış bence. Tek tesellim şiştir diyorum. A - B arasından geçtim B olsa bari. Senin gögüs çevren 75 c kesinlikle büyük olur a da gerçekten biraz küçük ama arası olur sanada 19 binde çok fazla.
Canım cidden anlamadım nasıl senin istediğin boyutu yapmıyorlar ki. Hangi şehirdesin. benim doktora masada küçük olsun diye tekrar tekrar söyleyince istersen a yapayım dedi yok dedim a - b arası olsun dedim. Hala ameliyat olanlardan bu konuda tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.bir beden küçülür mü.15 gün oldu biraz yumuşadı ama beden neredeyse c hala.Çok haklısın canım gerçekten a tamam aşırı aşırı küçük bi beden olabilir ama a'nında büyüğü küçüğü oluyor biraz araştırdım yani büyük a var büyük b var değişiyor yani kişiye göre ama ben 4 doktor gittim gezdim halen emin olamadım ben biran önce kurtulayım diye en son gittiğim doktora önce tamam dedim ama düşününce yok dedim yani direkt b dese tav olcaktım ama b c aradı diyince kafam bulandı maddi boyutunu geçtim bir risk alıyor meme ucu çürümesi izler vs ben bunların hepsine kabulum ama istediğim küçüklük olmadıktan sonra neden izlerle dolaşayım ki dediğin gibi benim sütyenim zaten o kadar topluyor ki baxen baxıları neden ameliyat oluyorsun diyorlar sütyeni çıkarınca aa baya büyükmüş diyorlar ee ben birde zayıfım yani benim mutlaka küçük olmalı diye düşünüyorum doktorlar bence evli değilim diye yanaşmıyot her ne hikmetse hep iletde evlenceksin diyorlar ya sanane dicem en sonunda belki evlenmem nerden biliyorsun ya paranı al istediğimi yap resmen parayla yalvartıyorlar pazarlık ediyorlar gibi
Canım doktorunun adı neCanım cidden anlamadım nasıl senin istediğin boyutu yapmıyorlar ki. Hangi şehirdesin. benim doktora masada küçük olsun diye tekrar tekrar söyleyince istersen a yapayım dedi yok dedim a - b arası olsun dedim. Hala ameliyat olanlardan bu konuda tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.bir beden küçülür mü.15 gün oldu biraz yumuşadı ama beden neredeyse c hala.
Ankara medikal park Ahmet ışıkdemir aslında başarılı bi ameliyat oldu herkes çok beğeniyor ben sadece daha küçük istiyodum. A isteseydim yapardı.Canım doktorunun adı ne
Ben istanbuldayım canım bir doktor var kadın birde ona gideyim diyorum sonrada acıbademlere vs bakıcam yani beni ikna eden ve a yada b yapan birisine yaptırına kadar pes etmeyeceğim ya küçük olsun yada böyle kalsın ben görsel için istiyorum şunu giyemeyeceksem olmama gerek yokAnkara medikal park Ahmet ışıkdemir aslında başarılı bi ameliyat oldu herkes çok beğeniyor ben sadece daha küçük istiyodum. A isteseydim yapardı.
Çok haklısın araştır bakalım umarım bulursun. Ben cevap bekliyorum ameliyat olan arkadaşlardan lüfffffennnn bir teselliiiiiii istiyorum ama gerçek olsun tabii.Ben istanbuldayım canım bir doktor var kadın birde ona gideyim diyorum sonrada acıbademlere vs bakıcam yani beni ikna eden ve a yada b yapan birisine yaptırına kadar pes etmeyeceğim ya küçük olsun yada böyle kalsın ben görsel için istiyorum şunu giyemeyeceksem olmama gerek yok
hadi gecmis olsun hic bisey yok memede 20.gunumdeyim kontrole gittim doktor agirlik kullanmadan sporuna basla dedi o kadar rahat yaniBurun bitti inşallah meme de biter
Aynen öyle canım 4 doktor gezdim ve hepside baya tanınmış doktorlardı ve istedikleri paraya karşılık yapacakları meme ölçüsü beni henüz tatmin edemdi bir iki beden için neden bıçak altına yatayım böyle kalırım daha iyi sonuçta istediğim kıyafeti giyemeyeceksem yine sütyenlerle dolaşcaksam 5 dene sonra yine sarkacaksa salak mıyım olayımArkadaşlar doktorlar istediğin meme ölçüsünü yapmıyor mu ? Okuduğum kadarıyla herkes bundan sitem etmiş. A olsun diyorsun ve c oluyo çok saçma değil mi. Verdiğimiz paralara yazık olmaz mı ? Pişmanlık cabası. Bence doktorlarla bunu iyice konuşalım yoksa kafalarına göre yapıp geçecek gibiler...
Canım doktorun kim istanbulda mıValla ben dr olabildiğince küçük istediğimi söyledim bana b cup çok uygun dedi acıma bana diyorum a ile b arası olsun istiyorum amaliyat ta her fırsatta söyleyeceğim küçük küçük diye
Canım doktorun kim istanbulda mı
Özel muayanesi var mı adı ne doktorun ben zaten özel olmak istiyorumEvet İstanbul'da vede devlet hastanesinde
Ama ben ücretsiz olamıyorum özel olucagım gögüslerim devlet standartlarının altında bu yüzden ssk lı olmama ragmen ücretli olucagım
Bilmiyorum dr adı nurettin uzerÖzel muayanesi var mı adı ne doktorun ben zaten özel olmak istiyorum
Geçmiş olsun.Bugün bende tüm tahliller yaptırdım Anestezi doktoru sigarayı bırak ve ikinci haftasından sonra gel.Sigara sebebiyle onay veremem ben dedi.Tüm hayallerim yıkıldı. Hatta göğüs hastalıkları doktoruna bile göründüm orta derecede risk diyerek onayladı.Ama anestezi doktoru buna rağmen onay vermedi. Otuz sekiz yaşım.20 yıldır sigara içiyorum sigara öykün uzun dedi.Offf.Genç bir bayan doktordu acaba benden çok kendine mi güvenemedi.Kapattım sanırım bu sayfayı.Tüm ameliyat olacak herkese şifalar diliyorum.Sevgiyle kalın.Ameliyat olalı 17 gün oldu.Hayatımdan çok memnunum.Dikişlerim epey toparlandı.Lolipop tekniği ile kesilerim var.Çok rahat ettim.Kollarımı harekeket ettirme konusunda hiç şikayetim olmadı.Hastanede 24 saat bile kalmadım. 7.gün göreve başladım.1500 g meme dokusu ve yağ alındı.Tekirdağ da özelde oldum.5000 TL. Herşey dahil...Doktorum Uğur Tosun.İlgisinden ve bilgisinden çok memnunum.Sıkıntısı olan hiç durmasın.Taşımaya değmezmiş.Ben 53 yaşındayım.Adeta yeniden doğdum.Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?